reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam dziewuszki!!!!

Widzę ze coraz więcej fasolinek sie pojawia I SUUUUUUUUPERRRRRRR wiosna przyszła i fasolinek przybywa.

Zabko masz termin do lekarza w moje urodzinki także razem będziemy świetować JA-urodzinki a TY-potwierdzenie fasolinki przez lekarza:):):):)

Erba
trzymam kciuki za II kreseczki&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nasz kot kota to kuweta 60 zł z drzwiczkami, wet 100 w pierwszych kilku miesiacach

szczepienia robilismy dopiero po 6 miesiacach bo nasz nigdzie nie wychodzi i wet stwierdzil ze nie ma potrzeby dopiero jak na urlop bedziemy jechac :-)
miesięczny koszt utrzymania kota to ok 60 zł
kupujemy duzy wór benka za 60 zł i starcza nam na 3 miesiace

koty to super sprawa z reszta psy tez :) polecam ;p
Ja jak kiedyś wyliczyłam to wyszło że na miesiąc na kota to wydajemy ok 250zł...ale nasz to strasznie dużo je.
Ale potwierdzam że koty są super :-)

Świetne te bluzeczki :-) daj znać jak przyjdą.

erba testuj a ja trzymam już kciukasy &&&

Miało mnie nie być ale musiałam zmienić swoje plany i jestem :-) chwilkę tylko bo zaraz W wróci i jedziemy na zakupki.

witam sie ponownie
bylam bo niebieskiego i niestety nie dostalam , w 3 aptekach bylam w koncu pani mi zamowi na jutro czyli pewnie nie mam go robic , a jak nie przylezie to mam plana w czwartek zrobić

ale dziewczyny dzieki za &&&&&&&&

kobtiki ide sie walnac ,plecy bola na maxa nawet nie chce mi sie siedziec czyli zwiastun......
do poklikania
baj baj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zabko masz termin do lekarza w moje urodzinki także razem będziemy świetować JA-urodzinki a TY-potwierdzenie fasolinki przez lekarza:):):):)

Erba
trzymam kciuki za II kreseczki&&&&&&&&&&&&
no to bedziemy swietowac ja bede swietowac jak juz bede po usg na ktore gin da mi skierowanie i pojade na nie z mezem :tak:
Witamy sie z Filipkiem - tulkamy sie bo maly sie stesknil za mamusia :-)
ale masz fajnie ja tez bym chciala z mezek kotka w domu ale puki co mammy tylko podworkowca bo tesciowa nietoleruje zwierzat w domu:no:

reklama
Tosia jak się obudzi to wstrykaj ;-)

erba ciężko jest wszędzie z tymi niebieskimi bobo...więc nie wymyślaj że to coś znaczy. Raczej skup się na bólach krzyża :-) mnie też ostatnio dają się we znaki. Dostałam już nawet przykaz chodzenia w płaskich butach, ale niestety ja nie umiem i od takich bolą mnie z kolei nogi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry