K
Kinga85
Gość
zrób to co dyktuje ci serce!dokladnie slonko i tu masz rację![]()
ja mocno 3mam kciuki
i pamietaj że co ma być to i tak będzie i tutaj zawsze możesz na forum się nam wygadać pomarudzić itd
znikam narazie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrób to co dyktuje ci serce!dokladnie slonko i tu masz rację![]()
Ja jak kiedyś wyliczyłam to wyszło że na miesiąc na kota to wydajemy ok 250zł...ale nasz to strasznie dużo je.nasz kot kota to kuweta 60 zł z drzwiczkami, wet 100 w pierwszych kilku miesiacach
szczepienia robilismy dopiero po 6 miesiacach bo nasz nigdzie nie wychodzi i wet stwierdzil ze nie ma potrzeby dopiero jak na urlop bedziemy jechac :-)
miesięczny koszt utrzymania kota to ok 60 zł
kupujemy duzy wór benka za 60 zł i starcza nam na 3 miesiace
koty to super sprawa z reszta psy tezpolecam ;p
zakupiłam dziś kilka bluzaeczek na allegro i sweterek, bo moje zrobiły się przykrótkawe...pochwalę sie
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (1003154963) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka serek podkreślająca brzuch krótki rękaw (1011245222) - Aukcje internetowe Allegro
SWETR CIĄŻOWY OD 1 - 9 MIESIĄCA CIĄZA CIĄZOWY (1020653754) - Aukcje internetowe Allegro
Tosia wklej jakieś fotki Filipka :-)
no to bedziemy swietowac ja bede swietowac jak juz bede po usg na ktore gin da mi skierowanie i pojade na nie z mezemZabko masz termin do lekarza w moje urodzinki także razem będziemy świetować JA-urodzinki a TY-potwierdzenie fasolinki przez lekarza
Erba trzymam kciuki za II kreseczki&&&&&&&&&&&&

ale masz fajnie ja tez bym chciala z mezek kotka w domu ale puki co mammy tylko podworkowca bo tesciowa nietoleruje zwierzat w domuWitamy sie z Filipkiem - tulkamy sie bo maly sie stesknil za mamusia :-)