reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć erba :)
week minął fajowo, w sobote w gdańsku na wycieczce, w niedziele na zawodach moto crosowych (mój J to fan - sam też jeździ) ale było już za duzo dla mnie atrakcji, wczoraj nie do zycia byłam, nie wiem czy to przez intensywnosć poprzednich dni, czy spadające ciśnienie...zaczyna mi doskwierać niskie cisnienie, a na kawe nie bardzo mam ochote...
ogólnie ok jest ...nie lubie narzekać :)

zakupiłam dziś kilka bluzaeczek na allegro i sweterek, bo moje zrobiły się przykrótkawe...pochwalę sie ;)
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (1003154963) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka serek podkreślająca brzuch krótki rękaw (1011245222) - Aukcje internetowe Allegro
SWETR CIĄŻOWY OD 1 - 9 MIESIĄCA CIĄZA CIĄZOWY (1020653754) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję,ze juz niebawem też bedziecie wybierać dla siebie cudeńka ;)

a jak u Ciebie, czemu masz złe przeczucia? ja też nie czułam się "inaczej" po dupku...

Ciuszki super :) Też juz bym chciała dla siebie takie wybierać...

buahahahahaha ale mi się kot pospał. jeszcze mu taki dymek z komiksu dopisać "cieplutko, mięciutko- i czego więcej chcieć"

pokażę wam- podzielę się, a co- znajcie moje dobre serce :-D:-D:-D

UUuuuu jaki słodziak :)

reklama
krótki rękaw - białą i czarna
długi rekaw- biała, turkusową i zielona
sweterek - czarny i zółty

właściwie to trudno było się zdecydować...tyle mi się ich podobało :) no ale wybrałam takie, co mi bedą pasowały do innych ciuszków, które mam. Mam też nadzieje,ze dobrej jakosci będą...no ale za taką kasę nie wiadomo czego się spodziewać ;)

a to fajnie :-) myślę że nawet jak nie bedą mega dobrej jakości, to za taką cenę i tak się opłaca- masz więcej, częściej zmieniasz i tak się nie niszczą. ja zawsze wolę kupić wiecej za mniej :-D

cześć erba :)
week minął fajowo, w sobote w gdańsku na wycieczce, w niedziele na zawodach moto crosowych (mój J to fan - sam też jeździ) ale było już za duzo dla mnie atrakcji, wczoraj nie do zycia byłam, nie wiem czy to przez intensywnosć poprzednich dni, czy spadające ciśnienie...zaczyna mi doskwierać niskie cisnienie, a na kawe nie bardzo mam ochote...
ogólnie ok jest ...nie lubie narzekać :)

zakupiłam dziś kilka bluzaeczek na allegro i sweterek, bo moje zrobiły się przykrótkawe...pochwalę sie ;)
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (1003154963) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka serek podkreślająca brzuch krótki rękaw (1011245222) - Aukcje internetowe Allegro
SWETR CIĄŻOWY OD 1 - 9 MIESIĄCA CIĄZA CIĄZOWY (1020653754) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję,ze juz niebawem też bedziecie wybierać dla siebie cudeńka ;)

a jak u Ciebie, czemu masz złe przeczucia? ja też nie czułam się "inaczej" po dupku...
Ale śliczności teraz sa ja mialam ogrpodniczki i koszulę heheheh
super ładne te ciuszki a sweterek przepiękny
A wiesz Olkale bo to sie czuje a nic nie czuje czuje sie normalnie , no moze nie normalnie bo jakas dolinka dopada
jak nie przylezie to w czwartek na wizyte i pewnie 100 wywale bo okaze sie nico
To by było zbyt piekne

A DODAM ZE W KRZYZU MNIE ŁUPIE TAKZE KWESIA CZASU

olkale piekne naprawde
ja sobie kojce wczoraj przegladałam hehehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olkale te ubrania są super!:)
Sama bym już chętnie pozamawiała ale jeszcze się wstrzymam:)
Co do wizyty to spokojnie szybko zleci kochana:) ja w tamtej ciąży chodziłam raz w miesiącu, miałam 3 usg i wszystko było ok;) tylko na końcu zrobiłabym jeszcze jedno usg bo uważam,że 4 to już by było tak jak trzeba.chodziałam państwowo a lekarz był w porząsiu i mówił, że jak ciąża rozwija się prawidłowo to taka frekwencja jest dobra:)
widzę,że fajnie spędziłaś majowy weekend słonko:)

a to fajnie :-) myślę że nawet jak nie bedą mega dobrej jakości, to za taką cenę i tak się opłaca- masz więcej, częściej zmieniasz i tak się nie niszczą. ja zawsze wolę kupić wiecej za mniej :-D
też tak mam...ale nieraz myślę, ze moze lepiej było by miećw szafie kilka porzadnych rzeczy, a nie całą i nie wiedzieć w co się ubrać :)

Ale śliczności teraz sa ja mialam ogrpodniczki i koszulę heheheh
super ładne te ciuszki a sweterek przepiękny
A wiesz Olkale bo to sie czuje a nic nie czuje czuje sie normalnie , no moze nie normalnie bo jakas dolinka dopada
jak nie przylezie to w czwartek na wizyte i pewnie 100 wywale bo okaze sie nico
To by było zbyt piekne
hej to tak do końca nie jest, ze coś przeczuwasz...raczej odwrotnie ...batonik też nic nie czuł i co 2 krekka...no moze wyjatek stanowi zabka opymistka :0
a kiedy idziesz do gina?

no sweterek mnie urzekł :) oglądałm go chyba z tydzień i się w końcu skusiłam....podobały mi się też inne kolory, no ale nie kupię 5 takich samych swertów :) hihihihi

też tak mam...ale nieraz myślę, ze moze lepiej było by miećw szafie kilka porzadnych rzeczy, a nie całą i nie wiedzieć w co się ubrać :)

hej to tak do końca nie jest, ze coś przeczuwasz...raczej odwrotnie ...batonik też nic nie czuł i co 2 krekka...no moze wyjatek stanowi zabka opymistka :0
a kiedy idziesz do gina?

no sweterek mnie urzekł :) oglądałm go chyba z tydzień i się w końcu skusiłam....podobały mi się też inne kolory, no ale nie kupię 5 takich samych swertów :) hihihihi
wizytę ma w czwartek no chyba ze przylezie
a moze skocze do apteki po niebieskiego bobo....... Hmmmmm powiem ze mnie kusi

wizytę ma w czwartek no chyba ze przylezie
a moze skocze do apteki po niebieskiego bobo....... Hmmmmm powiem ze mnie kusi
no to się nie czaj tylko skacz...bedziesz miala raczej pewnosć...mi przyniósł szczęście...mam nadzieję, ze i Tobie przyniesie...

Olkale te ubrania są super!:)
Sama bym już chętnie pozamawiała ale jeszcze się wstrzymam:)
Co do wizyty to spokojnie szybko zleci kochana:) ja w tamtej ciąży chodziłam raz w miesiącu, miałam 3 usg i wszystko było ok;) tylko na końcu zrobiłabym jeszcze jedno usg bo uważam,że 4 to już by było tak jak trzeba.chodziałam państwowo a lekarz był w porząsiu i mówił, że jak ciąża rozwija się prawidłowo to taka frekwencja jest dobra:)
widzę,że fajnie spędziłaś majowy weekend słonko:)
też nie za bardzo chciałam kupować, ale wkurza mnie,ze moje koszulki M są mi krótkie... brzuszek wydety i się unoszą :) ze spodniami i spódniczkami to sie wstrzymam póki przestanę wchodzić w moje ciuchy...póki co to mam wrażenie, ze prócz wystajacego brzusia nie przytyłam więc jeszcze kase zdazę wydać :)

czytała,ze Ciebie meczą mdłosci ...oj współczuję ...ale to tylko oznacza,ze hormonki dobrze pracuja i z ciaza wszstko ok :)

wiem,ze z wizytami tak jak pisałaś to standard, ale jakoś zatęskniłam za widokiem usg :)

no to się nie czaj tylko skacz...bedziesz miala raczej pewnosć...mi przyniósł szczęście...mam nadzieję, ze i Tobie przyniesie...

też nie za bardzo chciałam kupować, ale wkurza mnie,ze moje koszulki M są mi krótkie... brzuszek wydety i się unoszą :) ze spodniami i spódniczkami to sie wstrzymam póki przestanę wchodzić w moje ciuchy...póki co to mam wrażenie, ze prócz wystajacego brzusia nie przytyłam więc jeszcze kase zdazę wydać :)

czytała,ze Ciebie meczą mdłosci ...oj współczuję ...ale to tylko oznacza,ze hormonki dobrze pracuja i z ciaza wszstko ok :)

wiem,ze z wizytami tak jak pisałaś to standard, ale jakoś zatęskniłam za widokiem usg :)
Lenka teoretyczny na 05-05 czyli jutro
Olkale tak po cichutku dziex

reklama
kochane ciekam na dzisiaj...id obiadek małżowi zrobić...ale ma teraz dobrze wchodzi po pracy i zonka czeka z gorącym obiadkiem :)
później w odwiedziny do babci i mamy sie wybieram, wiec pewnie do jutra :)

erba trzymam &&&&&&&&& obyś też mogła takie ciuszki na brzuszek ogladac ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry