reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

co to sa ograszki ????
dreszcze :-) u nas tak mowia na dreszcze :-)
:-)już jestem pachnąca :tak::tak:

Erba czyli jest szansa :tak:;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś :tak: a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy :-D:-D:-D:-D

a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznic :sorry2: i czy Żabka bierzesz jakieś tabsy :baffled:
ja marze o wannie pelnej cieplej wody ale niestety w tym domu jest tylko prysznic z ciepla woda w zimnej piwnicy bo w lazience jest wanna ale ciepla woda z kranui nieleci a tabsy tak folik lykam i bralam potas z magnezem zeby zwiekszyc szanse na chlopca a dzis pytalam poloznej czy ten potas z magnezem mam dalej brac to powiedziala ze narazie moge odstawic i brac tylko folik raz dziennie ale jakos niejestem pewna czy odstawic bo bralam go 2 miesiace i teraz tak odrazu jak odstawie to niewiem codziennie sobie ten potas z magnezem dostarczalam a teraz juz niemam ???
musze sie wam podmowic moje kolezanki ;-)
ze te wszystkie zafasolkowane powinny polaczyc sily i dac nam mega duzo fluidkow:tak::-)
ja moje fluidki przekaze dopiero jak zobacze na usg serduszko

reklama
a ja przekazuje fluidki testowe ;-):tak::tak::tak: czytaj kontrolne - reszta po wizycie u ginka :-D:-D:-D

ale jestem mega padnięta :blink:

a na betkę idzie się na czczo :baffled: chociaż i tak chcę jeszcze morfologię zrobić to na czczo

modlę się o to żeby było dobrze wszystko i tak będzie w to wierzę mocno :)

a ja przekazuje fluidki testowe ;-):tak::tak::tak: czytaj kontrolne - reszta po wizycie u ginka :-D:-D:-D

a na betkę idzie się na czczo :baffled: chociaż i tak chcę jeszcze morfologię zrobić to na czczo

gdzies czytalam ze to nie ma znaczenia ale jak morfologia to naczczo , tylko nie rob ob bo w ciazy jest ponad 100 !!!!

musi byc ja tez w to wierze batonik czy tobie tez chce sie tak bardzo pic???ok ja spadam spac bo tez padam a moj groszek musi tez odpoczac po nerwowym dniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry