reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie tylko jak przyszlam do domu to mnie tak zaczelo telepac ze musialam polara wdziac :) czuje sie taka rozpalna na calym ciele albo wybiera sie @
z tym telapaniem na @ to trochę dziwne, zimno to mi dzisiaj też było tak na maxa, najlepiej łóżko i spanko no ale mój M wiadomo kierowcy szukał

reklama
z tym telapaniem na @ to trochę dziwne, zimno to mi dzisiaj też było tak na maxa, najlepiej łóżko i spanko no ale mój M wiadomo kierowcy szukał

no tak ach te facety :)
wiesz kiedys tez tak mialam ze sie tak czulam tzn podwyzszona tempka i piekna przylazla ,

L jesteś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny . Dawno tu nie zaglądalam . sorry ale nie miałam czasu. obecnie wykańczamy dom środku. Mąż już zrobił meble więc można już poukładać ciuchy . Moja córcia też mi pomaga . 12 maja córci urodziny , myśle zrobić jej małe przyjęcie . Obecnie ja z mężem rozpoczeliśmy starania , ewulkę mam dzis mam nadzieję że nam się uda///////

Ostatnia edycja:
a co tam wogole , pozatym ze u szwagra bylas :) jak tam twoja slodka ratorosl on teraz do zerowki pojdzie czy do 1 klasy ??
moja mloda w pon na wycieczke jedzie na 3 dni

co miesiac to inne objawy ehh w styczniu tez tak mialam przez tydz tempka podwyzszona jak na przeziebienie no i przylazla ,
a dzis mnie maga krzyz boli ,
bóle krzyża to raczej @ :(
cześć dziewczyny . Dawno tu nie zaglądalam . sorry ale nie miałam czasu. obecnie wykańczamy dom środku. Mąż już zrobił meble więc można już poukładać ciuchy . Moja córcia też mi pomaga . 12 maja córci urodziny , myśle zrobić jej małe przyjęcie . Obecnie ja z mężem rozpoczeliśmy starania , ewulkę miałam 1 maja mam nadzieję że nam się udało. :-)
a ile córcia ma lat
&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny . Dawno tu nie zaglądalam . sorry ale nie miałam czasu. obecnie wykańczamy dom środku. Mąż już zrobił meble więc można już poukładać ciuchy . Moja córcia też mi pomaga . 12 maja córci urodziny , myśle zrobić jej małe przyjęcie . Obecnie ja z mężem rozpoczeliśmy starania , ewulkę miałam 1 maja mam nadzieję że nam się udało. :-)

witaj
no mocno trzymamy &&&&&&&&

a co tam wogole , pozatym ze u szwagra bylas :) jak tam twoja slodka ratorosl on teraz do zerowki pojdzie czy do 1 klasy ??
moja mloda w pon na wycieczke jedzie na 3 dni
o wycieczka super
syn do zerówki teraz chodzi i 14 maja też ma wycieczkę
był z nami u szwagra a oni mają rok młodszą córkę i drugie lada moment na świecie więc się wybawił bo tam był jeszcze jeden chłopczyk w tym samym wieku od szwagra brata i męża chrześniaczka co pod koniec maja idziemy na przyjęcie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry