reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz my to tak nie lubimy leżeć u nas jest rzeka więc jeżdzimy na działkę tam i jedynie tam leniu****emy, a nad morzem to nas monotonia nudzi, ogólnie lubimy dużo się ruszać i dlatego góry tam po prostu ładuję akumulatory a nad morzem też ale jakoś tak na stracia innego rodzaju:)

my tez sporo jezdzimy po lasach jeziorkach rzekach rzeczkach , a nasze wybrzeze do prawie cale zjezdzilismy a to tu to tam
a teraz to lodeczka sobie poplywamy i rowerkiem wodnym no chyba ze pogoda nie dopisze czego bym nie chciala

reklama
my tez sporo jezdzimy po lasach jeziorkach rzekach rzeczkach , a nasze wybrzeze do prawie cale zjezdzilismy a to tu to tam
a teraz to lodeczka sobie poplywamy i rowerkiem wodnym no chyba ze pogoda nie dopisze czego bym nie chciala
wiem bo my nad rzeczką też tak tam jest fajnie bo jest duże rozlewisko i woda sobie spokojnie płynie i można naprawdę z dziećmi poszaleć

erba zmykam bo muszę się wykąpać i wydepilować na wizytę
:nerd:a depilacji nie cierpię dobrze że nie jestem brutnetką z mega zarośniętymi nogami bo plastry bym nie przeżyła a depilację depilatorem uff tragedia( cholernie mnie boli)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erba zmykam bo muszę się wykąpać i wydepilować na wizytę
:nerd:a depilacji nie cierpię dobrze że nie jestem brutnetką z mega zarośniętymi nogami bo plastry bym nie przeżyła a depilację depilatorem uff tragedia( cholernie mnie boli)

ja tez powoli zmykam akurat pisalam wiad
ja jutro bede sie depilować hehheeh :)
buziaki kochana milej nocki i do poklikania

no i trzymam &&&&&&& za wizyte i bedzie wszystko dobrze jak mi ktos kiedys powiedzial bez czarnowictwa

L poczytalas ?????

Witam się również. ;-)
Wczoraj nagle zniknęłam,bo mi net siadł. :angry: A później budowa,więc wiadomo. ;-)
G. dziś ma wolne,a My z Zuzią idziemy na 11:30 do dermatologa,bo Jej ta wysypka ani trochę nie zeszła i strasznie Ją swędzi. :-(

Pewnie szukaj szukaj. Przecież dziecku nie odmówi takiej radości hihi
A jakiego chcesz? jakiegoś rasowego?

Kiedyś chciałam Yorka. Teraz chciałabym cocker - spaniela. Ale ich białych nie ma. :-p Więc wybierzemy kundelka - uwielbiam! :-D Jak dla mnie są naaaj! :-) :-) :-)

pewnie, że ty :-D

ja mam biało- szarego ( w książeczce napisane "ciapaty") a kotkę czarną. jeszcze nie pozbawione płodności ;-) może jak Ciciok wkońcu tą Pićkę bzyknie (bo się zabiera i zabiera, ale jakoś mu to nie wychodzi) i będą u mnie kiciolki, to mogę oddać takiego najbardziej białego- jak będzie za mało biały, to widziałam reklamę ponoć dobrej pasty wybielającej (ew. vanish) i będzie jak znalazł ;-) może widziałaś zdjęcia- parę dni temu wrzuciłam fotki moich leniuchów :-D

Kochanie,dzięki za chęci! ;-) Ale ja pisałam o piesku. :-p
Kotka byśmy też chciały,ale musiałabym biedaka trzymać ciągle w domu,żeby nigdzie nie uciekł,bo inaczej Zuzia by mi się zapłakała. :-(

Agutka polecam dziłanie z zaskoczenia:ninja2::-D

I tak też zrobię! :-D

to malej na urodziny spraw albo niech niby znajomi jej dadza na urodziny albo dziadkowie i fakt dokonany :-D

Do Zuzi urodzin jeszcze daleko. ;-)
A My chcemy jak najszybciej! :-)

282ml2q.jpg

r93eab.jpg

a tu z tatusiem

xncdbn.jpg

Cuuuuuuuuuudne zdjęcia!!! :-) :-D :-)

Zobacz załącznik 242018

Witam się wieczornie, oto mój dzisiejszy poranny teścior :tak::-)

Piękny! :-) Gratuluję!

zmykam

może kiedyś z wami powymieniam się objawami ;-) buzia

Na pewno się powymieniasz! A na razie Tosiu Kochana będziemy się dzielić naszymi wmawianiami sobie ciąży. :-D Co Ty na to? ;-) :-p

a oto fluidki

~
~~***~~~~***~~~~***~~~~***~~~~***

Łapię!!! :-)

Witajcie Kobietki :-)

ja rano jak się tylko obudziłam miałam świetna niespodzienkę-> dzwonili do mnie z Praktyki czy nie chce wizyty na dzisiaj przełożyć...a wiadomo że ja oczywiście że chcę :-) więc zbieram się migiem i pędzimy z W.

Tosia śliczny koteczek :-)
Batonik GRATULUJĘ kochana!!! Piękne dwie krechy! Życzę spokojnych 9 miesięcy!

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Myszka,no to super! :-)
Czekam na wieści i nowe zdjątko ---> Córeczki. ;-) ;-) ;-)

hhhhhhhh4ccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-D:happy2::angry::rolleyes::ninja2::ninja2::huh::-)

Z pozdrowieniami od Zuzi! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry