Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trzymam kciuki za wizyte :-)ach byłam z moim M na budowie u szwagra tzn M pomagał i tak cały dzień do d..y bo nic w domu nie zrobiłam i tak późno się zalogowałam
a jutro jadę do ginka ciekawe czym mnie pocieszy
witamy ;-)cześć dziewczyny . Dawno tu nie zaglądalam . sorry ale nie miałam czasu. obecnie wykańczamy dom środku. Mąż już zrobił meble więc można już poukładać ciuchy . Moja córcia też mi pomaga . 12 maja córci urodziny , myśle zrobić jej małe przyjęcie . Obecnie ja z mężem rozpoczeliśmy starania , ewulkę mam dzis mam nadzieję że nam się uda///////
witamy nowa kolezanke :-)lopop ja polecam Kudowa zdrój... ładnie jest i nie wysoko i do Pragi wycieczki i do Wiednia... dla mnie super... byliśmy z męzem tuż po slubie,ala podrów poslubna hehehe a teraz to raczej nie wybieramy sie niegdzie indziej byle by rodzinke w Polsce odwiedzić na jesieni a ja mam nadziej być już wówczas w ciązy...
ah..byc kobieta....erba zmykam bo muszę się wykąpać i wydepilować na wizytę
a depilacji nie cierpię dobrze że nie jestem brutnetką z mega zarośniętymi nogami bo plastry bym nie przeżyła a depilację depilatorem uff tragedia( cholernie mnie boli)
witamy nowa i trzymamy kciukiHej, ja właśnie rozpoczynam drugi cykl starańPierwsza ciąża skończyła się poronienie, ale nie ma co się poddawać. Wierzę, że tym razem się uda
to super potem koniecznie wkelej zdjeciaWitajcie Kobietki :-)
ja rano jak się tylko obudziłam miałam świetna niespodzienkę-> dzwonili do mnie z Praktyki czy nie chce wizyty na dzisiaj przełożyć...a wiadomo że ja oczywiście że chcę :-) więc zbieram się migiem i pędzimy z W.
Tosia śliczny koteczek :-)
Batonik GRATULUJĘ kochana!!! Piękne dwie krechy! Życzę spokojnych 9 miesięcy!
Miłego dnia Wam życzę!
ja tez mysle ze u ciebie bedzie corkaAgutka a z tą córeczką to chyba w zmowie jesteś z moim W.![]()
![]()
![]()

kochana mnie po owu kulo po lewje stronie i niemialam sluzu dopiero po paru dniach albo tygodniu pojawil sie sluzwitam się przy kawusi
Tośka- faktycznie słodki kociak :-) mój też tak zazwyczaj śpi- byle na kimś :-)
a ja odespałam wczorajszą nockę i już mi lepiej
cały czas mnie jakoś tak brzuch boli. po lewej stronie. jeśli owulka miała być, to była pewnie coś koło niedzieli/poniedziałku. a tak mnie jakoś dziwnie boli, śluzu nie ma, więc nie owu. mam nadzieję, że nie robi mi się jakaś torbiel z tego pęcherzyka, jeśli on nie pękł :-(
już mi normalnie te starania na głowę padają. człowiek łazi znerwicowany jak cholercia i popada w skrajności- albo fasolka, albo coś złego![]()
podziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy
siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...no to super ze masz fajna gina ja po wizycie u ginekologa:
No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.
W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)
Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH
Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.
ale niewkleila go na forum tylko na grupie zamknietej ok teraz juz zmykam bo obiad sam sie nieZrobi

Z pozdrowieniami dla Zuzolinki :-)
Agutka a z tą córeczką to chyba w zmowie jesteś z moim W.![]()
![]()
![]()

kochane zxapomnialam wam napisac dzisiaj jak zaprowadzilam mala do przedszkola to jakos mnie naszlo i poszlam do kosciolapodziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy
siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...
kochane ja juz musze zmykac wroce do was wieczorem musze zabrac sie za obiad i sprzatanie zycze wam milego dnia
a ja po wizycie u ginekologa:
No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.
W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)
Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH
Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.
w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnymnospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia
a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje
pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..

więc juz oficjanie składam SERDECZNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zobacz załącznik 242018
Witam się wieczornie, oto mój dzisiejszy poranny teścior:-)
jutro idę na betkę i morfologię a w czwartek do ginka ;-) ale mimo wszystko troszkę się boję żeby tylko powiedział że jest wsio OK![]()
Słonko mnie też pobolewają, szczególnie jak za szybko wstaję to prawy jajnik bardzo boli.dziś zapytam o to gina.a mnie też cycki bolą szczególnie w okolicy brodawki, ale boli mnie też w okolicy lewego jajnika tak czuję jak siedzę szczególnie![]()
nie powinno się na początku w ogóle kąpać w wannie bo gorąca woda rozszerza naczynia krwionośne i pobudza naszą macicę do skurczy a tego na razie byśmy nie chciały.wiem, ze niektóre kobiety później się kąpią w letniej wodzie ale ja przez całą ciąże omijałam wanne za radą lekarza.:-)już jestem pachnąca
Erba czyli jest szansa;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś
a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy
a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznici czy Żabka bierzesz jakieś tabsy
![]()
na betkę nie idzie się na czczo kochana.a na morfologię w ciąży położna też kazała mi przychodzić po lekkim śniadaniu.a ja przekazuje fluidki testowe ;-)czytaj kontrolne - reszta po wizycie u ginka
![]()
ale jestem mega padnięta
a na betkę idzie się na czczochociaż i tak chcę jeszcze morfologię zrobić to na czczo
modlę się o to żeby było dobrze wszystko i tak będzie w to wierzę mocno![]()
witamy i życzymy szybkiego zafasolkowania.Hej, ja właśnie rozpoczynam drugi cykl starańPierwsza ciąża skończyła się poronienie, ale nie ma co się poddawać. Wierzę, że tym razem się uda
trzymam kciuki za wizytę skarbie.również miłego dnia.Witajcie Kobietki :-)
ja rano jak się tylko obudziłam miałam świetna niespodzienkę-> dzwonili do mnie z Praktyki czy nie chce wizyty na dzisiaj przełożyć...a wiadomo że ja oczywiście że chcę :-) więc zbieram się migiem i pędzimy z W.
Tosia śliczny koteczek :-)
Batonik GRATULUJĘ kochana!!! Piękne dwie krechy! Życzę spokojnych 9 miesięcy!
Miłego dnia Wam życzę!
całuski dla Zuziuni:****hhhhhhhh4ccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-)
Z pozdrowieniami od Zuzi! ;-)
kochana jesteś Zabciukochane zxapomnialam wam napisac dzisiaj jak zaprowadzilam mala do przedszkola to jakos mnie naszlo i poszlam do kosciolapodziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy
siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...
kochane ja juz musze zmykac wroce do was wieczorem musze zabrac sie za obiad i sprzatanie zycze wam milego dnia
hej dziewuszki
bunia skad ja to znam... ja tez chodzilam znerwicowana i pod taka presja ze nie wnikam :/ tylko meza tym stresowalam i czasem mi mowil ze czuje sie jak buchaj rozplodowy haha![]()
i wcale mu do zarto wtedy nie bylo ... ja np teraz nie mialam sluzu w ogole plodnego pewnie przez clo moze sprobuj sie wczesniej wybrac do gina bo mnie np po owulce kilka dni zaczal pobolewac brzuch i tez myslalam ze to jakis torbiel ale to fasolka byla moze lepiej idz do gina i sprawdz dla spokoju wlasnego stan jajnikow i od razu zobaczy czy tam wsrodku wyglada na dzidzia czy nie
trzymam kciuki zeby wygladalo na &&& dzidzie :0)
mysza bo chyba wiekszosc chlopow chce dziewczynketzn tak mi sie wydaje ...
halina witaj
kinga
dobrzen ze wizyta sie udala napewno wszystko bedzie dobrze !!
w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnymnospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia
a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje
pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..
takw ogole to jem truskawki takie dobre![]()