reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam się przy kawusi

Tośka- faktycznie słodki kociak :-) mój też tak zazwyczaj śpi- byle na kimś :-)

a ja odespałam wczorajszą nockę i już mi lepiej :-D

cały czas mnie jakoś tak brzuch boli. po lewej stronie. jeśli owulka miała być, to była pewnie coś koło niedzieli/poniedziałku. a tak mnie jakoś dziwnie boli, śluzu nie ma, więc nie owu. mam nadzieję, że nie robi mi się jakaś torbiel z tego pęcherzyka, jeśli on nie pękł :-(

już mi normalnie te starania na głowę padają. człowiek łazi znerwicowany jak cholercia i popada w skrajności- albo fasolka, albo coś złego :baffled::baffled::baffled::baffled:

ach byłam z moim M na budowie u szwagra tzn M pomagał i tak cały dzień do d..y bo nic w domu nie zrobiłam i tak późno się zalogowałam
a jutro jadę do ginka ciekawe czym mnie pocieszy
trzymam kciuki za wizyte :-)
cześć dziewczyny . Dawno tu nie zaglądalam . sorry ale nie miałam czasu. obecnie wykańczamy dom środku. Mąż już zrobił meble więc można już poukładać ciuchy . Moja córcia też mi pomaga . 12 maja córci urodziny , myśle zrobić jej małe przyjęcie . Obecnie ja z mężem rozpoczeliśmy starania , ewulkę mam dzis mam nadzieję że nam się uda///////
witamy ;-)
lopop ja polecam Kudowa zdrój... ładnie jest i nie wysoko i do Pragi wycieczki i do Wiednia... dla mnie super... byliśmy z męzem tuż po slubie,ala podrów poslubna hehehe a teraz to raczej nie wybieramy sie niegdzie indziej byle by rodzinke w Polsce odwiedzić na jesieni a ja mam nadziej być już wówczas w ciązy...
witamy nowa kolezanke :-)
erba zmykam bo muszę się wykąpać i wydepilować na wizytę
:nerd:a depilacji nie cierpię dobrze że nie jestem brutnetką z mega zarośniętymi nogami bo plastry bym nie przeżyła a depilację depilatorem uff tragedia( cholernie mnie boli)
ah..byc kobieta....
Hej, ja właśnie rozpoczynam drugi cykl starań:) Pierwsza ciąża skończyła się poronienie, ale nie ma co się poddawać. Wierzę, że tym razem się uda
witamy nowa i trzymamy kciuki
Witajcie Kobietki :-)

ja rano jak się tylko obudziłam miałam świetna niespodzienkę-> dzwonili do mnie z Praktyki czy nie chce wizyty na dzisiaj przełożyć...a wiadomo że ja oczywiście że chcę :-) więc zbieram się migiem i pędzimy z W.

Tosia śliczny koteczek :-)
Batonik GRATULUJĘ kochana!!! Piękne dwie krechy! Życzę spokojnych 9 miesięcy!

Miłego dnia Wam życzę!
to super potem koniecznie wkelej zdjecia
Agutka a z tą córeczką to chyba w zmowie jesteś z moim W. :-D :-D :-D
ja tez mysle ze u ciebie bedzie corka :-D
witam się przy kawusi

Tośka- faktycznie słodki kociak :-) mój też tak zazwyczaj śpi- byle na kimś :-)

a ja odespałam wczorajszą nockę i już mi lepiej :-D

cały czas mnie jakoś tak brzuch boli. po lewej stronie. jeśli owulka miała być, to była pewnie coś koło niedzieli/poniedziałku. a tak mnie jakoś dziwnie boli, śluzu nie ma, więc nie owu. mam nadzieję, że nie robi mi się jakaś torbiel z tego pęcherzyka, jeśli on nie pękł :-(

już mi normalnie te starania na głowę padają. człowiek łazi znerwicowany jak cholercia i popada w skrajności- albo fasolka, albo coś złego :baffled::baffled::baffled::baffled:
kochana mnie po owu kulo po lewje stronie i niemialam sluzu dopiero po paru dniach albo tygodniu pojawil sie sluz

kochane zxapomnialam wam napisac dzisiaj jak zaprowadzilam mala do przedszkola to jakos mnie naszlo i poszlam do kosciola :sorry2: podziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy :tak: siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...

kochane ja juz musze zmykac wroce do was wieczorem musze zabrac sie za obiad i sprzatanie zycze wam milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja po wizycie u ginekologa:

No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.

W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)

Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.

No więc tak..

Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

no to super ze masz fajna gin

kochane ale jajca na styczniowkach 2011 mamy mamusie ktora spodziewa sie ......3-jaczkow!!!!!!!!! ale fajowe usg miala z 3 fasolkami :-D ale niewkleila go na forum tylko na grupie zamknietej ok teraz juz zmykam bo obiad sam sie nieZrobi

hej dziewuszki

bunia skad ja to znam... ja tez chodzilam znerwicowana i pod taka presja ze nie wnikam :/ tylko meza tym stresowalam i czasem mi mowil ze czuje sie jak buchaj rozplodowy haha :D :P i wcale mu do zarto wtedy nie bylo ... ja np teraz nie mialam sluzu w ogole plodnego pewnie przez clo moze sprobuj sie wczesniej wybrac do gina bo mnie np po owulce kilka dni zaczal pobolewac brzuch i tez myslalam ze to jakis torbiel ale to fasolka byla moze lepiej idz do gina i sprawdz dla spokoju wlasnego stan jajnikow i od razu zobaczy czy tam wsrodku wyglada na dzidzia czy nie :) trzymam kciuki zeby wygladalo na &&& dzidzie :0)

mysza bo chyba wiekszosc chlopow chce dziewczynke :)tzn tak mi sie wydaje ...

halina witaj :)

kinga
dobrzen ze wizyta sie udala napewno wszystko bedzie dobrze !!

w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnym :( nospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia :( a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje :( pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..

takw ogole to jem truskawki takie dobre :)

Ostatnia edycja:
Zuzia pojechała tylko z moją Mamą do dermatologa,bo Babcia zaprosiła Ją na obiad w knajpce,hehe. ;-) Takiej to się powodzi. :sorry2: :-D

Z pozdrowieniami dla Zuzolinki :-)

Zuzia bardzo dziękuje. :-)

Agutka a z tą córeczką to chyba w zmowie jesteś z moim W. :-D :-D :-D

Hehehe. ;-) :-p

kochane zxapomnialam wam napisac dzisiaj jak zaprowadzilam mala do przedszkola to jakos mnie naszlo i poszlam do kosciola :sorry2: podziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy :tak: siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...

kochane ja juz musze zmykac wroce do was wieczorem musze zabrac sie za obiad i sprzatanie zycze wam milego dnia

:-)

No więc tak..

No to oby badania wyszły ok! ;-)

w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnym :( nospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia :( a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje :( pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..

Misia,a jakiegoś 3ciego lekarza nie ma? Bo do tej baby jechać,to ja dziękuję. :baffled:
Trzymam kciuki,żeby wszystko było ok! :tak:

A My wczoraj wieczorem z G. kupiliśmy karnisze do nowych pokoi,więc teraz poszukuję firanek na allegro. ;-) :-p

Witam Was kochane:*

Zobacz załącznik 242018

Witam się wieczornie, oto mój dzisiejszy poranny teścior :tak::-)

jutro idę na betkę i morfologię a w czwartek do ginka ;-) ale mimo wszystko troszkę się boję żeby tylko powiedział że jest wsio OK :baffled:
więc juz oficjanie składam SERDECZNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie też cycki bolą szczególnie w okolicy brodawki, ale boli mnie też w okolicy lewego jajnika tak czuję jak siedzę szczególnie :sorry2:
Słonko mnie też pobolewają, szczególnie jak za szybko wstaję to prawy jajnik bardzo boli.dziś zapytam o to gina.

:-)już jestem pachnąca :tak::tak:

Erba czyli jest szansa :tak:;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś :tak: a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy :-D:-D:-D:-D

a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznic :sorry2: i czy Żabka bierzesz jakieś tabsy :baffled:
nie powinno się na początku w ogóle kąpać w wannie bo gorąca woda rozszerza naczynia krwionośne i pobudza naszą macicę do skurczy a tego na razie byśmy nie chciały.wiem, ze niektóre kobiety później się kąpią w letniej wodzie ale ja przez całą ciąże omijałam wanne za radą lekarza.

a ja przekazuje fluidki testowe ;-):tak::tak::tak: czytaj kontrolne - reszta po wizycie u ginka :-D:-D:-D

ale jestem mega padnięta :blink:

a na betkę idzie się na czczo :baffled: chociaż i tak chcę jeszcze morfologię zrobić to na czczo

modlę się o to żeby było dobrze wszystko i tak będzie w to wierzę mocno :)
na betkę nie idzie się na czczo kochana.a na morfologię w ciąży położna też kazała mi przychodzić po lekkim śniadaniu.

Hej, ja właśnie rozpoczynam drugi cykl starań:) Pierwsza ciąża skończyła się poronienie, ale nie ma co się poddawać. Wierzę, że tym razem się uda
witamy i życzymy szybkiego zafasolkowania.

Witajcie Kobietki :-)

ja rano jak się tylko obudziłam miałam świetna niespodzienkę-> dzwonili do mnie z Praktyki czy nie chce wizyty na dzisiaj przełożyć...a wiadomo że ja oczywiście że chcę :-) więc zbieram się migiem i pędzimy z W.

Tosia śliczny koteczek :-)
Batonik GRATULUJĘ kochana!!! Piękne dwie krechy! Życzę spokojnych 9 miesięcy!

Miłego dnia Wam życzę!
trzymam kciuki za wizytę skarbie.również miłego dnia.

hhhhhhhh4ccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-D:happy2::angry::rolleyes::ninja2::ninja2::huh::-)

Z pozdrowieniami od Zuzi! ;-)
całuski dla Zuziuni:****

kochana jesteś Zabciu:)

hej dziewuszki

bunia skad ja to znam... ja tez chodzilam znerwicowana i pod taka presja ze nie wnikam :/ tylko meza tym stresowalam i czasem mi mowil ze czuje sie jak buchaj rozplodowy haha :D :P i wcale mu do zarto wtedy nie bylo ... ja np teraz nie mialam sluzu w ogole plodnego pewnie przez clo moze sprobuj sie wczesniej wybrac do gina bo mnie np po owulce kilka dni zaczal pobolewac brzuch i tez myslalam ze to jakis torbiel ale to fasolka byla moze lepiej idz do gina i sprawdz dla spokoju wlasnego stan jajnikow i od razu zobaczy czy tam wsrodku wyglada na dzidzia czy nie :) trzymam kciuki zeby wygladalo na &&& dzidzie :0)

mysza bo chyba wiekszosc chlopow chce dziewczynke :)tzn tak mi sie wydaje ...

halina witaj :)

kinga
dobrzen ze wizyta sie udala napewno wszystko bedzie dobrze !!

takw ogole to jem truskawki takie dobre :)

trzymam kciuki zeby wszystko było w porząsiu słoneczko:*

Jaaaaaaaaaaaaaakie piękne firanki znalazłam do Naszej sypialni! :-D
Tylko żeby mi się udało je wygrać na allegro. :sorry2: W sobotę koniec licytacji...

Bo wiadomo - dla Zuzi Carsowe,haha. ;-)

reklama
Cze dziewczeta!!!
Coz mi kurde kablowka szwankuje - wczoraj przez caly dzien nie mialam neta, a dzisiaj ucieka chwilami... Ale mysle, ze nie ominelam zadnej waznej wiadomosci...
U mnie niestety znowu klapa - @ jest tuz za zakretem... A takie dobre przeczucia mialam w tym cyklu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry