reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Batonik24 - GRATULUJE!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć erba :)
week minął fajowo, w sobote w gdańsku na wycieczce, w niedziele na zawodach moto crosowych (mój J to fan - sam też jeździ) ale było już za duzo dla mnie atrakcji, wczoraj nie do zycia byłam, nie wiem czy to przez intensywnosć poprzednich dni, czy spadające ciśnienie...zaczyna mi doskwierać niskie cisnienie, a na kawe nie bardzo mam ochote...
ogólnie ok jest ...nie lubie narzekać :)

zakupiłam dziś kilka bluzaeczek na allegro i sweterek, bo moje zrobiły się przykrótkawe...pochwalę sie ;)
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (1003154963) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka serek podkreślająca brzuch krótki rękaw (1011245222) - Aukcje internetowe Allegro
SWETR CIĄŻOWY OD 1 - 9 MIESIĄCA CIĄZA CIĄZOWY (1020653754) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję,ze juz niebawem też bedziecie wybierać dla siebie cudeńka ;)
a jak u Ciebie, czemu masz złe przeczucia? ja też nie czułam się "inaczej" po dupku...

śliczne ciuszki :tak:

kochane zxapomnialam wam napisac dzisiaj jak zaprowadzilam mala do przedszkola to jakos mnie naszlo i poszlam do kosciola :sorry2: podziekowalam Bogu za moja kruszynke i modlilam sie o pomyslne pierwsze usg i modlilam sie kochane za was i prosilam Boga i Swieta Panienke o zdrowie dla mojej dzidzi i o was kochane zeby was tez obdarowal takim amlym cudem jakim jest dziecko mam nadzieje ze wyslucha moich modlitw po 1 poronieniu tez bylam w kosciele i modlilam sie o zdrowa dzidzie w przyszlosci i po 4 miesiacach bylam w ciazy :tak: siedzialam w tym kosciele i plakalam ale powiem wam ze jak wyszlam juz z kosciola czulam jakis spokoj i zadowolenie niewiem czemu ...
kochane ja juz musze zmykac wroce do was wieczorem musze zabrac sie za obiad i sprzatanie zycze wam milego dnia

:tak::tak::tak: kochana jesteś :tak::tak::tak:

a ja po wizycie u ginekologa:

No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.

W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)

Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.

trzymam kciukaski ;-)

no to super ze masz fajna gin

kochane ale jajca na styczniowkach 2011 mamy mamusie ktora spodziewa sie ......3-jaczkow!!!!!!!!! ale fajowe usg miala z 3 fasolkami :-D ale niewkleila go na forum tylko na grupie zamknietej ok teraz juz zmykam bo obiad sam sie nieZrobi

jej :szok: po-3-szczęście :tak:;-):-) super :-)

czesc laseczki co tam u was ja ledwo zyje wygladam jakbyym byla na walce bokserskiej nie wysypiam sie wogole w nocy ciagle do kibelka latam sikac i oczy mam podkrazone wrocilam z pracy i do 16 mam pranie a pozniej z synkiem na basen dobrze ze pogoda ladna bo bym zglupiala haha

to ty zalatana mamusia jesteś :-D

a macku mam pytanie czy jak biore lutke to w trakcie brania przylezie czy dopiero jak sie odstawi
orietujesz sie moze , proboałam poczytac o tym na jakis foach ale niestety nic nie znalazlam :baffled:

mi przylazła w trakcie - ale to zaburzenia hormonalne :tak: powinna się pojawić najpóźniej 10 dni po odstawieniu :tak:

U mnie dziś test owu "-", ale jakby ciut ciemniejszy niż ostatnio :sorry2: Pewnie Lutka i tak owu zablokuje, ale co tam tesciki robię dla przyjemności ;-)

a no to jutro wizyta murowana , bo kazala przyjsc poto zeby pow ze nie ma :(
A czy ona nie ustala Ci tych wizyt za wczesnie? :dry:
a czemu myslisz ze nici????
Bo juz sie rozkreca...

jestem dziekuje za kciuki ale lipa nie przyjela mnie :(

zabka slonko na dyzurze w szpitalu nie robia usg ... w tamtej ciazy 3-4 razy bylam na ip i nigdy mi nie zrobili usg tylko pomacali ... a jak poszlam juz rodzic to usg nawe nie mialam w ten dzien w poludnie co przyszlam na ip tylko dopiero jak lezalam na drugi dzien wiec nawet tam nie moge pojsc bo mi nie zrobia :( poczekam do jutra moze moj ginek mnie przyjmie w sumie to zaluje z enie pojechalam do ziebic do siebie wszystko bym juz wiedziala tzn najwazniejsze czy serduszko bije jak szybko i czy wsio ok w miare czy to tylko ten krwiak mi robi psikusy... a juz myslalam ze og nie mam bo przestal plamic a teraz to juz sama nie wiem czy to ten krwiak czy cos z dzidziem... bardziej mnie z lewej strony boli nawet rzekla bym ze lekko piecze :/
chyba mnie trafi do jutra
Bidulka. Ty sie psychicznie wykonczysz przez ta ciaze...:-(

:-) beta - 125 ;-):-)
Slicznie!

Dziewczyny mam pytanie - za tydzien jedziemy na komunie do siostrzenca M. Oprocz kasy "w kopercie" chce jeszcze cos dokupic, aby chlopiec "poczul" prezent. Jak myslic - moze byc namiot? Czy lepije cos innego... Ale co?
(nie pytalam Was juz czasem o to kiedys?:dry:)

:-) beta - 125 ;-):-)

Pięęęekna! :-)

A My właśnie wróciliśmy we Trójkę z budowy,no i z Zuzią zamówiłam firanki już do Jej pokoiku - a co tam! ;-) Z Carsami,oczywiście! :cool2: :-D

Misia,na bank wsio z dzidziulom ok! :tak: :tak: :tak:

A firanki chcę takie. :-) I na okno balkonowe i na zwykłe - obok. ;-) Tak byśmy mieli,jak na tej fotce. :-) :-D Proszę o kciuki,co bym aukcję wygrała. :cool2:

firv.jpg

Witam się po wizycie :-)

Jestem mega szczęśliwa bo z moją Kruszynką wszystko dobrze! WYgląda ślicznie :-)
Nie wiemy jeszcze czy to syn czy córcia...więc dalej mówimy dzidziulek :-D
Miałam usg genetyczne -> wszystko w normie, pobrali mi krew na test papp-a i mają dzwonić za 7 dni z wynikami

batonik cudnie!!! Bardzo się cieszę i gratuluję! Życzę pięknej ciąży!
Agutka bardzo ładne te firanki. A to kupujesz gotowe już uszyte czy na wymiar ?
erba miałaś robić test...i co ?

agutka piekne te firanki !!!!!! oby sie udalo wygrac licytacje &&& :)

batonik piekne gratulacje i piekna betka !!! :D styczniowka jestes ??

macku calkiem mozliwe ale powiem ci ze wsio ok bylo przez tydzien po wizycie bo tylko czasem mnie zabolalo ale bylam spokojna w ogole sie nie denerwowalam , plamienia sie skonczyly a tu nagle... wczoraj mocny bol brzucha i z rana duzo brazowego plamienia.. no nic mam nadzieje ze to ten krwiak poprostu opuszcza moja macice i tyle ale nie powiem ze sie nie boje :/ szczerze to juz bym wolala zeby teraz sie cos stalo jakby juz mialo niz zebym znow miala przedwczesny porod... przepraszam za to pesymistyczne myslenie ale poprostu naprawde nie chcialabym przezywac tego samego jeszcze raz wolalabym zeby to jak ma sie skonczyc to teraz mniej bede cierpiala... z reszta juz postanwilam jesli nie wyjdzie bnede korzystala z zycia wyjezdzala za granice z mezem i bede dobrze sie bawila :)i nie szybciej niz za 5 lat... ale moze nie bedzie tak zle

mysza to ty juz w 4 miesiacu jestes ?? zglupialam juz z tym liczeniem :0 ale to leci masakra !!! :D

reklama
agutka piekne te firanki !!!!!! oby sie udalo wygrac licytacje &&& :)

batonik piekne gratulacje i piekna betka !!! :D styczniowka jestes ??

macku calkiem mozliwe ale powiem ci ze wsio ok bylo przez tydzien po wizycie bo tylko czasem mnie zabolalo ale bylam spokojna w ogole sie nie denerwowalam , plamienia sie skonczyly a tu nagle... wczoraj mocny bol brzucha i z rana duzo brazowego plamienia.. no nic mam nadzieje ze to ten krwiak poprostu opuszcza moja macice i tyle ale nie powiem ze sie nie boje :/ szczerze to juz bym wolala zeby teraz sie cos stalo jakby juz mialo niz zebym znow miala przedwczesny porod... przepraszam za to pesymistyczne myslenie ale poprostu naprawde nie chcialabym przezywac tego samego jeszcze raz wolalabym zeby to jak ma sie skonczyc to teraz mniej bede cierpiala... z reszta juz postanwilam jesli nie wyjdzie bnede korzystala z zycia wyjezdzala za granice z mezem i bede dobrze sie bawila :)i nie szybciej niz za 5 lat... ale moze nie bedzie tak zle

mysza to ty juz w 4 miesiacu jestes ?? zglupialam juz z tym liczeniem :0 ale to leci masakra !!! :D

z tego wynika że razem z Żabką jesteśmy styczniówkami 2011 :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry