reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Lenka straszne to czekanie do jutra:-( co za srtes współczuję....moze jutrzejsze usg wykluczy te straszne diagnozy...

cudownie kochana...dbaj o siebie...

z tego co wiem to po kilku dniach

oj maćku:-(

wczoraj czytałam ,ale nie miałam siły odpisać...mam nadzieję,ze Pan Sz da Tobie nadzieję ;-)

więc jednak chyba (mam nadzieję) że będzie okazja na wspólny spacer :tak:;-):-)

kochana spokojnie jutro sie dowiesz moze to tylko torbiel i bedzie ok a jak on to stwierdzil skoro sprzetu niema jakis dziwny ten gin

Lenka kochanie proszę sróbuj się uspokoić. WIem że nie jest łatwo, ale lekarze często okazują się matołami. Jakby była ciąża pozamaciczna to on raczej by jej nie zobaczył. Robiłaś betkę i jest piękna...a to już wyklucza po częsci taką źle zagnieżdżoną ciążę. Zobaczysz że jutro zrobisz usg i będzie wszystko ok.
Bądź silna Skarbie.

Lenka straszne to czekanie do jutra:-( co za srtes współczuję....moze jutrzejsze usg wykluczy te straszne diagnozy...

cudownie kochana...dbaj o siebie...

z tego co wiem to po kilku dniach

oj maćku:-(

wczoraj czytałam ,ale nie miałam siły odpisać...mam nadzieję,ze Pan Sz da Tobie nadzieję ;-)

dziękuję Wam kochane moje:*

Myszko pytałam go dlaczego ma takie podejrzenia skoro betka piękna, powiedział że i przy pozamacicznej taka się zdarza.
Zabciu badał mnie rękami ale dosyć długo.
Ale jutro będzie mi robił prywatnie to usg bardzo dobry lekarz, zobaczymy co on powie.Staram się mieć nadzieję ale w takiej sytuacji jakoś mi ciężko:(
Zmykam uspić Julkę.pa pa.

macku calkiem mozliwe ale powiem ci ze wsio ok bylo przez tydzien po wizycie bo tylko czasem mnie zabolalo ale bylam spokojna w ogole sie nie denerwowalam , plamienia sie skonczyly a tu nagle... wczoraj mocny bol brzucha i z rana duzo brazowego plamienia.. no nic mam nadzieje ze to ten krwiak poprostu opuszcza moja macice i tyle ale nie powiem ze sie nie boje :/ szczerze to juz bym wolala zeby teraz sie cos stalo jakby juz mialo niz zebym znow miala przedwczesny porod... przepraszam za to pesymistyczne myslenie ale poprostu naprawde nie chcialabym przezywac tego samego jeszcze raz wolalabym zeby to jak ma sie skonczyc to teraz mniej bede cierpiala... z reszta juz postanwilam jesli nie wyjdzie bnede korzystala z zycia wyjezdzala za granice z mezem i bede dobrze sie bawila :)i nie szybciej niz za 5 lat... ale moze nie bedzie tak zle
A wiesz, ze o tym samym pomyslalam... To znaczy zycze Ci oczywiscie, zeby to byla "zasluga" tylko tego krwiaka, ale jesli cos jest nie tak z fasolka to chyba lepiej, zeby teraz sie wyjasnilo... Bynajmniej ja bym tak wolala (jesli kiedykolwiek bede w ciazy i w podobnej sytuacji)

Moje Cudności... 6cm szczęścia :-)

Buźka...nosek malutki po mamusi ;-)
Ja tam nic nie widze, ale na pewno jest sliczny/a;-):-D

Ja tylko na chwilę.nie mam siły pisać...
Byłam u lekarza.najpierw stwierdził ciążę 6 tygodniową a potem...odkrył w jajniku coś ogromnego.i albo to jest torbiel albo ciąża pozamaciczna.natychmiast usg.natychmiast w tym kraju to jutro i z wynikiem prosto do niego.wyje od paru godzin, nie mam siły, nie mam nic...powiedział,że może być tak,że ciąża jest normalnie a torbiel swoją drogą ale pewności nie ma i nic nie obiecuje, trzeba zrobić usg.bo to państwowy lekarz i on nie ma sprzętu u siebie.i idę jutro na 14 prywatnie.dlaczego ja?no powiedzcie co ja zrobiłam?gdzie jest Bóg...
Straszne!:szok: Tylko nie bardzo rozumiem - jedna ciaza w macicy a druga w jajowodzie? Bo stwierdzil ciaze 6 tygodniowa...

Tak mi ciężko...nie wiem co robic, nie wiem jak ja przeżyję jutrzejszy dzień...
Dziękuję za wsparcie kochana:*
Niestety nic nie mozesz zrobic... Postaraj sie uspokoic i zasnac - moze czas szybciej zleci do jutra...
My tu wszystkie trzymamy za Was kciuki, wiec musi byc dobrze!!!:tak:

Jejku olkale jak to zleciało że u Ciebie jutro zaczyna się 11tc :-D kurde u mnie tak nie leci ten czas... Jak się czujesz ?
no leci, leci...z ciśnieniem zaczynam mieć małą jazdę ...meczy mnie niskie cisnienie ... 100/60 i mniej :( więc słaba jestem i taka nie do życia...w nocy źle sypiam...ach ale co tu narzekać :) jestem przeszcześliwa, ze spodziewam się maluszka :)

więc jednak chyba (mam nadzieję) że będzie okazja na wspólny spacer :tak:;-):-)
no w przyszłym roku, jak się zrobio ciepło to na spacerek z wózkami się umówimy :) super

no leci, leci...z ciśnieniem zaczynam mieć małą jazdę ...meczy mnie niskie cisnienie ... 100/60 i mniej :( więc słaba jestem i taka nie do życia...w nocy źle sypiam...ach ale co tu narzekać :) jestem przeszcześliwa, ze spodziewam się maluszka :)

no w przyszłym roku, jak się zrobio ciepło to na spacerek z wózkami się umówimy :) super

mam nadzieję że się spełni :tak:

zmykam ogolić psioszkę bo jutro do ginka z/w :-D

Myszka,one są już gotowe. :-)
A dzidzia słodziutka! :-)

Lenko,to na pewno "tylko" torbiel! Będzie dobrze,ja to wiem. :-)

Zmykam,bo Małż woła do mycia. :-p ;-)

Do jutra! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się kto aktywny

hhhhhhhh4ccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-D:happy2::angry::rolleyes::ninja2::ninja2::huh::-)

Z pozdrowieniami od Zuzi! ;-)
córcia taka zdolna jak mój syn:-):-):-):-)
no i oczywiście ninja2 się najbardziej podobają

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry