reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kurcze swietnie :D a ja dopiero zaczne 3 niedlugo za tydzien w sumie :) a gdzie jeszcze do listopada grudnia lohoho !!!! bo pewnie dje sobie glowe uciac ze jak dotrzymmam to pewnie i tak wyjdzie wczesniej niz ma ;) ale mam pozwolenie ze od 25 listopada moe juz rodzic :P

:-) beta - 125 ;-):-)
super szkoda ze ja niemam jak bety zrobic :-( ale jutro zrobie ostatni test :-)
A czy ona nie ustala Ci tych wizyt za wczesnie? :dry:
Bo juz sie rozkreca...

Bidulka. Ty sie psychicznie wykonczysz przez ta ciaze...:-(

Slicznie!

Dziewczyny mam pytanie - za tydzien jedziemy na komunie do siostrzenca M. Oprocz kasy "w kopercie" chce jeszcze cos dokupic, aby chlopiec "poczul" prezent. Jak myslic - moze byc namiot? Czy lepije cos innego... Ale co?
(nie pytalam Was juz czasem o to kiedys?:dry:)
o korde wspolczuje :-( my wlasnie namiot kupujemy zastanawialismy sie nad spiworem ale kupujemy namiot dla siostrzenca na przyjecie bo to fajny prezent
z tego wynika że razem z Żabką jesteśmy styczniówkami 2011 :tak:
a bylas juz na styczniowkach?? ja juz tam jestem jak sie dopiszesz to dostaniesz od tej mamuski 3-jaczkow zaproszenie do grupy zamknietej styczniowek gdzie wkleila swoje zdjecie usg

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilę.nie mam siły pisać...
Byłam u lekarza.najpierw stwierdził ciążę 6 tygodniową a potem...odkrył w jajniku coś ogromnego.i albo to jest torbiel albo ciąża pozamaciczna.natychmiast usg.natychmiast w tym kraju to jutro i z wynikiem prosto do niego.wyje od paru godzin, nie mam siły, nie mam nic...powiedział,że może być tak,że ciąża jest normalnie a torbiel swoją drogą ale pewności nie ma i nic nie obiecuje, trzeba zrobić usg.bo to państwowy lekarz i on nie ma sprzętu u siebie.i idę jutro na 14 prywatnie.dlaczego ja?no powiedzcie co ja zrobiłam?gdzie jest Bóg...

Batonik piękna betka skarbie.
Myszko dzidzia jak marzenie, ucałuj od cioci:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Byłam u lekarza.najpierw stwierdził ciążę 6 tygodniową a potem...odkrył w jajniku coś ogromnego.i albo to jest torbiel albo ciąża pozamaciczna.natychmiast usg.natychmiast w tym kraju to jutro i z wynikiem prosto do niego.wyje od paru godzin, nie mam siły, nie mam nic...powiedział,że może być tak,że ciąża jest normalnie a torbiel swoją drogą ale pewności nie ma i nic nie obiecuje, trzeba zrobić usg.bo to państwowy lekarz i on nie ma sprzętu u siebie.i idę jutro na 14 prywatnie.dlaczego ja?no powiedzcie co ja zrobiłam?gdzie jest Bóg...

Lena nie denerwuj się, musisz się trzymać i być dobrej myśli, wiem że ciężko bo ja też się nakręcam na razie, ale musisz być silna dla swojej małej kruszynki, na pewno będzie dobrze, wierzę w to mocno i pomodlę się za Ciebie dzisiaj żeby było OK, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

kochana spokojnie jutro sie dowiesz moze to tylko torbiel i bedzie ok a jak on to stwierdzil skoro sprzetu niema jakis dziwny ten gin

Lenka kochanie proszę sróbuj się uspokoić. WIem że nie jest łatwo, ale lekarze często okazują się matołami. Jakby była ciąża pozamaciczna to on raczej by jej nie zobaczył. Robiłaś betkę i jest piękna...a to już wyklucza po częsci taką źle zagnieżdżoną ciążę. Zobaczysz że jutro zrobisz usg i będzie wszystko ok.
Bądź silna Skarbie.

reklama
Lenka straszne to czekanie do jutra:-( co za srtes współczuję....moze jutrzejsze usg wykluczy te straszne diagnozy...

:-) beta - 125 ;-):-)
cudownie kochana...dbaj o siebie...

a macku mam pytanie czy jak biore lutke to w trakcie brania przylezie czy dopiero jak sie odstawi
orietujesz sie moze , proboałam poczytac o tym na jakis foach ale niestety nic nie znalazlam :baffled:
z tego co wiem to po kilku dniach

No niby roznie, ale przy przymrozku (36,2) fasolka raczej nie wykielkuje ;-) U mnie bedzie na bank dzisiaj. A u Ciebie jest jeszcze szansa:tak: Ale jak juz musi to nich dzisiaj przylazi - zaczniemy nowy cykl razem:-):-)
oj maćku:-(

a jutro jadę do ginka ciekawe czym mnie pocieszy
wczoraj czytałam ,ale nie miałam siły odpisać...mam nadzieję,ze Pan Sz da Tobie nadzieję ;-)

Moje Cudności... 6cm szczęścia :-)

Buźka...nosek malutki po mamusi ;-)
superanckie zdjęcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry