hej dziewuszki
bunia skad ja to znam... ja tez chodzilam znerwicowana i pod taka presja ze nie wnikam :/ tylko meza tym stresowalam i czasem mi mowil ze czuje sie jak buchaj rozplodowy haha

i wcale mu do zarto wtedy nie bylo ... ja np teraz nie mialam sluzu w ogole plodnego pewnie przez clo moze sprobuj sie wczesniej wybrac do gina bo mnie np po owulce kilka dni zaczal pobolewac brzuch i tez myslalam ze to jakis torbiel ale to fasolka byla moze lepiej idz do gina i sprawdz dla spokoju wlasnego stan jajnikow i od razu zobaczy czy tam wsrodku wyglada na dzidzia czy nie

trzymam kciuki zeby wygladalo na &&& dzidzie :0)
mysza bo chyba wiekszosc chlopow chce dziewczynke

tzn tak mi sie wydaje ...
halina witaj
kinga
dobrzen ze wizyta sie udala napewno wszystko bedzie dobrze !!
w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnym

nospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia

a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje

pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..
takw ogole to jem truskawki takie dobre