reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze dziewczeta!!!
Coz mi kurde kablowka szwankuje - wczoraj przez caly dzien nie mialam neta, a dzisiaj ucieka chwilami... Ale mysle, ze nie ominelam zadnej waznej wiadomosci...
U mnie niestety znowu klapa - @ jest tuz za zakretem... A takie dobre przeczucia mialam w tym cyklu...

czesc laseczki co tam u was ja ledwo zyje wygladam jakbyym byla na walce bokserskiej nie wysypiam sie wogole w nocy ciagle do kibelka latam sikac i oczy mam podkrazone wrocilam z pracy i do 16 mam pranie a pozniej z synkiem na basen dobrze ze pogoda ladna bo bym zglupiala haha

reklama
Cze dziewczeta!!!
Coz mi kurde kablowka szwankuje - wczoraj przez caly dzien nie mialam neta, a dzisiaj ucieka chwilami... Ale mysle, ze nie ominelam zadnej waznej wiadomosci...
U mnie niestety znowu klapa - @ jest tuz za zakretem... A takie dobre przeczucia mialam w tym cyklu...

ahhh macku bardzo mi przykro( a moze ...???) u mnie tez zonk bedzie bo krzyz boli i wogole jakas taka jestem to lada chwila zawita
ale musimy sie trzymac innego wyjscia nie mamy choc bardzo ciezko

No ciezko... Ja mierze tempke, wiec watpliwosci nie mam:no:

Tylko wiesz ze z tepka roznie bywa ,
ja wczoraj wieczorem 36,9 rozpalona na maxa , bol krzyza i wogole i czuje ze lezie :zawstydzona/y:dzis tez jestem taka jakas przemeczona jeszcze chciałam zaoszczedzic i samochod umyłam :szok: mam nadzieje ze jak ma przyjsc to niech przylazi dzis lub jutro co bym 100 na gin nie wywalala bo jutro wizyta

Tylko wiesz ze z tepka roznie bywa ,
ja wczoraj wieczorem 36,9 rozpalona na maxa , bol krzyza i wogole i czuje ze lezie :zawstydzona/y:dzis tez jestem taka jakas przemeczona jeszcze chciałam zaoszczedzic i samochod umyłam :szok: mam nadzieje ze jak ma przyjsc to niech przylazi dzis lub jutro co bym 100 na gin nie wywalala bo jutro wizyta
No niby roznie, ale przy przymrozku (36,2) fasolka raczej nie wykielkuje ;-) U mnie bedzie na bank dzisiaj. A u Ciebie jest jeszcze szansa:tak: Ale jak juz musi to nich dzisiaj przylazi - zaczniemy nowy cykl razem:-):-)

No niby roznie, ale przy przymrozku (36,2) fasolka raczej nie wykielkuje ;-) U mnie bedzie na bank dzisiaj. A u Ciebie jest jeszcze szansa:tak: Ale jak juz musi to nich dzisiaj przylazi - zaczniemy nowy cykl razem:-):-)

dokładnie :)

a macku mam pytanie czy jak biore lutke to w trakcie brania przylezie czy dopiero jak sie odstawi
orietujesz sie moze , proboałam poczytac o tym na jakis foach ale niestety nic nie znalazlam :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewuszki

bunia skad ja to znam... ja tez chodzilam znerwicowana i pod taka presja ze nie wnikam :/ tylko meza tym stresowalam i czasem mi mowil ze czuje sie jak buchaj rozplodowy haha :D :P i wcale mu do zarto wtedy nie bylo ... ja np teraz nie mialam sluzu w ogole plodnego pewnie przez clo moze sprobuj sie wczesniej wybrac do gina bo mnie np po owulce kilka dni zaczal pobolewac brzuch i tez myslalam ze to jakis torbiel ale to fasolka byla moze lepiej idz do gina i sprawdz dla spokoju wlasnego stan jajnikow i od razu zobaczy czy tam wsrodku wyglada na dzidzia czy nie :) trzymam kciuki zeby wygladalo na &&& dzidzie :0)

mysza bo chyba wiekszosc chlopow chce dziewczynke :)tzn tak mi sie wydaje ...

halina witaj :)

kinga
dobrzen ze wizyta sie udala napewno wszystko bedzie dobrze !!

w ogole dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem brzucha dosc mocnym :( nospe wzielam ale nie pomoglo... rano wczesnie wstalam i mialam b. duzo brazowo ciemnego plamienia :( a po tamtyk krwiaku kilka dni temu mi przeszly plamienia... od rana boli mnie brzuch okresowo i strasznie sie boje :( pojde dzisiaj do gina na druga moze mnie przyjmie moze sie zlituje i mnie przyjmie a jak nie jade jutro do tej pindy do siebie do domu zeby tylko usg mi zrobili czy wszystko ok... brzusio nadal boli ... ehh i jak tu nie zwariowac a juz taka spokojna bylam przez ten tydzien po poprzedniej wizycie ..

takw ogole to jem truskawki takie dobre :)
kochana to jak cie gin nieprzyjmie to idz na dyzur do szpitala a nie do tej glupiej baby bo znow cier powie ze mas zolty sluz i tylko cie wnerwi niepotzrebnie ja czekam na 1 usg i tez siedze jak na iglach ale staram sie ciagle cos robic to czas szybciej mija
Cze dziewczeta!!!
a czemu myslisz ze nici????

reklama
jestem dziekuje za kciuki ale lipa nie przyjela mnie :(

zabka slonko na dyzurze w szpitalu nie robia usg ... w tamtej ciazy 3-4 razy bylam na ip i nigdy mi nie zrobili usg tylko pomacali ... a jak poszlam juz rodzic to usg nawe nie mialam w ten dzien w poludnie co przyszlam na ip tylko dopiero jak lezalam na drugi dzien wiec nawet tam nie moge pojsc bo mi nie zrobia :( poczekam do jutra moze moj ginek mnie przyjmie w sumie to zaluje z enie pojechalam do ziebic do siebie wszystko bym juz wiedziala tzn najwazniejsze czy serduszko bije jak szybko i czy wsio ok w miare czy to tylko ten krwiak mi robi psikusy... a juz myslalam ze og nie mam bo przestal plamic a teraz to juz sama nie wiem czy to ten krwiak czy cos z dzidziem... bardziej mnie z lewej strony boli nawet rzekla bym ze lekko piecze :/
chyba mnie trafi do jutra

ae nospe mozna brac co nie ?? a nospe forte tez moge ?? bo zwykla juz mi malo pomaga :/

zabka trzymam kciuki za udana wizyte :) &&&&&& kciukow nigdy za wiele :)
agutka pochwal sie firankami :)

boze mam tylko nadzieje ze wsio z dzidziem ok... kurcze jak cos mnie boli ciagle mysle ze to clo oslabia pecherzyk owulacyjny i sie zaczynam bac ... chyba sie melisy jakiejs napije i jutro poprosze i wyblagam mojego rafala doktorka o wizyte przed ludzmi o 14 ... mam nadzieje ze sie zlituje nad swirujaca ciezarna :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry