Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Macku kazala przyjsc 6-7 maja i zobaczy czy cos tam wogole sie zadzialo jak nie do odstawiamy lutke . Wiesz musze jej zaufacA czy ona nie ustala Ci tych wizyt za wczesnie?
Bo juz sie rozkreca...
Bidulka. Ty sie psychicznie wykonczysz przez ta ciaze...:-(
Slicznie!
Dziewczyny mam pytanie - za tydzien jedziemy na komunie do siostrzenca M. Oprocz kasy "w kopercie" chce jeszcze cos dokupic, aby chlopiec "poczul" prezent. Jak myslic - moze byc namiot? Czy lepije cos innego... Ale co?
(nie pytalam Was juz czasem o to kiedys?)
Witam się po wizycie :-)
Jestem mega szczęśliwa bo z moją Kruszynką wszystko dobrze! WYgląda ślicznie :-)
Nie wiemy jeszcze czy to syn czy córcia...więc dalej mówimy dzidziulek
Miałam usg genetyczne -> wszystko w normie, pobrali mi krew na test papp-a i mają dzwonić za 7 dni z wynikami
Myszko piekan kruszynka![]()
testa dopiero odebralam kole 17 takze nie wiem sama czy go zrobie
batonik cudnie!!! Bardzo się cieszę i gratuluję! Życzę pięknej ciąży!
Agutka bardzo ładne te firanki. A to kupujesz gotowe już uszyte czy na wymiar ?
erba miałaś robić test...i co ?
Lenka wszystko bedzie dobrzeJa tylko na chwilę.nie mam siły pisać...
Byłam u lekarza.najpierw stwierdził ciążę 6 tygodniową a potem...odkrył w jajniku coś ogromnego.i albo to jest torbiel albo ciąża pozamaciczna.natychmiast usg.natychmiast w tym kraju to jutro i z wynikiem prosto do niego.wyje od paru godzin, nie mam siły, nie mam nic...powiedział,że może być tak,że ciąża jest normalnie a torbiel swoją drogą ale pewności nie ma i nic nie obiecuje, trzeba zrobić usg.bo to państwowy lekarz i on nie ma sprzętu u siebie.i idę jutro na 14 prywatnie.dlaczego ja?no powiedzcie co ja zrobiłam?gdzie jest Bóg...
ja :-)witam się kto aktywny
ja czekam na Ciebiewitam się kto aktywny
jasne &&&&&& wsztstko bedzie dobrze;-)DOBRANOC;-) bo padam na pyszczek
jutro o 10 do ginka proszę o kciuki![]()
Skarbie ja właśnie też tego nie rozumiem bo najpierw jak zaczął badać mówi:" tak,ciąża jest, szyjka w porządku i nagle krzyknął: a co jest w tym jajowodzie?! ogromne jak kurze jajo.albo to torbiel albo ciąża pozamaciczna.bez usg nic się nie dowiem" także nie wiem...ale potem mówił,że dawno usg nie miałam,że to mogło dawno rosnąć albo tam się usadowiła moja ciąża, mimo pięknej betyA wiesz, ze o tym samym pomyslalam... To znaczy zycze Ci oczywiscie, zeby to byla "zasluga" tylko tego krwiaka, ale jesli cos jest nie tak z fasolka to chyba lepiej, zeby teraz sie wyjasnilo... Bynajmniej ja bym tak wolala (jesli kiedykolwiek bede w ciazy i w podobnej sytuacji)
Ja tam nic nie widze, ale na pewno jest sliczny/a;-)
Straszne!Tylko nie bardzo rozumiem - jedna ciaza w macicy a druga w jajowodzie? Bo stwierdzil ciaze 6 tygodniowa...
Niestety nic nie mozesz zrobic... Postaraj sie uspokoic i zasnac - moze czas szybciej zleci do jutra...
My tu wszystkie trzymamy za Was kciuki, wiec musi byc dobrze!!!![]()
Myszka,one są już gotowe. :-)
Lenko,to na pewno "tylko" torbiel! Będzie dobrze,ja to wiem. :-)
Zmykam,bo Małż woła do mycia.;-)
Do jutra! :-)
hej i co masz przeczucie, ze przylezie?witaj olkale
batonik trzymam
a on na wymacanie tak zareagował...bo też sie zastanawiałam jak on to zdiagnozował...Skarbie ja właśnie też tego nie rozumiem bo najpierw jak zaczął badać mówi:" tak,ciąża jest, szyjka w porządku i nagle krzyknął: a co jest w tym jajowodzie?! ogromne jak kurze jajo.albo to torbiel albo ciąża pozamaciczna.bez usg nic się nie dowiem" także nie wiem...ale potem mówił,że dawno usg nie miałam,że to mogło dawno rosnąć albo tam się usadowiła moja ciąża, mimo pięknej bety
Maćku bardzo Ci dziękuję za wsparcie:*
Dziękuję Ci Agutko:*
hej i co masz przeczucie, ze przylezie?
ellooo
Macku kazala przyjsc 6-7 maja i zobaczy czy cos tam wogole sie zadzialo jak nie do odstawiamy lutke . Wiesz musze jej zaufac
Lenka wszystko bedzie dobrze
ja :-)