reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się kto aktywny
Ja!:-)

Macku kazala przyjsc 6-7 maja i zobaczy czy cos tam wogole sie zadzialo jak nie do odstawiamy lutke . Wiesz musze jej zaufac
Nie no pewnie. Nie probuje byc madrzejsza od lekarza,;-) ale wydaje mi sie to troszke naciagane... Jakbys nie mogla sama odstawic leku i poczekac co bedzie... Zwykle chyba tak dziewczyny robia...

Skarbie ja właśnie też tego nie rozumiem bo najpierw jak zaczął badać mówi:" tak,ciąża jest, szyjka w porządku i nagle krzyknął: a co jest w tym jajowodzie?! ogromne jak kurze jajo.albo to torbiel albo ciąża pozamaciczna.bez usg nic się nie dowiem" także nie wiem...ale potem mówił,że dawno usg nie miałam,że to mogło dawno rosnąć albo tam się usadowiła moja ciąża, mimo pięknej bety:(
Maćku bardzo Ci dziękuję za wsparcie:*
Pozniej doczytalam, ze nie mialas usg robionego... Ale to na bank torbiel:tak: Bo ciazy by raczej tak wielka juz nie urosla...

wiesz cholernie boli mnie w krzyzu no teraz moze mniej , ale ta lutka pewnie ja powstrzymuje a nie wiem trudno mi pow bo mnie sie wydaje ze cos powinnam juz czuc
jutro tak czy siak sie dowiem bo kazala przyjsc albo zwikszy lutke albo nie bede brala
Przeczuciem sie nie kieruj - ja w tym cyklu mialam bardzo dobre. Cykl byl ogolnie calkiem inny a skonczyl sie, jak sie skonczyl...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a on na wymacanie tak zareagował...bo też sie zastanawiałam jak on to zdiagnozował...
no nic tylko do jutra poczekać musisz....

no na wymacanie.myślę,że usg będzie odpowiedzią na wszystkie moje pytania.ale to czekanie już jest straszne;(

Zmykam.Muszę się przytulic do M, który też to bardzo przeżywa.i zająć czymś myśli.jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie dziewczynki:* papatki

wiesz cholernie boli mnie w krzyzu no teraz moze mniej , ale ta lutka pewnie ja powstrzymuje a nie wiem trudno mi pow bo mnie sie wydaje ze cos powinnam juz czuc
jutro tak czy siak sie dowiem bo kazala przyjsc albo zwikszy lutke albo nie bede brala
no ale jutro to nic jeszcze nie zobaczy...bez bety to co ona zrobi? za wczesnie jeszcze...

Nie no pewnie. Nie probuje byc madrzejsza od lekarza,;-) ale wydaje mi sie to troszke naciagane... Jakbys nie mogla sama odstawic leku i poczekac co bedzie... Zwykle chyba tak dziewczyny robia...

Pozniej doczytalam, ze nie mialas usg robionego... Ale to na bank torbiel:tak: Bo ciazy by raczej tak wielka juz nie urosla...
ja też tak pomyślałam, no ale w 6 tyg moze być już taka jak jajo, bo w 8 macica była wielkosci pieści meżczyzny....

macku nie odebralam tego ze jestes madrzejsza od lek spoko :) wiesz ona niby sprawdza to endo , i jak jest si to zwieksza lutke na podtrzymanie . a z tym naciaganiem to tez juz sie zastanawialam , choc nigdy nie zauwazylam zeby byla chytra na kase trudno mi cokolwiek pow zastanawiam sie czy nie odpoczac troszeczke
a jak u ciebie ?

olkale byłam i mam 4 pęcherzyki i jeden super duży 21 mm i jutro zastrzyk i do dzieła w sobote kontrola czy pękł i potem dostane też lutka dowcipnie (jak piszecie)

Maćku kochana jesteś i naprawdę mam taką nadzieję.tylko skąd ten torbiel.może jakiś pęcherzyk mi kiedyś nie pękł i tak urósl...no nie wiem, nie znam się na tym zupełnie.
Zmykam.

no ale jutro to nic jeszcze nie zobaczy...bez bety to co ona zrobi? za wczesnie jeszcze...

ja też tak pomyślałam, no ale w 6 tyg moze być już taka jak jajo, bo w 8 macica była wielkosci pieści meżczyzny....

olkale sprawdza endo i zwieksza lutke no zobaczymy
choc i tak wiem ze czeka mnie znow ryczacy dzien jutro

No to macica. A pecherzyk jest przeciez malenski... Ile moze miec - 1 cm? Bo co oprocz pecherzyka moze byc w jajowodzie?

macku nie odebralam tego ze jestes madrzejsza od lek spoko :) wiesz ona niby sprawdza to endo , i jak jest si to zwieksza lutke na podtrzymanie . a z tym naciaganiem to tez juz sie zastanawialam , choc nigdy nie zauwazylam zeby byla chytra na kase trudno mi cokolwiek pow zastanawiam sie czy nie odpoczac troszeczke
a jak u ciebie ?
U mnie powodz;-)
olkale byłam i mam 4 pęcherzyki i jeden super duży 21 mm i jutro zastrzyk i do dzieła w sobote kontrola czy pękł i potem dostane też lutka dowcipnie (jak piszecie)
To pieknie!:tak:
JA jeszcze ten cykl i tez sie udam po wspomagacze...

Maćku kochana jesteś i naprawdę mam taką nadzieję.tylko skąd ten torbiel.może jakiś pęcherzyk mi kiedyś nie pękł i tak urósl...no nie wiem, nie znam się na tym zupełnie.
Zmykam.
pozamacicznej nie wybada się tak szybko a i czasem na usg nie widać więc bądź spokojna

dziewczyny i naprawdę bardzo rzadko się zdarza że pozamaciczna i w macicy idzie razem 1 przypadek na 10000 lub 100000

reklama

no to super... jedziesz jeszcze raz do niego?
a endo ładnie urosło po tych lekach?

No to macica. A pecherzyk jest przeciez malenski... Ile moze miec - 1 cm? Bo co oprocz pecherzyka moze byc w jajowodzie?

U mnie powodz;-)
no tak przecież zarodek już w 6 tyg jest i miał u mnie kilka mm

powódź tzn @?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry