maćku
Moderatorka
Ja!:-)witam się kto aktywny
Nie no pewnie. Nie probuje byc madrzejsza od lekarza,;-) ale wydaje mi sie to troszke naciagane... Jakbys nie mogla sama odstawic leku i poczekac co bedzie... Zwykle chyba tak dziewczyny robia...Macku kazala przyjsc 6-7 maja i zobaczy czy cos tam wogole sie zadzialo jak nie do odstawiamy lutke . Wiesz musze jej zaufac
Pozniej doczytalam, ze nie mialas usg robionego... Ale to na bank torbielSkarbie ja właśnie też tego nie rozumiem bo najpierw jak zaczął badać mówi:" tak,ciąża jest, szyjka w porządku i nagle krzyknął: a co jest w tym jajowodzie?! ogromne jak kurze jajo.albo to torbiel albo ciąża pozamaciczna.bez usg nic się nie dowiem" także nie wiem...ale potem mówił,że dawno usg nie miałam,że to mogło dawno rosnąć albo tam się usadowiła moja ciąża, mimo pięknej bety
Maćku bardzo Ci dziękuję za wsparcie:*
Bo ciazy by raczej tak wielka juz nie urosla...Przeczuciem sie nie kieruj - ja w tym cyklu mialam bardzo dobre. Cykl byl ogolnie calkiem inny a skonczyl sie, jak sie skonczyl...wiesz cholernie boli mnie w krzyzu no teraz moze mniej , ale ta lutka pewnie ja powstrzymuje a nie wiem trudno mi pow bo mnie sie wydaje ze cos powinnam juz czuc
jutro tak czy siak sie dowiem bo kazala przyjsc albo zwikszy lutke albo nie bede brala
Ostatnio edytowane przez moderatora: