reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak endo 13,6 mm i w sobotę na kontrolę czy pękł
która z Was miała robiony zastrzyk mój M może mi go dać sam czy zawsze musi być pielęgniarka?
kochana bardzo bardzo się cieszę ....wiesz pewnie dlaczego ;)...cieszę się,ze są efekty i mam nadzieje, ze efety beda w postaci tego czego oczekujecie :)

co do zastrzyku to nie wiem...erba chyba miała robione...nawet nie wiem czy domięśniowo czy dożylnie...zawsze mozesz isć do przychodni i zapłacić kilkanaście złotych

co myslicie o tym zastrzyku ? bo jak domięśniowo to raczej żadna sztuka
na ulotce pisze domięśniowo lub podskórnie więc chyba to łatwe?

No tak - kilka mm, a jajo kurze ma kilka cm... O to mi chodzi;-)

Tak - @
oj to przykrość :( no ale jak zaczynasz ze wspomagaczami to jest nadzieja...trzymaj się ciepło maćku...tulam

co myslicie o tym zastrzyku ? bo jak domięśniowo to raczej żadna sztuka
na ulotce pisze domięśniowo lub podskórnie więc chyba to łatwe?
ja bym zaryzykowała...bo podskórnie to nie trzeba sie wbijać zbyt glęboko...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana bardzo bardzo się cieszę ....wiesz pewnie dlaczego ;)...cieszę się,ze są efekty i mam nadzieje, ze efety beda w postaci tego czego oczekujecie :)

co do zastrzyku to nie wiem...erba chyba miała robione...nawet nie wiem czy domięśniowo czy dożylnie...zawsze mozesz isć do przychodni i zapłacić kilkanaście złotych
ja tez się cieszę widać że się zna na rzeczy wiesz ale i tak nie zmienia faktu że wkurw mnie bierze na pozostałych bo progesterom mogli zbadać osły od razu
sorry za mocne słowa
ja wiem tylko one dłuuuugieeee jęzory mają i właśnie tak się zastanawiam bo potem pójdzie w eter że może w ciąży jestem a tu kicha, wiesz juz raz tak było jak moja siostra bliźniaczka zaszła to mi też i M gratulowali a ja to ciężko przeżyłam bo wtedy miałam takie mega doły więc tego się boję

reklama
ja tez się cieszę widać że się zna na rzeczy wiesz ale i tak nie zmienia faktu że wkurw mnie bierze na pozostałych bo progesterom mogli zbadać osły od razu
sorry za mocne słowa
ja wiem tylko one dłuuuugieeee jęzory mają i właśnie tak się zastanawiam bo potem pójdzie w eter że może w ciąży jestem a tu kicha, wiesz juz raz tak było jak moja siostra bliźniaczka zaszła to mi też i M gratulowali a ja to ciężko przeżyłam bo wtedy miałam takie mega doły więc tego się boję

lopop wkońcu bedzie dobrze...zobaczysz :) i do ciebie bociek przyleci :) w dobrych rekach wkońcu jesteś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry