pallissa
Fanka BB :)
Oczywiscie, ze za wczesnie!!!
Wiesz mniej wiecej kiedy byla owulka? To od tego czasu najwczesniej mozesz zatestowac 10 dnia. Ale bardzo czulym testem, a i tak moze byc za wczesnie...
ok to poczekam do 14 dzien przed moze wykryje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie, ze za wczesnie!!!
Wiesz mniej wiecej kiedy byla owulka? To od tego czasu najwczesniej mozesz zatestowac 10 dnia. Ale bardzo czulym testem, a i tak moze byc za wczesnie...
prawdaJuz nie wspominajac o tym, ze ci co najwiecej krzycza pewnie nawet pojecia nie maja jak to sie wszystko odbywa!!!
Juz nie wspominajac o tym, ze ci co najwiecej krzycza pewnie nawet pojecia nie maja jak to sie wszystko odbywa!!!
no wlasnie tylko u nas za wszystko trzeba placic , niech sie zajma lepiej innymi rzezcami takimi jak szklonictwo niech bedzie na lepszym poziomie , sluzbe zdrowia itd itp nie no brak slowprawda
mnie też to w..a że wszędzie dotują tylko u nas nic i do tego jeszcze traktuja jak bandytów
No dyrektor musi to zrobic do konca kwietnia. U nas jeszcze nie oglaszali nic oficjalnie, ale nieoficjalnie wiem, ze mam etatżegnam się bo jutro z rana dyżur i nie wstanę
maćku macie projekt godzin na przyszły rok do kiedy powinien być przedstawiony ? do końca kwietnia?
A u Was?tak za bicia w rodzinach patologicznychno wlasnie tylko u nas za wszystko trzeba placic , niech sie zajma lepiej innymi rzezcami takimi jak szklonictwo niech bedzie na lepszym poziomie , sluzbe zdrowia itd itp nie no brak slow
żegnam się bo jutro z rana dyżur i nie wstanę
maćku macie projekt godzin na przyszły rok do kiedy powinien być przedstawiony ? do końca kwietnia?
no tez nic oficjalnie nie mówią widać że coś robią bo o wychowawstwo się pytają ale jak tak to ciszaNo dyrektor musi to zrobic do konca kwietnia. U nas jeszcze nie oglaszali nic oficjalnie, ale nieoficjalnie wiem, ze mam etatA u Was?

A Ty masz wychowastwo? Ja nie i mam nadzieje, ze tak zostanie;-)no tez nic oficjalnie nie mówią widać że coś robią bo o wychowawstwo się pytają ale jak tak to cisza