Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się przy kawce. :-) Deszczowo.
Żabko,pewnie że ciemniejszy.Gratulacje.
![]()
dzieki kurcze oszaleje zanim bede miala usg chce juz miec to 1 usg a potem to sobie moze czas sie wlec ja chce juz wiedziec czy serducho ladnie bije ze dzidzia jest zywa ....WItam się z rańca oczywiście z bólem głowy - ta pogoda mnie wykończy :-(
Żabko jest krecha - gratulacje ;-)
ja niemoge pikasso jak sie patrzyZuzi pierwsza styczność z Paint`em.![]()
![]()
![]()
![]()
super ze tak kolorowo bo za oknem szaro i ponuro :-(dzieki kurcze oszaleje zanim bede miala usg chce juz miec to 1 usg a potem to sobie moze czas sie wlec ja chce juz wiedziec czy serducho ladnie bije ze dzidzia jest zywa ....

fajnie tak
staram sie szukam sobie ciagle zajec i robie cos zeby niemyslec i zeby dni minely szybciej do tego 18 maja bo wtey mam wizyte u gina i dostane skierowanie na usg poczekamy zobacvzymyproszę nie świruj tylko !! wszytsko będzie oki a nakręcaniem się tylko sobie możesz zaszkodzić !!
mnie tez kuklo jakis 3-4 dni a potem przestalo :-) trzymam za ciebie kciukiwitam się porannie
żabciu- krecha ciemniejsza i bardziej widoczna. gratuluję :-)
Agutka- Zuzia daje czadu. wszechstronnie uzdolniona- buduje, malujefajnie tak
a ja jakoś dziwnie się czuję. ciągle tak dziwnie kłuje w tej lewej stronie. na początku myślałam, że to może jelita, bo u mnie często się tak zdarza taki problem z jelitami, ale jelita też zaczęły szaleć i jest to inne uczucie jednak. chwilami się czuję jak na @ a to dopiero 18dc :-/ sama nie wiem. nie chcę się wkręcać, że może się udało- nigdy wcześniej tak nie miałam. a z drugiej strony nie wiem, czy te dolegliwości to nie od dupka, bo go dziś już 3 dzień mam.
a co do bocianów- ja wczoraj widziałam jak leciał, a potem na polu sobie wylądował. ale wielkie są te bociany![]()
zabka no piekna krecha !!!!gratuluju jeszcze raz
a ztymi bocianami to niezla historia
witam sie
ide dzisiaj do gina jak mnie przyjmie zaraz bede dzwonila. musze tylko kase wyciagnac z banku na lekarza... oby z moim bobasem bylo wsio ok i mam nadzieje z ejjuz urosl ladnie