reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam kobietki zaglądam do was czasem ale tak drukujecie że czasem cięzko ogarnąc ,ja leże i odpoczywam ile wlezie bo mam małe problemy z szyjką mianowicie szyjka jest miękka i ma otwrte wejście wewnętrze trzyma się tylko zewnęcznie ,jak to lekarka określiła mam drobną szyjke i musze tak ze 2 tygodnie uważać na siebie ,nie kucać nie nosić dzieci żeby ona wciągneła się na poziom midnicy ,noi mam brać magnez i no-spe!!!Maluch daje kopy jak nie wiem co 17 mam usg to dowiem się co nosze za łobuza malego!!!
U mnie wszytko dobrze ,waga nadal poniżej wyjściowej bo ważyła 53 a teraz 51,5 brzuszka nadal nie widać a to 20 tdzień oto foty w ubraniu i goły brzuszek
71f06d5578a84b263267491f5139101b,10,19,0.jpg

2723abc06c8d3f4596cee8304813c591,10,19,0.jpg

ZABKA moje gratulacje ,u mnie testy też były prwie nie widocze a potem takie jak u ciebie ,piękne dwie krech y!!!

missiiss trzymam kciuki za wizyte ,na pewno wszystko jest oki i zobaczysz piękną fasolke i bijące serducho!!!

AGUTKA twoja mała to prawdziwa artystka się robi ,zdolne masz dziecko.

reklama
oliwka dziekuej za kciuki :) jej ale ty szczuplutka jestes :) pewnie na dniach ci brzuchol wywali pewnego ranka sie obudzisz a tu bach hehe :) tak jak na marcowkach kolezanka koza :)

zabka no piekna krecha !!!! :D gratuluju jeszcze raz :) a ztymi bocianami to niezla historia :)

witam sie :)

ide dzisiaj do gina jak mnie przyjmie zaraz bede dzwonila. musze tylko kase wyciagnac z banku na lekarza... oby z moim bobasem bylo wsio ok i mam nadzieje z ejjuz urosl ladnie
napewno bedzie ok daj znac po wizycie
będzie oki :) ciocia Tosia trzyma kciuki za wszystkie fasolki !!

u mnie w tym cyklu brak ochoty na staranka nawet :-) libido spadło do 0 chyba się zbuntowało ;-)

pełen luz zero parcia tak jakoś ..;-)
cicia tosia jest kochana :-) moje libido niewiem jak moze i mi sie chce ale jakos neiechce za duzo bo sie troszke boje ale mezu niemarudzi za wiele po 1 usg to zrobie z niego wiatrak :-D
Witajcie Kobietki :-)

żabko piękne krechy!!! GRATULUJĘ i życzę spokojnych 9 miesięcy!
missiiss wsio będzie dobrze! &&& daj znać po wizycie
erba &&& jakbyś zdecydowała się na testowanko
Agutko widzę że coraz częście Zuziunia zasiada do kompa...będziesz miała za niedługo konkurencję ;-) a obrazek-> prawdziwe arcydzieło :-D
Tosia jak się Filipek zaklimatyzował ? Grzeczniutki ?

My od rana z W. jeszcze w łóżku...oglądamy filmik z usg już chyba 10 raz :-) ale dzidzia pięknie kopie nózkami i macha rączkami...mój Skarbuś.

Najwyższe pora na kawkę...
klurcze jak ja bede jechala na usg to weme ze soba plytke co tyez bede miala pamiatke :-) juz sie niemoge doczekac :-)
witam kobietki zaglądam do was czasem ale tak drukujecie że czasem cięzko ogarnąc ,ja leże i odpoczywam ile wlezie bo mam małe problemy z szyjką mianowicie szyjka jest miękka i ma otwrte wejście wewnętrze trzyma się tylko zewnęcznie ,jak to lekarka określiła mam drobną szyjke i musze tak ze 2 tygodnie uważać na siebie ,nie kucać nie nosić dzieci żeby ona wciągneła się na poziom midnicy ,noi mam brać magnez i no-spe!!!Maluch daje kopy jak nie wiem co 17 mam usg to dowiem się co nosze za łobuza malego!!!
U mnie wszytko dobrze ,waga nadal poniżej wyjściowej bo ważyła 53 a teraz 51,5 brzuszka nadal nie widać a to 20 tdzień oto foty w ubraniu i goły brzuszek
71f06d5578a84b263267491f5139101b,10,19,0.jpg

2723abc06c8d3f4596cee8304813c591,10,19,0.jpg

ZABKA moje gratulacje ,u mnie testy też były prwie nie widocze a potem takie jak u ciebie ,piękne dwie krech y!!!

missiiss trzymam kciuki za wizyte ,na pewno wszystko jest oki i zobaczysz piękną fasolke i bijące serducho!!!

AGUTKA twoja mała to prawdziwa artystka się robi ,zdolne masz dziecko.
kochana gdzie ty to dziecko chowasz :-) niech rosnie duuuuuuzy :-) pewnie bedzie chlopka i bedzie pilkarzem hahahahah jak tak daje kopniaki :-)

oliwka dziekuej za kciuki :) jej ale ty szczuplutka jestes :) pewnie na dniach ci brzuchol wywali pewnego ranka sie obudzisz a tu bach hehe :) tak jak na marcowkach kolezanka koza :)

możliwe że tak będzie choć wątpie bo w poprzednich ciążach przytyłam malutko i brzuszek miałam na prawde malutki! najważniejsze że z dzidzią oki a rozmiar i kg się nie liczą bo każda kobieto ma inaczej!

oliwka ale masz malutki brzuszek :-) a masz jakieś fotki brzuszka z końcówki poprzedniej ciąży ?

żabko weż koniecznie CD, choć u Ciebie to będzie jeszcze kropeczka...ja już mam 3 płytki, ale dopiero na tej z wczoraj widać cudnie rączki, nóżki, tak pięknie machają.

oliwka ale masz malutki brzuszek :-) a masz jakieś fotki brzuszka z końcówki poprzedniej ciąży ?

żabko weż koniecznie CD, choć u Ciebie to będzie jeszcze kropeczka...ja już mam 3 płytki, ale dopiero na tej z wczoraj widać cudnie rączki, nóżki, tak pięknie machają.
napewno wezme bo w grudziadzu juz ponoc nagrywaja a samo bicie serduszka bedzie super na plycie przy serduszku malej jak uslyszlalam to ryczalam pol dnia z radosci

proszę nie świruj tylko !! wszytsko będzie oki a nakręcaniem się tylko sobie możesz zaszkodzić !!

Właśnie. ;-)
Żabko,wszystko będzie ok! :tak:

kochana u mnie bociany sie sprawdzily 2 raz 1 raz jak bylam w ciazy z klaudia i teraz tez bo w sobote jak jechalam z mezem z rynku samochodem to 2 razy przelecialy dwa bociany a maz sie na mnie spojzal i mowi no to poptakach napewno jestcs w ciazy jak bociany cie przelecialy...a ja sie smialam ze jak 2 i 2 razy to na blizniaki to zrobil wieeeeeelkie oczy hahahahah

A jak zareagował na dwie kreski? :-)

ide dzisiaj do gina jak mnie przyjmie zaraz bede dzwonila. musze tylko kase wyciagnac z banku na lekarza... oby z moim bobasem bylo wsio ok i mam nadzieje z ejjuz urosl ladnie

Misia,u Ciebie też będzie ok! :tak: :-)

Agutko widzę że coraz częście Zuziunia zasiada do kompa...będziesz miała za niedługo konkurencję ;-) a obrazek-> prawdziwe arcydzieło :-D

Coś Ty Myszko. ;-) Zuzia siada tu tylko na chwilkę. Na razie 3 razy się Jej zdarzyło. :-) Myślę,że jest na to jeszcze za młoda. :tak: :tak: :tak:

A My miałyśmy iść dzisiaj zapłacić za Zuzi firanki i co? I leje deszcz! :wściekła/y:

kochana zaraz poszukam mam takie jedno z 2 ciązy z 33 tyg ,ale wyglądam paskutnie bo byłam wtedy przeziębiona!!!

reklama
Właśnie. ;-)
Żabko,wszystko będzie ok! :tak:

A jak zareagował na dwie kreski? :-)

Misia,u Ciebie też będzie ok! :tak: :-)

Coś Ty Myszko. ;-) Zuzia siada tu tylko na chwilkę. Na razie 3 razy się Jej zdarzyło. :-) Myślę,że jest na to jeszcze za młoda. :tak: :tak: :tak:

A My miałyśmy iść dzisiaj zapłacić za Zuzi firanki i co? I leje deszcz! :wściekła/y:
jak zareagowal??hmmm..jeszcze to doniego chyba niedociera ale chce go zabrac na 1 usg niech tez troche poprzezywa ;-) ok kochane spadam bo musze w piecu napalic bo dzis zimno i obiad dokonczyc papapapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry