oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
witam kobietki zaglądam do was czasem ale tak drukujecie że czasem cięzko ogarnąc ,ja leże i odpoczywam ile wlezie bo mam małe problemy z szyjką mianowicie szyjka jest miękka i ma otwrte wejście wewnętrze trzyma się tylko zewnęcznie ,jak to lekarka określiła mam drobną szyjke i musze tak ze 2 tygodnie uważać na siebie ,nie kucać nie nosić dzieci żeby ona wciągneła się na poziom midnicy ,noi mam brać magnez i no-spe!!!Maluch daje kopy jak nie wiem co 17 mam usg to dowiem się co nosze za łobuza malego!!!
U mnie wszytko dobrze ,waga nadal poniżej wyjściowej bo ważyła 53 a teraz 51,5 brzuszka nadal nie widać a to 20 tdzień oto foty w ubraniu i goły brzuszek
ZABKA moje gratulacje ,u mnie testy też były prwie nie widocze a potem takie jak u ciebie ,piękne dwie krech y!!!
missiiss trzymam kciuki za wizyte ,na pewno wszystko jest oki i zobaczysz piękną fasolke i bijące serducho!!!
AGUTKA twoja mała to prawdziwa artystka się robi ,zdolne masz dziecko.
U mnie wszytko dobrze ,waga nadal poniżej wyjściowej bo ważyła 53 a teraz 51,5 brzuszka nadal nie widać a to 20 tdzień oto foty w ubraniu i goły brzuszek
ZABKA moje gratulacje ,u mnie testy też były prwie nie widocze a potem takie jak u ciebie ,piękne dwie krech y!!!
missiiss trzymam kciuki za wizyte ,na pewno wszystko jest oki i zobaczysz piękną fasolke i bijące serducho!!!
AGUTKA twoja mała to prawdziwa artystka się robi ,zdolne masz dziecko.