reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ale jestem potwornie głodna :szok::szok::szok: a już zjadłam 3 kanapki. masakra. idę szykować obiadek, to przy okazji coś wszamam. a tak mi się nie chce:baffled::baffled::baffled: jestem głodna, ale nie chce mi się tylka ruszyć :nerd::nerd:
ale muszę- żeby małżyk miał obiadek jak wróci z pracy.

co dziś robicie na obiadki? ja kotlety sojowe, ziemniaczki i surówka z pekińskiej z warzywkami i zupa pomidorowa z makaronem świderki :-):-):-) uwielbiam :rofl2::rofl2::rofl2:

idę, jak to szybko zrobię to szybciej się położę. no i muszę przestać się wkręcać z tym bólem brzucha- byle się czymś zająć :tak::tak::tak:

to buziaki- pewnie wpadnę później :happy2::happy2::happy2:

zabko pewnie ze ciemniejsza !!!!! gratki jeszcze raz

Zabko wstałam rano w pospiechu i zapomniałam przypomniało mi sie jak szykowałm sniadanko dla famili , wogole jestem zakrecona ale tak czy siak dowiem sie dzis kole 17
ale myszko dziex

widzisz myszko odpisywałam tobie a wpisałam Zabcię heheh
zakrecona, zakrecona ....:rofl2::rofl2::-D:-D

Witam wszytkich jestem tu nowa i pragne do Was dołaczyć.
bardzo chciałabym zafasolkować. staramy sie z tż juz od 2 latach i nic no ale mniejmy nadzieje ze w tym roku sie uda

Witam wszytkich jestem tu nowa i pragne do Was dołaczyć.
bardzo chciałabym zafasolkować. staramy sie z tż juz od 2 latach i nic no ale mniejmy nadzieje ze w tym roku sie uda

witamy :-D

fajnie, że napisałaś. długo się już staracie. robiliście jakieś badania do tej pory? ginekolog nic nie doradzał?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry