Tak tak my czynimy cuda co chwile panny zafasolkowane są :-)
Agutka szkoda że nas to omija ;-)
o by sie wszytkim udało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak my czynimy cuda co chwile panny zafasolkowane są :-)
Agutka szkoda że nas to omija ;-)
R. ja uczę matematyki starsze dzieciaki i rewalidację też ze starszymi mama ja wam troszku zazdroszcze zawsze chcialam w przedszkolu pracowac , ale moja mama mi odradzala bo sama pracowala , ja tam spedzalam cale dnie uwielbiam dzieciaki . Kiedys mialam swoich podopiecznych bylo ich w sumie 10 ale to taka mlodziez ale to juz nie to samo za duzi![]()
R. ja uczę matematyki starsze dzieciaki i rewalidację też ze starszymi mam

i ciągle mnie tak pobolewa brzucho. prawie jak na @. chyba się jednak zdrzemnę- może te 20 minut snu mnie podniesie na nogi, bo jak narazie, to nie chce mi się nawet palcem ruszyć :-(
Kobietki o której Lenka miała iść do lekarza na usg ?
o ja też zapomniałam sie przywitać BryyyO bry:-)
ale pogoda dzis masakra u mnie pada zimno wieje chyba jutro pojade w kozuchu
mataematyka hmm
WIerzę że będzie u Lenki wszystko dobrze, ale jakoś od rana się nie oddzywa... mam nadzieje że wkrótce pojawi się z dobrymi wiadomościami.
to tez lepiej nie czytac , widzisz i po strachu;-)o ja też zapomniałam sie przywitać Bryyy
bo dzień dobry to nie jest u mnie wieje leciutko kropi
ja już po zastrzyku nie chciało mi się biegać bo aptekach za strzykawką to poszłam do przychodni i pach po zastrzyku wcale nie bolało a jedna z wątku Clo/luteina... mnie postraszyła to jest mój drugi zastrzyk w pośladki odkąd pamiętam bo jako maleństwo sie nie liczy

no lepiej sie nie pytać i nie czytać masz racjęto tez lepiej nie czytac , widzisz i po strachu;-)![]()
nie odzywała sie bo widać że ten ginek bardzo ją zdenerwował ale żeby od razu z tekstem że pozamaciczna co ekspert wiesz i to bez sprzętuWIerzę że będzie u Lenki wszystko dobrze, ale jakoś od rana się nie oddzywa... mam nadzieje że wkrótce pojawi się z dobrymi wiadomościami.

witam posiedź z nami to Cię odczarujemy i będzie oktez tak mysle bo tu jest bardzo pozytywnie.![]()