reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja wam troszku zazdroszcze zawsze chcialam w przedszkolu pracowac , ale moja mama mi odradzala bo sama pracowala , ja tam spedzalam cale dnie uwielbiam dzieciaki . Kiedys mialam swoich podopiecznych bylo ich w sumie 10 ale to taka mlodziez ale to juz nie to samo za duzi :)
R. ja uczę matematyki starsze dzieciaki i rewalidację też ze starszymi mam

i ciągle mnie tak pobolewa brzucho. prawie jak na @. chyba się jednak zdrzemnę- może te 20 minut snu mnie podniesie na nogi, bo jak narazie, to nie chce mi się nawet palcem ruszyć :-(

i ciągle mnie tak pobolewa brzucho. prawie jak na @. chyba się jednak zdrzemnę- może te 20 minut snu mnie podniesie na nogi, bo jak narazie, to nie chce mi się nawet palcem ruszyć :-(

a ktory to dc ??? mnie kiedys tez tak bolal tak jak na @ po owu przez tydz , takze tak chyba nieraz jest . Teraz bolal mnie tytlko przez 2 dni . Wyluzuj bo sie wykonczysz

Kobietki o której Lenka miała iść do lekarza na usg ?

no wlasnie nie wiem na 14 chyba czy jakos tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O bry :) :-)
ale pogoda dzis masakra u mnie pada zimno wieje chyba jutro pojade w kozuchu :baffled::szok:
mataematyka hmm
o ja też zapomniałam sie przywitać Bryyy
bo dzień dobry to nie jest u mnie wieje leciutko kropi

ja już po zastrzyku nie chciało mi się biegać bo aptekach za strzykawką to poszłam do przychodni i pach po zastrzyku wcale nie bolało a jedna z wątku Clo/luteina... mnie postraszyła to jest mój drugi zastrzyk w pośladki odkąd pamiętam bo jako maleństwo sie nie liczy

WIerzę że będzie u Lenki wszystko dobrze, ale jakoś od rana się nie oddzywa... mam nadzieje że wkrótce pojawi się z dobrymi wiadomościami.

WIerzę że będzie u Lenki wszystko dobrze, ale jakoś od rana się nie oddzywa... mam nadzieje że wkrótce pojawi się z dobrymi wiadomościami.

Bedzie dobrze ,musi :)

o ja też zapomniałam sie przywitać Bryyy
bo dzień dobry to nie jest u mnie wieje leciutko kropi

ja już po zastrzyku nie chciało mi się biegać bo aptekach za strzykawką to poszłam do przychodni i pach po zastrzyku wcale nie bolało a jedna z wątku Clo/luteina... mnie postraszyła to jest mój drugi zastrzyk w pośladki odkąd pamiętam bo jako maleństwo sie nie liczy
to tez lepiej nie czytac , widzisz i po strachu;-):rofl2:

wiecie co delikatnie zaczynam sie nerwowac ulalaaaa
wiem co usłysze ale taj jakos hmmmm

reklama
to tez lepiej nie czytac , widzisz i po strachu;-):rofl2:
no lepiej sie nie pytać i nie czytać masz rację

a już by zastrzyk działał bo jajniki bolą już po 2 godz. od wstrzyknięcia?

nie odzywała sie bo widać że ten ginek bardzo ją zdenerwował ale żeby od razu z tekstem że pozamaciczna co ekspert wiesz i to bez sprzętu:baffled:
zdrażniło mnie to jak czytałam

tez tak mysle bo tu jest bardzo pozytywnie. :)
witam posiedź z nami to Cię odczarujemy i będzie ok:)
skąd jesteś?jeśli można spytać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry