reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mysl o tym jaką kieckę sobie kupisz? ja idę w maju na 2 przyjecia i dla poprawy humoru i dowartościowania sie kupie sobie 2 jakieś kiecki bo to przyjecie w rodzinie M więc muszę się jakoś wyróżnić żeby sie nie powtarzało i na paznokcie pojadę więc teraz zmieniam punkt myślenia i zajmuje się rzeczami nieistotnymi tak jakby rzec

i bardzo dobrze , pewnie szalej na maxa :)

reklama
;-)witam popołudniowo i deszczowo :sorry2:

ja już po ginku, niestety żadnych nowin nie usłyszałam bo na usg troszkę za wcześnie i nic nie było widać bo to dopiero 2 tyg od owulacji, więc w macicy jeszcze fasolka nie zagościła ale może być lada dzień, no chyba że pozamaciczna co też usłyszałam :sorry2: za tydzień w piątek kolejne :tak: dostałam zastrzyki CLEXANE i ACARD i DUPKA i czekać, aha i jestem już na L4 :-):tak:

poza tym mam pytanie do zafasolkowanych, czy któraś z Was robiła betę zaraz po dniu spodziewanej @ lub w dniu @ albo cosik koło tego i jaki był wynik :baffled:

a robił ci usg ??? albo cus no to kiedy ta fasolka bedzie w mac . pytam z ciekawości bo ja myslalam ze zagniezdza sie po tyg

batonik nie porównuj wartości bety bo one są bardzo różne w zalezności od labka etc...
Ja robiłam jakby w 5tc i wynosiła 56 a po 48h 155.
Dlaczego masz claxene ? Masz zespół antyfos ?

ale że na L4 tak szybciutko , u nas tylko Ci prywatnie tak wysyłają bo z nfz nie
niektóre dziewczyny robiły tak jak piszesz a musisz zrobić kiedy Ci nie mówił

oj przepraszam robiłaś bete no nie:sorry2:

no betę robiłam :tak::-D tylko że ginek powiedział że przy takim poziomie hcg powinien zobaczyć już coś a nie widzi, no chyba że jest to ciąża bliźniacza :-D:-D a moja mama jest od bliźniaczek jednojajowych i na moje pokolenie właśnie pada ;-):-) i chcę się upewnić bo od owu mineły u mnie 2 tygodnie a z wyniku bety czytam ciąża 4-5 tc

no betę robiłam :tak::-D tylko że ginek powiedział że przy takim poziomie hcg powinien zobaczyć już coś a nie widzi, no chyba że jest to ciąża bliźniacza :-D:-D a moja mama jest od bliźniaczek jednojajowych i na moje pokolenie właśnie pada ;-):-) i chcę się upewnić bo od owu mineły u mnie 2 tygodnie a z wyniku bety czytam ciąża 4-5 tc
ale fajnie podwójne szczęście wow
jednak na forum ale mi sie wyśniły w innym mieście:rofl2:

O batonik jak na L4 to będziesz teraz częstszym gościem na BB :-D

oj tak zdecydowanie :-D:-D:-D

a te zastrzyki to asekuracyjnie dostałam, bo ginek mówił że skoro nie wiadomo dlaczego poroniłam wcześniej to może dlatego i je zapisał mówił że nie zaszkodzi brać :tak:

teraz muszę uzbroić się w cierpliwość, dobre myśli i spokój ducha i przetrwać do kolejnego usg ( bo oczywiście nęka mnie już widmo pozamacicznej :-() ale staram się myśleć bardzo pozytywnie :tak:

oj tak zdecydowanie :-D:-D:-D

a te zastrzyki to asekuracyjnie dostałam, bo ginek mówił że skoro nie wiadomo dlaczego poroniłam wcześniej to może dlatego i je zapisał mówił że nie zaszkodzi brać :tak:

teraz muszę uzbroić się w cierpliwość, dobre myśli i spokój ducha i przetrwać do kolejnego usg ( bo oczywiście nęka mnie już widmo pozamacicznej :-() ale staram się myśleć bardzo pozytywnie :tak:
przy pozamacicz. taki ładny wynik bety się raczej nie ma

dziewczyny zmykam bo mamy zebranie rodzicow i obec. obowiązkowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

ale wiesz z tego co ja wyczytalam to oni te tygodnie pochaja od 1dc a nie od owulki chyba:baffled:
no to kochana jak dwa za jednym razem to supcio :)
dokladnie teraz wyluzuj , trzeba pozyt myslec :)

dziewczyny zmykam bo mamy zebranie rodzicow i obec. obowiązkowa

ja tez jeszcze 15 minutek i uciekam

papatki do poklikania :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry