reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ale wiesz z tego co ja wyczytalam to oni te tygodnie pochaja od 1dc a nie od owulki chyba:baffled:
no to kochana jak dwa za jednym razem to supcio :)
dokladnie teraz wyluzuj , trzeba pozyt myslec :)

nieważne ile byleby zdrowe były kruszynki :tak:;-):-)

muszę wyszperać jakieś romansidło i poczytać :-D:-D:-D dla rozluźnienia ;-):-)

a Ty Mysza kiedy miałaś 1 usg w którym tc

Batonik u mnie dopiero zobaczyli w 6t3d dzidziusia więc spokojnie.

ale takim 6 od ostatniej @ ??? czyli u mnie za 2 tyg dopiero ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia[/B] - nie swiruj, ja Cie prosze:-D

nie świruję. po prostu boli mnie brzuch, po raz pierwszy biorę dupka, nigdy w ciąży nie byłam, nigdy tak nie bolało, więc pytam jak inne dziewczyny miały i proszę o rady. chyba od tego jest te forum? chyba że się pomyliłam, to sorki- więcej nie będę pisać, skoro nie na temat.

nie świruję. po prostu boli mnie brzuch, po raz pierwszy biorę dupka, nigdy w ciąży nie byłam, nigdy tak nie bolało, więc pytam jak inne dziewczyny miały i proszę o rady. chyba od tego jest te forum? chyba że się pomyliłam, to sorki- więcej nie będę pisać, skoro nie na temat.

Bunia,buziak! :blink:

Bunia nie denerwuj się kochana.
Ja Ci nie pomogę bo nigdy dupka nie brałam.

bunia spokojnie :) pamietam jak ja sie chwalilam bolami i mnie niektore karcily ze sie nakrecam a jednak widzisz mam fasolke :D wiec ladnie mowi ile chcesz co cie boli i kiedy masz ochote :) tak jak ja to robilam :P po dupku mnie nic nie bolalo a kilka dni po owu juz mnie bolal brzuszek tzn pobolewal i albo wlasnie sie balam czegos na jajnikach albo przeczuwalam fasolka :D wiec mysle ze u ciebie tez jest piekna fasolinka i tego sie trzymaj :)!!!!!

batonik ja przy becie 121 i 361 nie bylo nic u mnie widac ... dopiero w 6tc zobaczylam dzidziusia ktory mial 6,4 mm :) a co do ciazy pozamacicznej to mozna sprawdzic np po 48h zrobic druga bete i jak wynik przyrasta nie mniej niz 66 % to jest dobrze :) choc z doswiadczenia wiem ze poki si enie zobaczy na monitorku to jesli sie jest przewrazliwionym jak ja :P to nie uwierzy ze jest wsio ok ;)

a mi zonow smierdza szczochy bajki chociaz mat zmienilam bbrrrr szczoch jeden z niej niedobry :/ i na dodatek chce mi sie racuchow z cukrem pudrem mmmmmm ale mma ochote ale i leinia w tylku :/ w ogole to zauwazylam z epowoli mnie na slodkie zaczyna brac ... moz ebedzie dziewuszka :D

reklama
Agutka jak tam poszukiwania pieska? Bierzesz męża z zaskoczenia? :)

Hahahaha,chyba tak. :-p Chociaż nie raz najdą mnie myśli,że może lepiej nie ryzykować... :cool2: Ale za chwilę mi to mija. :-D :-p
Ale piesków na razie ani widu ani słychu :-( ,a obserwuję 3 portale. ;-)

Lenka zaraz będzie na BB - tak mi napisała w smsku. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry