reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no lepiej sie nie pytać i nie czytać masz rację

a już by zastrzyk działał bo jajniki bolą już po 2 godz. od wstrzyknięcia?

no czasem , raczej chyba moze

nie odzywała sie bo widać że ten ginek bardzo ją zdenerwował ale żeby od razu z tekstem że pozamaciczna co ekspert wiesz i to bez sprzętu:baffled:
zdrażniło mnie to jak czytałam

wiecie ze oni lubia straszyc , tak odrazu z grubej rury

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cze dziewczyny!!!

Zabka - piekna krecha!:tak:

Agrafka - milo slyszec, ze ktos ma gorzej niz ja;-) Ale wpadaj tu czescie to moze Ci psychika troszke popusci i sie uda:tak:

Erba - kiedy idziesz do gina?

Bunia
- nie swiruj, ja Cie prosze:-D

no masz racje 3 glebokie oddechy i ok
da sie ja już mówię że już innymi nowościami mnie nie załamną bo to mój 5 ginek w ciągu ok. 2 lat więc wiesz chodzę do nich jak do dentysty z marszu
bo jako dziecko miałam próchnicę i też całe ferie było chodzenie do stomatologa więc wiesz traktuję to jako rutynę, ale zawsze dzień przed wizytą troche się boję i wtedy myślę o tym

da sie ja już mówię że już innymi nowościami mnie nie załamną bo to mój 5 ginek w ciągu ok. 2 lat więc wiesz chodzę do nich jak do dentysty z marszu
bo jako dziecko miałam próchnicę i też całe ferie było chodzenie do stomatologa więc wiesz traktuję to jako rutynę, ale zawsze dzień przed wizytą troche się boję i wtedy myślę o tym

wiesz ja sie nie boje samych wizyt bo stwierdzam ze wole te fotel niz dentystyczny
boje sie tego czego uslysze , przerwa- luzujemy

wiesz ja sie nie boje samych wizyt bo stwierdzam ze wole te fotel niz dentystyczny
boje sie tego czego uslysze , przerwa- luzujemy
mysl o tym jaką kieckę sobie kupisz? ja idę w maju na 2 przyjecia i dla poprawy humoru i dowartościowania sie kupie sobie 2 jakieś kiecki bo to przyjecie w rodzinie M więc muszę się jakoś wyróżnić żeby sie nie powtarzało i na paznokcie pojadę więc teraz zmieniam punkt myślenia i zajmuje się rzeczami nieistotnymi tak jakby rzec

;-)witam popołudniowo i deszczowo :sorry2:

ja już po ginku, niestety żadnych nowin nie usłyszałam bo na usg troszkę za wcześnie i nic nie było widać bo to dopiero 2 tyg od owulacji, więc w macicy jeszcze fasolka nie zagościła ale może być lada dzień, no chyba że pozamaciczna co też usłyszałam :sorry2: za tydzień w piątek kolejne :tak: dostałam zastrzyki CLEXANE i ACARD i DUPKA i czekać, aha i jestem już na L4 :-):tak:

poza tym mam pytanie do zafasolkowanych, czy któraś z Was robiła betę zaraz po dniu spodziewanej @ lub w dniu @ albo cosik koło tego i jaki był wynik :baffled:

reklama
;-)witam popołudniowo i deszczowo :sorry2:

ja już po ginku, niestety żadnych nowin nie usłyszałam bo na usg troszkę za wcześnie i nic nie było widać bo to dopiero 2 tyg od owulacji, więc w macicy jeszcze fasolka nie zagościła ale może być lada dzień, no chyba że pozamaciczna co też usłyszałam :sorry2: za tydzień w piątek kolejne :tak: dostałam zastrzyki CLEXANE i ACARD i DUPKA i czekać, aha i jestem już na L4 :-):tak:

poza tym mam pytanie do zafasolkowanych, czy któraś z Was robiła betę zaraz po dniu spodziewanej @ lub w dniu @ albo cosik koło tego i jaki był wynik :baffled:
ale że na L4 tak szybciutko , u nas tylko Ci prywatnie tak wysyłają bo z nfz nie
niektóre dziewczyny robiły tak jak piszesz a musisz zrobić kiedy Ci nie mówił

oj przepraszam robiłaś bete no nie:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry