reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ZABKA- gratuluje!!!!!!piekne kreski:tak:i wiesz co Ci napisze??ze masz szanse na synka skoro tak wolno poziom hormonu wzrasta(ale najwazniejsze ze jest)-MISSIISS miala przed terminem @ juz wyrazne krechy a u Ciebie slabsze wiec moze,moze Klaudia bedzie miala braciszka;-):-)choc wiadomo,ze nawazniejsze jest zdrowie dzidziusia i szczesliwy porod czego Ci zycze:tak::-Dczekamy na fluidki:-p:-p:-p
pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

reklama
robiłam juz duzo badań wiadomo te wszytkie hormony,laparoskopie,HSG, histeroskopie. badnie cyklu itd. i lekarze mówią ze wszytko jest ok monitoring pęcherzyka tez miałam. testy owulacyjne robiłam i nic . były tez dwie nie udane inseminacje

A My już mamy wysprzątane i siedzimy w domu,bo cały czas leje - nie lubię takiej pogody - szczególnie wtedy,gdy mam coś zaplanowane! :wściekła/y:

Bunia,Ty z jedzeniem,a ja ze słodkim - normalnie całą czekoladę chętnie bym wszamała. :-D
Tyle,że na razie u Nas żadnych słodkości w domku być nie może... :no:
Tak,czy inaczej,ja tę chęć na czekoladę mam dzień przed @. A tu co? Do niej jeszcze czas,hehehe. ;-)

robiłam juz duzo badań wiadomo te wszytkie hormony,laparoskopie,HSG, histeroskopie. badnie cyklu itd. i lekarze mówią ze wszytko jest ok monitoring pęcherzyka tez miałam. testy owulacyjne robiłam i nic . były tez dwie nie udane inseminacje

oj :-( no to ciężki orzech do zgryzienia. ale życzę szczęścia i trzymam kciuki &&&&& i oczywiście zapraszam na nasze forumowe pogaduszki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry