reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

napewno wezme bo w grudziadzu juz ponoc nagrywaja a samo bicie serduszka bedzie super na plycie przy serduszku malej jak uslyszlalam to ryczalam pol dnia z radosci
Oj radość jest wielka...ja właśnie mam pierwszy film jak dzidzia miała 4mm ;-) ale już biło serduszko...
Teraz to serduszko wali jak dzwoni...166bpm :-D

reklama
a ja znowu mam pytanko do tych, które biorą lub brały duphaston:

czy miałyście jakieś kłucia lub bóle w podbrzuszu? bo ja mam, a nie chcę się wkręcać za bardzo i wolę się upewnić, czy to aby nie od dupka może. bardzo bym chciała, żeby się udało, ale jednocześnie boję się wkręcić, bo to dopiero 18dc a w dodatku pierwszy cykl z tymi lekami i nie wiem, czy to może na nie tak reaguję.

kurcze- ta niepewność i czekanie mnie dobija. testować bedę najwcześniej dzień przed terminem @ czyli 16 maja- a to aż 9 dni

a wogóle to śniło mi się że testowałam na kilka dni przed terminem @ i miałam II kreski na tym dupiatym teście z allegro :-p:-p:-p

jakoś tak nigdy nie miałam proroczych snów, ale może akurat ten będzie :blink::blink::blink:

nie wiem co mam myśleć- czy to dupek, czy mi się zdaje, czy może jednak fasolka. nigdy w ciąży nie byłam i nie mam porównania.

rany, jak ja wytrzymam te kilka dni dopóki się nie okaże czy @ przyjdzie czy będzie pozytywny teścik :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia dasz rade :) ja bralam bardzo duzo dupka i nie kluly mnie jajniki po nim nic a nic :) wiec pewnie cie bola na fasolke :) ja sie czulam po dupku normalnie tylko no przytylam troche ale ja naprde duzo razy go bralam wiesz uszka do gory :)

a ja sie nie moge dodzwonic do ginka mojego... chyba z 30 razy juz probowalam i nie odbiera :/

MYSZA znalazłam mój brzunio z 33 tyg ciąży z Bartkiem
ac9b4af679848c8d1f6736e56f3eadf9,5,19,0.jpg

witam sie z rana kobietki blagam powiedzcie czy ta dzisiejsza krecha jest ciemniejsza od ostatniej????dzisiajszy test to ten na dole zrobilam 2 fotki oto one

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
zmykam kochane wlecialam tylko na chwile bo ide mala do przedszkola zaprowadzic pozniej do was wroce na chwile
zabko pewnie ze ciemniejsza !!!!! gratki jeszcze raz
Witajcie Kobietki :-)

żabko piękne krechy!!! GRATULUJĘ i życzę spokojnych 9 miesięcy!
missiiss wsio będzie dobrze! &&& daj znać po wizycie
erba &&& jakbyś zdecydowała się na testowanko
Agutko widzę że coraz częście Zuziunia zasiada do kompa...będziesz miała za niedługo konkurencję ;-) a obrazek-> prawdziwe arcydzieło :-D
Tosia jak się Filipek zaklimatyzował ? Grzeczniutki ?

My od rana z W. jeszcze w łóżku...oglądamy filmik z usg już chyba 10 raz :-) ale dzidzia pięknie kopie nózkami i macha rączkami...mój Skarbuś.

Najwyższe pora na kawkę...
Zabko wstałam rano w pospiechu i zapomniałam przypomniało mi sie jak szykowałm sniadanko dla famili , wogole jestem zakrecona ale tak czy siak dowiem sie dzis kole 17
ale myszko dziex

a zapomniałam sie przywitac
hellooołłłłłł :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wogóle to śniło mi się że testowałam na kilka dni przed terminem @ i miałam II kreski na tym dupiatym teście z allegro :-p:-p:-p

jakoś tak nigdy nie miałam proroczych snów, ale może akurat ten będzie :blink::blink::blink:

nie wiem co mam myśleć- czy to dupek, czy mi się zdaje, czy może jednak fasolka. nigdy w ciąży nie byłam i nie mam porównania.

rany, jak ja wytrzymam te kilka dni dopóki się nie okaże czy @ przyjdzie czy będzie pozytywny teścik :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bunia wszystko bedzie dobrze !!!! i nie mysl tyle o tym , wiem ze latwo sie mowi ale ...... trzeba wierzyc ze wszystko bedzie wsio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry