bunia spokojniepamietam jak ja sie chwalilam bolami i mnie niektore karcily ze sie nakrecam a jednak widzisz mam fasolke
wiec ladnie mowi ile chcesz co cie boli i kiedy masz ochote
tak jak ja to robilam
po dupku mnie nic nie bolalo a kilka dni po owu juz mnie bolal brzuszek tzn pobolewal i albo wlasnie sie balam czegos na jajnikach albo przeczuwalam fasolka
wiec mysle ze u ciebie tez jest piekna fasolinka i tego sie trzymaj
!!!!!
batonik ja przy becie 121 i 361 nie bylo nic u mnie widac ... dopiero w 6tc zobaczylam dzidziusia ktory mial 6,4 mma co do ciazy pozamacicznej to mozna sprawdzic np po 48h zrobic druga bete i jak wynik przyrasta nie mniej niz 66 % to jest dobrze
choc z doswiadczenia wiem ze poki si enie zobaczy na monitorku to jesli sie jest przewrazliwionym jak ja
to nie uwierzy ze jest wsio ok
a mi zonow smierdza szczochy bajki chociaz mat zmienilam bbrrrr szczoch jeden z niej niedobry :/ i na dodatek chce mi sie racuchow z cukrem pudrem mmmmmm ale mma ochote ale i leinia w tylku :/ w ogole to zauwazylam z epowoli mnie na slodkie zaczyna brac ... moz ebedzie dziewuszka![]()
Kochana niczego sobie nie żałuj i jedz na co masz tylko ochote. O linie zadbasz potem hihi
Hmmm dziewuszka -wiem ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe i silne ale gdybys miala wybór to wolalabys dzewczynke?