*Tośka*
Fanka BB :)
:-)
Tosia - dzieki za wsparcie. Byl to oczywiscie zart, ale z tego wynika, ze tylko Ty go zrozumialas;-)
Widze, ze wiekszosc osob na tym forum pragnie "uslyszec" "to na pewno fasolka". A jak napisze sie cos innego to zaraz foch.
NIe czekam na dziecko drugi cykl i doskonale zdaje sobie sprawe, jak to jest wsluchiwac sie w organizm i na kazdym kroku widziec "pewne objawy ciazy". Wiem dobrze, jak organizm potrafi splatac figla. I niejednokrotnie bylam tutaj swiadkiem, jak ktoras kobitka zaczela sobie wkrecac ciaze, a pozostale jej bardzo dopingowaly. Pozniej przychodzila @ i byl placz. Tym wiekszy im wiecej "objawow" widzialy kolezanki. Dla mnie to jest bez sensu...
Moim zdaniem forum jest po to, aby wymienic sie doswiadczeniami, a nie nakrecac sie co cykl to bardziej. A moje sa takie, ze nie ma sensu przejmowac sie kazdym najmniejszym bolem...
Wiec wniosek z tego taki, ze to ja raczej jakos nie w temacie jestem. Trudno. NIe bede sie zatem udzielac.
zgadzam sie z toba ale ty sie nie fo**** plisss

Ja mam jakieś niewielkie doświadczenie z dupkiem przez 2 cykle, nigdy nic mi po nim nie było ani nie bolało
, brałam w I cyklu tylko 6 dni a w drugim 10 dni i nic 
Przykre to trochę...