reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
o wycieczka super
syn do zerówki teraz chodzi i 14 maja też ma wycieczkę
był z nami u szwagra a oni mają rok młodszą córkę i drugie lada moment na świecie więc się wybawił bo tam był jeszcze jeden chłopczyk w tym samym wieku od szwagra brata i męża chrześniaczka co pod koniec maja idziemy na przyjęcie

no to dzionek pelen wrazen dla mlodziezy :) dobrze ze ma rowiesnikow
a my w piatek jedziemy na wies nad jeziorko takze mloda tez atrakcji sporo w niedziele powroti w pon wycieczka , uz panikuje ale co zrobic nie odcieta pepowina ale u nas to rodzinne

no to dzionek pelen wrazen dla mlodziezy :) dobrze ze ma rowiesnikow
a my w piatek jedziemy na wies nad jeziorko takze mloda tez atrakcji sporo w niedziele powroti w pon wycieczka , uz panikuje ale co zrobic nie odcieta pepowina ale u nas to rodzinne
rozumiem bo ja też panikuję ale na razie po cichu bo jeszcze daleko do wycieczki
u nas jest dużo takich maluszków nawet mój wujek ma 4 letnią córkę na 40latek sobie sprawił

do karpacza maja duzo atrakcji do zwiedzania
piekne miejsce warto , a gdzie sie razem rodzinnie wybieracie na wakacje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piekne miejsce warto , a gdzie sie razem rodzinnie wybieracie na wakacje?

w lipcu tez jedziemy na ta nasz wies na przeszlo tydz a potem nad morze moze :)
na wsi mamy prywatne jeziorko stawy dookola piekne widoki bo otacza nas las i wiesz to jest chata w ktorej mieszkali wlasciciele kiedys takze full wypas czysto zadbanie

w lipcu tez jedziemy na ta nasz wies na przeszlo tydz a potem nad morze moze :)
na wsi mamy prywatne jeziorko stawy dookola piekne widoki bo otacza nas las i wiesz to jest chata w ktorej mieszkali wlasciciele kiedys takze full wypas czysto zadbanie
pięknie no ja mieszkam na wsi więc raczej w góry bo uwielbiamy z M po nich chodzić i zdobywać szczyty, a nad morze to raczej na jeden dzień parę dni w wakacje bo my mamy prawie rzut beretem tylko 100 km

lopop ja polecam Kudowa zdrój... ładnie jest i nie wysoko i do Pragi wycieczki i do Wiednia... dla mnie super... byliśmy z męzem tuż po slubie,ala podrów poslubna hehehe a teraz to raczej nie wybieramy sie niegdzie indziej byle by rodzinke w Polsce odwiedzić na jesieni a ja mam nadziej być już wówczas w ciązy...

pięknie no ja mieszkam na wsi więc raczej w góry bo uwielbiamy z M po nich chodzić i zdobywać szczyty, a nad morze to raczej na jeden dzień parę dni w wakacje bo my mamy prawie rzut beretem tylko 100 km

no to fakt , my jeziorko lubimy wedkujemy lubimy cisze , a nad morze to najwyze tez na chwilke bo tloczno zawsze jezdzilismy maj wrzesien jak mloda do przedszkola chodzila teraz w czasie roku ta tak nie chcemy zeby opuszczala
a w gory to ja lubie ylko moim nie chce sie lazic

reklama
lopop ja polecam Kudowa zdrój... ładnie jest i nie wysoko i do Pragi wycieczki i do Wiednia... dla mnie super... byliśmy z męzem tuż po slubie,ala podrów poslubna hehehe a teraz to raczej nie wybieramy sie niegdzie indziej byle by rodzinke w Polsce odwiedzić na jesieni a ja mam nadziej być już wówczas w ciązy...
no właśnie też tak myslałam o tym Wiedniu i pradze bo M za kawalera tak jeżdził no a teraz mamy wycieczki z synem i może siostra pojedzie z małym szkrabem
a w Polanicy Zdrój byłaś?a Duszniki Zdrój?

no to fakt , my jeziorko lubimy wedkujemy lubimy cisze , a nad morze to najwyze tez na chwilke bo tloczno zawsze jezdzilismy maj wrzesien jak mloda do przedszkola chodzila teraz w czasie roku ta tak nie chcemy zeby opuszczala
a w gory to ja lubie ylko moim nie chce sie lazic
wiesz my to tak nie lubimy leżeć u nas jest rzeka więc jeżdzimy na działkę tam i jedynie tam leniu****emy, a nad morzem to nas monotonia nudzi, ogólnie lubimy dużo się ruszać i dlatego góry tam po prostu ładuję akumulatory a nad morzem też ale jakoś tak na stracia innego rodzaju:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry