lopop
Szczęśliwa mamusia
nie chcę się za dużo wyróżniać na tym foru ale bardzo mnie wcapia to czekanie i wciąż to samo aż do zbrzydzenia ciągle to samono walsnie tez tak czuje szkoda co zrobić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie chcę się za dużo wyróżniać na tym foru ale bardzo mnie wcapia to czekanie i wciąż to samo aż do zbrzydzenia ciągle to samono walsnie tez tak czuje szkoda co zrobić
o wycieczka super
syn do zerówki teraz chodzi i 14 maja też ma wycieczkę
był z nami u szwagra a oni mają rok młodszą córkę i drugie lada moment na świecie więc się wybawił bo tam był jeszcze jeden chłopczyk w tym samym wieku od szwagra brata i męża chrześniaczka co pod koniec maja idziemy na przyjęcie
R. gdzie córka jedzie na wycieczkę?
rozumiem bo ja też panikuję ale na razie po cichu bo jeszcze daleko do wycieczkino to dzionek pelen wrazen dla mlodziezydobrze ze ma rowiesnikow
a my w piatek jedziemy na wies nad jeziorko takze mloda tez atrakcji sporo w niedziele powroti w pon wycieczka , uz panikuje ale co zrobic nie odcieta pepowina ale u nas to rodzinne
piekne miejsce warto , a gdzie sie razem rodzinnie wybieracie na wakacje?do karpacza maja duzo atrakcji do zwiedzania
piekne miejsce warto , a gdzie sie razem rodzinnie wybieracie na wakacje?
pięknie no ja mieszkam na wsi więc raczej w góry bo uwielbiamy z M po nich chodzić i zdobywać szczyty, a nad morze to raczej na jeden dzień parę dni w wakacje bo my mamy prawie rzut beretem tylko 100 kmw lipcu tez jedziemy na ta nasz wies na przeszlo tydz a potem nad morze moze![]()
na wsi mamy prywatne jeziorko stawy dookola piekne widoki bo otacza nas las i wiesz to jest chata w ktorej mieszkali wlasciciele kiedys takze full wypas czysto zadbanie
pięknie no ja mieszkam na wsi więc raczej w góry bo uwielbiamy z M po nich chodzić i zdobywać szczyty, a nad morze to raczej na jeden dzień parę dni w wakacje bo my mamy prawie rzut beretem tylko 100 km
no właśnie też tak myslałam o tym Wiedniu i pradze bo M za kawalera tak jeżdził no a teraz mamy wycieczki z synem i może siostra pojedzie z małym szkrabemlopop ja polecam Kudowa zdrój... ładnie jest i nie wysoko i do Pragi wycieczki i do Wiednia... dla mnie super... byliśmy z męzem tuż po slubie,ala podrów poslubna hehehe a teraz to raczej nie wybieramy sie niegdzie indziej byle by rodzinke w Polsce odwiedzić na jesieni a ja mam nadziej być już wówczas w ciązy...
wiesz my to tak nie lubimy leżeć u nas jest rzeka więc jeżdzimy na działkę tam i jedynie tam leniu****emy, a nad morzem to nas monotonia nudzi, ogólnie lubimy dużo się ruszać i dlatego góry tam po prostu ładuję akumulatory a nad morzem też ale jakoś tak na stracia innego rodzajuno to fakt , my jeziorko lubimy wedkujemy lubimy cisze , a nad morze to najwyze tez na chwilke bo tloczno zawsze jezdzilismy maj wrzesien jak mloda do przedszkola chodzila teraz w czasie roku ta tak nie chcemy zeby opuszczala
a w gory to ja lubie ylko moim nie chce sie lazic