asiucha-L
Fanka BB :)
cześć Dziewczyny wieczorową porą
rano wpadłłam na chwil, ale pisać nie miałam czasu,bo pospało mi się trochęwkońcu przespałam całą noc tylko rano ok 6 wstałam na siusiu i zasnełam dalej do 9.30
a wczoraj zaplanowałam sobie, ze dziś pojadę do mojej gin, bo moje ciśnienie jest niskie i zaczęłam się trochę niepokoić czy to fasolce nie zaszkodzi... wiec pedziłąm do niej na 11...
Zrobiłą mi też usg ...no i z maluszkiem jest ok 10 tdz i 2 dnisuper ruszała sie i rączki i nóźki taki widok,ze znowu sie poryczałam
no i dostałam skierowanie na badanie genetyczne, ze wzgl na to,ze w cyklu po hsg zaszłam więc 19 maja wszystko będzie wiadometak mnie trochę zaniepokoiła tym moja gin...
zdecydowałam sie też na pójście do jeszcze jednego, bardzo dobrego bydgoskiego połoznika prywatnie na wizytę, wiec 12 maja ide do drugiego gina
O! Bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko wporządku i jaka ruchliwa.
Asiucha nie przemecz sie tylko za bardzo...znajdź trochę czasu tylko dla siebie i relaksik
Obecnie nie mam wyjścia, jestem zawalona pracą a mój relaks to spanie. Marze aby był już wrzesień i urlop. Pogoda mnie po prostu dobija, maj a jakby był październik.
za chwilę zmykam no cóż trzeba zwiększać populację Polaków![]()
Owocnych przytulanek!
Ja to stwierdzam u mnie bezpłodność fikcyjną

Tak się cieszyłam, owu była idealna równo z zapowiedzią gina i testem owu, przytulanki też super a fasolki nie ma, jest za to mega @ która zalewa mnie po kolana

tak mnie trochę zaniepokoiła tym moja gin...