reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć Dziewczyny wieczorową porą:-D
rano wpadłłam na chwil, ale pisać nie miałam czasu,bo pospało mi się trochę :-D wkońcu przespałam całą noc tylko rano ok 6 wstałam na siusiu i zasnełam dalej do 9.30:szok:

a wczoraj zaplanowałam sobie, ze dziś pojadę do mojej gin, bo moje ciśnienie jest niskie i zaczęłam się trochę niepokoić czy to fasolce nie zaszkodzi... wiec pedziłąm do niej na 11...

Zrobiłą mi też usg ...no i z maluszkiem jest ok 10 tdz i 2 dni :) super ruszała sie i rączki i nóźki taki widok,ze znowu sie poryczałam :-D

no i dostałam skierowanie na badanie genetyczne, ze wzgl na to,ze w cyklu po hsg zaszłam więc 19 maja wszystko będzie wiadome :tak: tak mnie trochę zaniepokoiła tym moja gin...

zdecydowałam sie też na pójście do jeszcze jednego, bardzo dobrego bydgoskiego połoznika prywatnie na wizytę, wiec 12 maja ide do drugiego gina

O! Bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko wporządku i jaka ruchliwa.

Asiucha nie przemecz sie tylko za bardzo...znajdź trochę czasu tylko dla siebie i relaksik

Obecnie nie mam wyjścia, jestem zawalona pracą a mój relaks to spanie. Marze aby był już wrzesień i urlop. Pogoda mnie po prostu dobija, maj a jakby był październik.

za chwilę zmykam no cóż trzeba zwiększać populację Polaków:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Owocnych przytulanek!

Ja to stwierdzam u mnie bezpłodność fikcyjną :-D
Tak się cieszyłam, owu była idealna równo z zapowiedzią gina i testem owu, przytulanki też super a fasolki nie ma, jest za to mega @ która zalewa mnie po kolana :crazy:

reklama
ja jestem juz po wizycie... i jest ok tylko niewiadomo skad te plamienia bo niby krwiaka juz nie ma ale ten gin sprzetu dobrego nie mial ... dzidzior urosl ponad cm ma. serduszko bije napewno wiecej niz 150 uderzen bo mowil ze bardzo szybko i ze to bardzo dobrze bo jak wolno bije to zle rokuje na przyszlosc... tak wiec w sumie ok tylko mam zwiekszona dawke duphastonu ale ze moj profesor z wro zalecil mi dupka tylko 2x1 ale za to lutke dowcipna 3x2 to ide za slowami profesora a nie lekarza. w ogole ten tutaj leakrz duzo mi chce cekow dac i nei chcial zmniejszyc np clexanu jak wczesniej zmniejszyl mi profesor . ale ufam bardziej profesorowi on prawie wszystkie kobiety z problemami nieplodnosci i niedonoszenia dzici wszystkim pomogl i ma piekne sciany i pelno na nich zdjc malenkich dzieciaczkow ktore przyjal :) wiec jemu ufam bezgranicznie wiec nawet temu nic nie mowilam ze jezdze do zimmera i ze on co innego mowi no wiadomo nie bed podwazala jego zdania bo w razie co tak jak dzisiaj bedzi emi potrzebny :) a i karte ciazy juz mam :)

kochane zmykam spac bo jestem padnieta dobranoc

Dobranoc karaluchy pod poduchy!

tak zabko mam termin na 3 grudnia...więc teoretycznie mogę być listopadowka :)

Olkale ja nie wiem jak ty 3 fora obskoczysz.

Czy ja mam jakiś błąd na forum ale ostatnio to "odp na temat" mam u góry a nie na dole, wy też tak macie?

aska jakieś to dziwne u Ciebie

Wiem że dziwnie, może to przez stresy bo nawet schudłam 3 kg bo jak mam duże nerwy to albo zajadam albo nie jem a że nie mam czasu jeść normalnie to nie jest.

ja jestem juz po wizycie... i jest ok tylko niewiadomo skad te plamienia bo niby krwiaka juz nie ma ale ten gin sprzetu dobrego nie mial ... dzidzior urosl ponad cm ma. serduszko bije napewno wiecej niz 150 uderzen bo mowil ze bardzo szybko i ze to bardzo dobrze bo jak wolno bije to zle rokuje na przyszlosc... tak wiec w sumie ok tylko mam zwiekszona dawke duphastonu ale ze moj profesor z wro zalecil mi dupka tylko 2x1 ale za to lutke dowcipna 3x2 to ide za slowami profesora a nie lekarza. w ogole ten tutaj leakrz duzo mi chce cekow dac i nei chcial zmniejszyc np clexanu jak wczesniej zmniejszyl mi profesor . ale ufam bardziej profesorowi on prawie wszystkie kobiety z problemami nieplodnosci i niedonoszenia dzici wszystkim pomogl i ma piekne sciany i pelno na nich zdjc malenkich dzieciaczkow ktore przyjal :) wiec jemu ufam bezgranicznie wiec nawet temu nic nie mowilam ze jezdze do zimmera i ze on co innego mowi no wiadomo nie bed podwazala jego zdania bo w razie co tak jak dzisiaj bedzi emi potrzebny :) a i karte ciazy juz mam :)

Fajnie że wszystko dobrze, ja też bym pewnie ufała profesorowi.
U mojego gina też są takie antyramy w gabinecie i pełno fotek małych dzieci i zastanawiam się kiedy to moje dziecko tam zawiśnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czść dziewczyny. Jesteśćie ????? :tak: Mam do was pytanie . Czy pijecie Folik . kwas foliowy ????? Ja jestem na etapie starań o 2 dzidziusia, piję folik . czy dobrze ???? pozdrawiam wszystkie staraczki , oby wam się poszczęściło. :tak::tak::tak::-D

reklama
:-D :-D :-D

zdjcie0492m.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry