Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej fajnie ze wszystko ok ja jestem na etapie wariacji chyba mam rozne zle przeczucia jak ty na poczatku ciebie uspokajalam a teraz sama sie boje ale tylko 1 usg i tego i czy serducho bedzie biloja jestem juz po wizycie... i jest ok tylko niewiadomo skad te plamienia bo niby krwiaka juz nie ma ale ten gin sprzetu dobrego nie mial ... dzidzior urosl ponad cm ma. serduszko bije napewno wiecej niz 150 uderzen bo mowil ze bardzo szybko i ze to bardzo dobrze bo jak wolno bije to zle rokuje na przyszlosc... tak wiec w sumie ok tylko mam zwiekszona dawke duphastonu ale ze moj profesor z wro zalecil mi dupka tylko 2x1 ale za to lutke dowcipna 3x2 to ide za slowami profesora a nie lekarza. w ogole ten tutaj leakrz duzo mi chce cekow dac i nei chcial zmniejszyc np clexanu jak wczesniej zmniejszyl mi profesor . ale ufam bardziej profesorowi on prawie wszystkie kobiety z problemami nieplodnosci i niedonoszenia dzici wszystkim pomogl i ma piekne sciany i pelno na nich zdjc malenkich dzieciaczkow ktore przyjalwiec jemu ufam bezgranicznie wiec nawet temu nic nie mowilam ze jezdze do zimmera i ze on co innego mowi no wiadomo nie bed podwazala jego zdania bo w razie co tak jak dzisiaj bedzi emi potrzebny
a i karte ciazy juz mam
![]()
ja lykalam folik w tabletkach nieslyszalam o pitnymczść dziewczyny. Jesteśćie ?????Mam do was pytanie . Czy pijecie Folik . kwas foliowy ????? Ja jestem na etapie starań o 2 dzidziusia, piję folik . czy dobrze ???? pozdrawiam wszystkie staraczki , oby wam się poszczęściło.
![]()
anatolek to fasolka?????:-)witam porannie przy anatolku
missss cieszę się że wszystko OK z dzidzią;-) będzie dobrze
jak tam dzisiaj nastroje dziewuszki? bojowe?![]()
hej fajnie ze wszystko ok ja jestem na etapie wariacji chyba mam rozne zle przeczucia jak ty na poczatku ciebie uspokajalam a teraz sama sie boje ale tylko 1 usg i tego i czy serducho bedzie bilo
ja lykalam folik w tabletkach nieslyszalam o pitnym
anatolek to fasolka?????
ja kochane mialam dzis koszmarna noc od 3 niemoglam spac w glowie ciagle klebily mi sie mysli czy serducho bedzie bilo i jak przed 5 usnelam to takie bzdury mi sie snily ze szok jak chyba psychicznie niewytrzymam do tego 1 usg a wszystko przez to ze w 1 ciazy serducho niebilo i niechce powtorki ale jedno mnie troszke uspokoilo ..maz przyszedl z pracy i obudzil mnie o 5 (czyli za wiele niespalam) i dal mi talerz z jego popisowa jajecznica ktora ostatni raz zrobil mi jak bylismy zareczen i jakos mi sie tak milo zrobilo ze specjalnie dla mnie rano robil jajeczniczke z szczypiorkiem i cebulka i kielbaska i wogole kurcze musze chyba czesciej grac na gitarze zeby zajac czyms mysli i dotrwac do wizyty u gina i potem do usg

krejzolku
;-), ale mówił że czekamy bo może się jeszcze okazać że pozamaciczna :-( jeszcze nic nie wiadomo 
:-)
Witam się porannie...
wpadam na chwilkę.
Lenka bardzo cieszę się że z dzidzią ok :-)
Batonik ja byłam na pierwszym usg w 5tc i nic nie było widać...na kolejnym w 6tc i było widać dzidziusia, 7tc zobaczyłam serduszko.
erba22 nie przeczytałam info od Ciebie, co tam było wczoraj u ginka ?
mississ fajnie że z dzidziulkiem ok :-) mojemu serduszko bije 166bpm![]()
Czy macie jakieś wieści od erby ??
Ja tylko na chwilkę, bo zachwilę wyjeżdżamy z domku. Mam trochę spraw do załatwienia więc pewnie dzisiaj już nie zaglądnę.
Miłego dnia Wam życzę.
batonik życzę Ci kochana żebyś zobaczyła serduszko, ale jakby czasem nie było jeszcze to się nie martw...jest na to jeszcze czas.

no jak zwykle jak siadam na forum to zaczynam sie uspokajac zobaczymy jakos musze wytrwac zeby ta pogoda byla ladna to by sie na spacer chodzilo i wogole a tu dupa podaga kiepska humor paskudny przez to i mala swiruje przez ta pogode w dodatku dzis ma wolne od przedszkolaSiema Żabka
anatolek - to kawa zbożowakrejzolku
nie stresuj się tak, ja byłam wczoraj na usg i co , nic się nie dowiedziałam tylko niepotrzebnie martwię teraz, bo nie było jeszcze pęcherzyka ciążowego w macicy:-( i nic nie widział, ale jak się zapytał kiedy była owu i ja mu że dwa tyg temu to powiedział że nie ma prawa jej jeszcze zobaczyć;-), ale mówił że czekamy bo może się jeszcze okazać że pozamaciczna :-( jeszcze nic nie wiadomo
idę za tydzień w pt na kolejne usg i mam nadzieję że już coś zobaczy bo też zeświruje, u mnie 1 ciąża też przestała się rozwijać i serduszko nie zabiło, ale z drugiej strony tak sobie myślę że jesteśmy silne zdrowe kobitki i nie może się to powtórzyć, będzie wszystko OK:-)

no wlasnie caly czas sie zastanawiam co u niej pipa sie nieodzywa a my sie tu martwimy co u niejWitam się porannie...
wpadam na chwilkę.
Lenka bardzo cieszę się że z dzidzią ok :-)
Batonik ja byłam na pierwszym usg w 5tc i nic nie było widać...na kolejnym w 6tc i było widać dzidziusia, 7tc zobaczyłam serduszko.
erba22 nie przeczytałam info od Ciebie, co tam było wczoraj u ginka ?
mississ fajnie że z dzidziulkiem ok :-) mojemu serduszko bije 166bpm![]()
Czy macie jakieś wieści od erby ??
Ja tylko na chwilkę, bo zachwilę wyjeżdżamy z domku. Mam trochę spraw do załatwienia więc pewnie dzisiaj już nie zaglądnę.
Miłego dnia Wam życzę.
;-)Agutka ale pracowita ta Twoja córcia, ciągle coś robi, pomaga chyba ma to po Tobie bo Ty też na miejscu usiedzieć nie możesz
![]()
Agutka śliczną masz córunię...normalnie napatrzeć się na nią nie mogę.
:-)