reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik bto witaj w klubie ja juz mam w centki i nie wiem gdzie mam sie kluc ale ja sie kluje od ostatniem @ :baffled:
a clexane bierzesz czy frexiparyne ?? i jaka dawka ?? ja 0,2 narazie ale wczesnij 0,4

reklama
hejo

batonik spokojnie to o wiele za wczesnie zebys cos zauwazyla :) w 5tc najwyzej bedzie pecherzyk. serduszko moze jeszcze nie bic w 5,5tc wiec jak pisala mysza nie denerwuj sie bo bedzie mialo jeszcze czas zabic jak dzwon :) zycze zebys nie miala tylko przebojow typu jak ja ze mi dziecka nie mogla w pecherzyku znalezc :) napewno bedzie wszystko w porzadku :)

zabka w sumie co ja moge powiedziec :) dopoki nie zobaczysz ze wsio ok a usg to sie sama w duchu nie uspokoisz a przynajmniej u mnie tak dziala :) dlugo sie staraliscie i pewnie jest wszystko siuper !!! juz niedlugo zobaczysz i przkekonasz sie sama ze wszystko jest na miejscu i cale i zdrowe :)

zaraz musze sobie wsadzic tablety bbbrrr bllleee :/

misss Ty też robisz sobie zastrzyki z tego clexane?? :baffled: masz cętki ;-):-) po nich ?

a u Ciebie dlaczego ginek je zapisał?

:-)a ja na razie 2 zastrzyki wzięłam i mam takie dwie malutkie czerwone kropeczki na brzuchu a ginek powiedział że może będę je brała do końca ciąży :baffled: to będę miała na porodówce brzuszek w cętki :tak::-D:-D:-D:-D:-D
a zastrzuki na te Twoje dlegliwości czy zapobiegawczo?
mi też ginek uświadomił że do końca ciąży będę brała garść tabletek na podtrzymanie

a zastrzuki na te Twoje dlegliwości czy zapobiegawczo?
mi też ginek uświadomił że do końca ciąży będę brała garść tabletek na podtrzymanie

u mnie raczej zapobiegawczo bo nie wiadomo do końca dlaczego straciłam aniołki i ginek mówił że może być to wina zespołu fosfo coś tam i na wszelki wypadek biorę i acard też :tak:;-) a wolę mieć brzuszek w cętki i na zimne dmuchać :tak::tak::tak:i mogę tak do końca byleby było OK ;-):-)

:-)a ja na razie 2 zastrzyki wzięłam i mam takie dwie malutkie czerwone kropeczki na brzuchu a ginek powiedział że może będę je brała do końca ciąży :baffled: to będę miała na porodówce brzuszek w cętki :tak::-D:-D:-D:-D:-D
bedziesz jak dalmatynczk :-) ja mialam rozstepy jak promienie od pepka to wygladalo jak slonce na brzuchu hahahahah
hejo

batonik spokojnie to o wiele za wczesnie zebys cos zauwazyla :) w 5tc najwyzej bedzie pecherzyk. serduszko moze jeszcze nie bic w 5,5tc wiec jak pisala mysza nie denerwuj sie bo bedzie mialo jeszcze czas zabic jak dzwon :) zycze zebys nie miala tylko przebojow typu jak ja ze mi dziecka nie mogla w pecherzyku znalezc :) napewno bedzie wszystko w porzadku :)

zabka w sumie co ja moge powiedziec :) dopoki nie zobaczysz ze wsio ok a usg to sie sama w duchu nie uspokoisz a przynajmniej u mnie tak dziala :) dlugo sie staraliscie i pewnie jest wszystko siuper !!! juz niedlugo zobaczysz i przkekonasz sie sama ze wszystko jest na miejscu i cale i zdrowe :)

masz racje ale wnerwia mnie to ze na wszystko trzeba czekac najpier na dni plodne potem na termin testowania potem az 2 krecha laskawie sie pojawi potem az laskawie zciemnieje potem na wizyte u gina i dopiero na usg ciagle tylko czekanie i czekanie:baffled: ja czekam juz tylko na to 1 usc jak serduszko bedzie bilo to potem czas moze sie wlec w nieskonczonosc byle bym tylko zobaczyla to serduszko :sorry2:

wczoraj po zastrzyku wyszły mi 3 krostki na brodzie, dzisiaj jeden dojrzał i pękł a reszta czeka mój M sie śmieje że to znak dla niego jak szybko działać żeby zdziałać i trafić w pęcherzyki och ci faceci
zabka a u was jest najpierw wizyta u gina a potem skierowanie na usg?

zabka no niestety to czekanie czasami doprowadza do szalu ... u mnie najgorsz ebylo czekanie od owu wlasnie do testowania boze jaka ja chodzilam wnerwiona bbrrr :) ale teraz w ciazy powiem ze mi nawet leci moze nie piorunem ale leci na szczescie nie jak slimak bo w tamtej ciazy to kilkarazy dziennie sprawdzalam na suwaczku ktory to juz dzien i w ogole i sie ciagnelo masakrycznie. ja mysle ze mi poleci po 16tc jak juz mi szew zaloza a wtedy to dopiero bede wam jeczala ze sieboje jak cholera !! :)

kurcze mam ochote na kaszke dla dzieci :) mniam

kochana czemu zrobiłaś się incognito?

A bo mi się te żółte kółeczko spodobało - takie słoneczne. :-D :-)

wnerwia mnie to ze na wszystko trzeba czekac najpier na dni plodne potem na termin testowania potem az 2 krecha laskawie sie pojawi potem az laskawie zciemnieje potem na wizyte u gina i dopiero na usg ciagle tylko czekanie i czekanie:baffled: j

Hahaha,a później żeby brzuszek zaczął się uwydatniać,a później znowu na poród. :-p

bedziesz jak dalmatynczyk :-) ja mialam rozstepy od pepka we wszystkie strony jak promienie slonca hihihihi to pigula sie smiala ze mam slonce na brzuchu
hejo

masz racje kochana tylko wnerwia mnie to czekanie ciagle tylko czekac na wszystko najpierw na dni plodne potem na termin testowania potem az pojawi sie 2 kreska potem az laskawie zciemnieje potem na wizyte u gina i dopiero potem na usg cvzekanie i czekanie :baffled: a ja chce tylko wiedziec czy serduszko bije jak juz zobacze ze bije to potem czas moze sie wlec i wlec i bede miala to w nosie chce tylko wiedziec ze serducho bije opk niebede wam juz tu marudzic zmykam sprzatac bo samo sie nieposprzata a ostatnio mnie wzielo na generalne porzadki we wszystkich szafach i codziennie kilka oporzadzam :-) nawet w 1 zostawilam puste miejsce na rzeczy maluszka jak juz bede po usg to sie zapelni ja :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry