reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wczoraj po zastrzyku wyszły mi 3 krostki na brodzie, dzisiaj jeden dojrzał i pękł a reszta czeka mój M sie śmieje że to znak dla niego jak szybko działać żeby zdziałać i trafić w pęcherzyki och ci faceci
zabka a u was jest najpierw wizyta u gina a potem skierowanie na usg?
tak bo w takim zadupiu mieszkam ze najpierw gin i daje skierowanie i potem musze dzwonic i sie rejestrowac na jakis wolny termin w szpitalu na usg i jechac 25 km na to usg

o holera komp mi sie wylaczyl bo pradrozlaczyli i myslalam ze mojego postu niewyslalao i pisalam wszystko od nowa i sa moje 2 posty :-/ holipa

reklama
zabka syndrom wicia gniazdka ?? :D

a ja wcinam chlebem z musztarda mniam !!!! ubostwiam wrecz...

ja choc przeszlam juz porod i w sumie wlasnie dla tego okropnie sie bala porodu ... lekarz mi wczoraj oznajmil ze napewno wczesniej mnie rozwiaze i nie da chodzic do 40tygodnia

zabka kiedy powiesz teściowej?
ja??? wcale jej niepowiem najpierw powiem calej mojej rodzinie i wszystkim innym a potem dopiero na koncu ona sie dowie ale napewno nie ode mnie tylko mala napewno owie ze mamusia ma dzidzie w brzuszku i ze bedzie strasza siostra ja jej niepowiem nawet niewiem i niehcce wiedziec jak zareaguje ja sie ciesze a co ona na to to mam to gdzies tylko jak bedzie syn to napewno bedzie sikala ze to taki maly grzesiu i bedzie probowala znow poczuc sie mama i gadac mi ze grzes to i tamto jak byl maly ale ja ja oleje bo to moje dziecko kurcze od kiedy zaszlam to sie zrobilam strasznie odwazna i bojowa i stawiam na swoim i juz niedaje sie wchrzaniac :-D hahaha jestem jak lwica :-)

zabka syndrom wicia gniazdka ?? :D

a ja wcinam chlebem z musztarda mniam !!!! ubostwiam wrecz...

ja choc przeszlam juz porod i w sumie wlasnie dla tego okropnie sie bala porodu ... lekarz mi wczoraj oznajmil ze napewno wczesniej mnie rozwiaze i nie da chodzic do 40tygodnia
a dlaczego nie da ci donosic???jesli wszystko bedzie ok ????przeciez teraz jest wszystko ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wydaje mi że erba chce nabrać dystansu i szanuję jej wolę bo ja też tak miałam przez moment

żegnam się bo muszę jechać do pracy
ciao bye

zabka mowil ze gora 38 tydzien napewno nie ppozniej bo zespol antyfosf . jest grozny... boje si etylko cesarki bo wolalabym rodzic normalnie choc wiem ze dla dzidziusia lepiej cesarka bo mniej sie zmeczy tzn wiadomo ze przy naturalnym przy porodzie wypycha sie plyny z pluc dziecka czy co tam ale jak slyszalam ze np kolezanka rodzila tyle godzin i dzidzia zplamka sie urodzila na twarzy i w ogole no dobra jeszcze mam cza so tym myslec bbrr :0) bedzie dobrze

a ubranek ja mam fortune po antosiu :) jeszcze tylko musze dokupic pajace ze 2 i 2 kaftaniki :)

Ostatnia edycja:
Miss,a ja słyszałam,że CC nie jest dobre dla dziecka,ze względu na znieczulenie.

My już zjadłyśmy śniadanko,gary umyte,zupka się gotuje. :-)
Teraz będziemy powoli się szykować do miasta. :tak:

witam z rana, niewyspana :-(

u mnie raczej zapobiegawczo bo nie wiadomo do końca dlaczego straciłam aniołki i ginek mówił że może być to wina zespołu fosfo coś tam i na wszelki wypadek biorę i acard też :tak:;-) a wolę mieć brzuszek w cętki i na zimne dmuchać :tak::tak::tak:i mogę tak do końca byleby było OK ;-):-)
no fajny ten Twój gin, podoba mi sie,ze dmucha na zimne :tak::-)

masz racje ale wnerwia mnie to ze na wszystko trzeba czekac najpier na dni plodne potem na termin testowania potem az 2 krecha laskawie sie pojawi potem az laskawie zciemnieje potem na wizyte u gina i dopiero na usg ciagle tylko czekanie i czekanie:baffled: ja czekam juz tylko na to 1 usc jak serduszko bedzie bilo to potem czas moze sie wlec w nieskonczonosc byle bym tylko zobaczyla to serduszko :sorry2:
ja żabka juz dawno stwierdziłam,ze to wszystko jest po to by Nas cirpliwości dla dziecka w przyszłosci nauczyc :-D

zabka wczoraj pytałaś co u mnie więc najpierw zastrzyk w dupkę i przyulańce i zobaczy się
trzymam kciuki, zeby były wartościowe:-D

hej fajnie ze wszystko ok ja jestem na etapie wariacji chyba mam rozne zle przeczucia jak ty na poczatku ciebie uspokajalam a teraz sama sie boje ale tylko 1 usg i tego i czy serducho bedzie bilo

ja lykalam folik w tabletkach nieslyszalam o pitnym

anatolek to fasolka?????

ja kochane mialam dzis koszmarna noc od 3 niemoglam spac w glowie ciagle klebily mi sie mysli czy serducho bedzie bilo i jak przed 5 usnelam to takie bzdury mi sie snily ze szok jak chyba psychicznie niewytrzymam do tego 1 usg a wszystko przez to ze w 1 ciazy serducho niebilo i niechce powtorki ale jedno mnie troszke uspokoilo ..maz przyszedl z pracy i obudzil mnie o 5 (czyli za wiele niespalam) i dal mi talerz z jego popisowa jajecznica ktora ostatni raz zrobil mi jak bylismy zareczen i jakos mi sie tak milo zrobilo ze specjalnie dla mnie rano robil jajeczniczke z szczypiorkiem i cebulka i kielbaska i wogole kurcze musze chyba czesciej grac na gitarze zeby zajac czyms mysli i dotrwac do wizyty u gina i potem do usg
no to witam w klubie...o 12 szłam spać, o 2 się obudziłam i do nie wiem której nie spałam...jak 3-4 h przespałam to dobrze...czuję sie fatalnie:-(

pocieszyłaś mnie Myszko mam nadzieję że tak będzie, że za tydzień będzie pęcholek i może serduszko też bo będę w 5 t 5d
Batonik ja w 5 tc to widziłam 3 mm pęcherzyk cuiażowy, w 6 tc było serduszko:tak:, na serduszko moze być za szybko...więc spokojnie, bez paniki

reklama
agutka no znieczulenie napewno nie jest dobre ale jak np rodzi sie wczesniak tfu tfu to lepszym wyjsciem dla malego jest cc bo sie tak nie meczy.

a mnie znow mecza mdlosci :( jak mialam spokoj 2 dni to narzekalam ze cos nie tak a teraz znow mam juz ich dosc :/ mi to chyba sie nie da dogodzic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry