B
bunia87
Gość
ale tu dzisiaj cisza 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lena a tą tesciową twoja to za jerza i osciane !!!! co za babon !!!1 agggrrrrrr
agutka fajnie masz z ta zuzia swojano 38 tydzien to dzidzia donoszona ale i w szpitalu 37 tydzien uwazaja za donoszone. lekarz mi powiedzial ze nie dluzej niz 38 tydzien napewno nie da przenosic i ja sie ciesze z tego... w ogole zebym chociaz donosila do tego 36 tygodnia to bedzie dobrze ... no ale teraz nie czas o tym myslec teraz trzeba byc spokojnym i cieszyc sie kazdym dniem i myslec ze bedzie wsio ok
bunia ja naprawde jak cie czytam to tak jakbym czytala o sobie po owulcestrasznie wnerwiona bylam brzuch mnie bolal i raz sie cieszylam ze on cos zapowiada a jak na chwile przestal to wmawialam sobi ze pewnie nicic
a brzuch zawsze cie od owulki do @ bolal ???
bo nie sadze
mnie zawsze bolal tak kilka dni przed a nie 2 tygodnie przed
helllloooo ??!!!
w ogole to gotuje sobie wlasnie kapuste na lazankizaraz ide obierac cebulke i pieczarki i bede smazyla
mmm ale mam ochote
conajmniej jak wczoraj na racuchy
![]()
na pewno nie będę robić testów co chwila. poczekam do terminu @, ew. trochę po zrobię jak nie przyjdzie- bo w sumie nie wiem po ilu dniach od odstawienia dupka bym dostała @. biorę pod uwagę fakt, że może mi trochę w cyklu pozmieniać.Mariolka???![]()
![]()
(e BU - e BA -> BUBA!)![]()

jako to się ten BU-BA nazywał? Euzebiusz jaki? bo mi się przypomniał ten tekst ze skeczu- lubię ten kabaret![]()

"Euzebiusz Lucyferowicz pseudonim Belzebub mów mi EBU-EBA"
"No wiec panie BU-BA"
"Nie nie! Nie BU-BA tylko EBU-EBA tak jest piękniej!"
Ja też ich uwielbiam!
Byłam kiedyś w ZG na nich. Ło matko,sikałam pod siebie.![]()
jak sobie to przypomnę, to płaczę ze śmiechu. po występach ich spotkaliśmy w barze i usiedliśmy razem do piwka- ale były jaja. to niby tacy normalni faceci, ale jak się ich nakręci to jadą tekstami, że hej 
bunia mnie tz nie odrzucilo od fajek palilam do pozytywnego testu i tez zaczelam sikactzn czesciej
![]()

i z tego jestem dumna.bunia mnie tz nie odrzucilo od fajek palilam do pozytywnego testu i tez zaczelam sikactzn czesciej
![]()

Jaz zmykam. ;-)
Miłego popołudnia. :-)