reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lena a tą tesciową twoja to za jeza i osciane !!!! co za babon !!!1 agggrrrrrr

agutka fajnie masz z ta zuzia swoja :) no 38 tydzien to dzidzia donoszona ale i w szpitalu 37 tydzien uwazaja za donoszone. lekarz mi powiedzial ze nie dluzej niz 38 tydzien napewno nie da przenosic i ja sie ciesze z tego... w ogole zebym chociaz donosila do tego 36 tygodnia to bedzie dobrze ... no ale teraz nie czas o tym myslec teraz trzeba byc spokojnym i cieszyc sie kazdym dniem i myslec ze bedzie wsio ok :)

bunia ja naprawde jak cie czytam to tak jakbym czytala o sobie po owulce :) strasznie wnerwiona bylam brzuch mnie bolal i raz sie cieszylam ze on cos zapowiada a jak na chwile przestal to wmawialam sobi ze pewnie nicic :) a brzuch zawsze cie od owulki do @ bolal ??? :) bo nie sadze :) mnie zawsze bolal tak kilka dni przed a nie 2 tygodnie przed :)helllloooo ??!!! :D

w ogole to gotuje sobie wlasnie kapuste na lazanki :) zaraz ide obierac cebulke i pieczarki i bede smazyla :) mmm ale mam ochote :) conajmniej jak wczoraj na racuchy :)

Ostatnia edycja:
lena a tą tesciową twoja to za jerza i osciane !!!! co za babon !!!1 agggrrrrrr

agutka fajnie masz z ta zuzia swoja :) no 38 tydzien to dzidzia donoszona ale i w szpitalu 37 tydzien uwazaja za donoszone. lekarz mi powiedzial ze nie dluzej niz 38 tydzien napewno nie da przenosic i ja sie ciesze z tego... w ogole zebym chociaz donosila do tego 36 tygodnia to bedzie dobrze ... no ale teraz nie czas o tym myslec teraz trzeba byc spokojnym i cieszyc sie kazdym dniem i myslec ze bedzie wsio ok :)

bunia ja naprawde jak cie czytam to tak jakbym czytala o sobie po owulce :) strasznie wnerwiona bylam brzuch mnie bolal i raz sie cieszylam ze on cos zapowiada a jak na chwile przestal to wmawialam sobi ze pewnie nicic :) a brzuch zawsze cie od owulki do @ bolal ??? :) bo nie sadze :) mnie zawsze bolal tak kilka dni przed a nie 2 tygodnie przed :)helllloooo ??!!! :D

w ogole to gotuje sobie wlasnie kapuste na lazanki :) zaraz ide obierac cebulke i pieczarki i bede smazyla :) mmm ale mam ochote :) conajmniej jak wczoraj na racuchy :)

no nigdy nie bolał tak, ale trudno mi to wziąć jako objaw fasolki ze względu na to, że ja wcześniej przecież owulki nie miałam a tym bardziej że teraz jeszcze leki brałam, więc trudno być pewnym, że się udało i te objawy to już "TO"- dlatego raczej się nie nastawiam. ale fakt faktem boli mnie jakbym już miała @- brzuch, żołądek, sikam jak pies na skwerku i pipka mnie tak boli jak zawsze podczas @. ale skoro dupek działa jak naturalny progesteron to trudno powiedzieć, czy nie sprawia u mnie że mam odczucia jak podczas @. a pozatym nic innego się u mnie nie dzieje- nie cofa mnie od fajek ani nic. poczekamy i zobaczymy :-D na pewno nie będę robić testów co chwila. poczekam do terminu @, ew. trochę po zrobię jak nie przyjdzie- bo w sumie nie wiem po ilu dniach od odstawienia dupka bym dostała @. biorę pod uwagę fakt, że może mi trochę w cyklu pozmieniać.

Mariolka??? :-p :laugh2: :-p

(e BU - e BA -> BUBA!) :cool2:

jako to się ten BU-BA nazywał? Euzebiusz jaki? bo mi się przypomniał ten tekst ze skeczu- lubię ten kabaret :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

serce_bijace_czerwone.gif

:-p

jako to się ten BU-BA nazywał? Euzebiusz jaki? bo mi się przypomniał ten tekst ze skeczu- lubię ten kabaret :-D

"Euzebiusz Lucyferowicz pseudonim Belzebub mów mi EBU-EBA"
"No wiec panie BU-BA"
"Nie nie! Nie BU-BA tylko EBU-EBA tak jest piękniej!"

Ja też ich uwielbiam! :-D
Byłam kiedyś w ZG na nich. Ło matko,sikałam pod siebie. :laugh2:

"Euzebiusz Lucyferowicz pseudonim Belzebub mów mi EBU-EBA"
"No wiec panie BU-BA"
"Nie nie! Nie BU-BA tylko EBU-EBA tak jest piękniej!"

Ja też ich uwielbiam! :-D
Byłam kiedyś w ZG na nich. Ło matko,sikałam pod siebie. :laugh2:

no właśnie!!!! on jest taki fajny! ten eBu- eBA jest uroczy ;-)
ja jeszcze lubię NEO- NÓWKĘ. byłam na ich występie- też się uchachałam jak nigdy. jeszcze w jednym skeczu mówili do mnie, a ja się chowałam to mnie chcieli na scenę wyciągnąć :-D jak sobie to przypomnę, to płaczę ze śmiechu. po występach ich spotkaliśmy w barze i usiedliśmy razem do piwka- ale były jaja. to niby tacy normalni faceci, ale jak się ich nakręci to jadą tekstami, że hej :-D

bunia mnie tz nie odrzucilo od fajek palilam do pozytywnego testu i tez zaczelam sikac:)tzn czesciej ;)

jasne- wkręcaj mnie :-p
spoko, ja się i tak nie wkręcę. nie ma szans. już do tego inaczej podchodzę- jednak ponad rok starań robi swoje i się człowiek tak nie nastawia :-D i z tego jestem dumna.

bunia mnie tz nie odrzucilo od fajek palilam do pozytywnego testu i tez zaczelam sikac:)tzn czesciej ;)

dobrze że się poprawiłaś na "częściej" bo bym jeszcze pomyślała, że przed ciążą nie sikałaś wcale :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry