Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś nie umiem z tymi palcami a poza tym chyba ciągle musiałabym je wkładaćto jest chyba najgorsze w tych mdłościach- że chcesz, a nie umiesz. ja bym doradzała palec do gardłaja tak czasem robiłam jak mi siadło coś na żołądku i tylko źle się czułam, a ulżyć sobie nie szło.
A kuku! :-)
Byłyśmy zapłacić za Zuzi firanki,a później zaprosiłam Córcię na pizzę,bo już kiedyś Jej obiecałam.Tatko w pracy,więc niech żałuje.
Objadłyśmy się,że szok!Zuzia od razu po powrocie do domku padła spać.
Ja Ci życzę byś nie miała wcześniaka.Bo taka dzidzia 38 - tygodniowa,to już jest super donoszona. :-)
Właśnie ja też się dziś nie wyspałam.
Oglądaliśmy do 23:30 Jackassów na kompie,o 4 Grzenio wstawał do pracy,a o 6 Zuzia zrobiła pobudkę,bo obudził Ją spadający styropian,bo gdzieś się na budowie wywalił.
No chyba żartujesz??? Nieodpowiedzialni???Ona,chyba,nie wie,co to znaczy!
Ale zołza!
![]()
lena a tą tesciową twoja to za jeza i osciane !!!! co za babon !!!1 agggrrrrrr
agutka fajnie masz z ta zuzia swojano 38 tydzien to dzidzia donoszona ale i w szpitalu 37 tydzien uwazaja za donoszone. lekarz mi powiedzial ze nie dluzej niz 38 tydzien napewno nie da przenosic i ja sie ciesze z tego... w ogole zebym chociaz donosila do tego 36 tygodnia to bedzie dobrze ... no ale teraz nie czas o tym myslec teraz trzeba byc spokojnym i cieszyc sie kazdym dniem i myslec ze bedzie wsio ok
bunia ja naprawde jak cie czytam to tak jakbym czytala o sobie po owulcestrasznie wnerwiona bylam brzuch mnie bolal i raz sie cieszylam ze on cos zapowiada a jak na chwile przestal to wmawialam sobi ze pewnie nicic
a brzuch zawsze cie od owulki do @ bolal ???
bo nie sadze
mnie zawsze bolal tak kilka dni przed a nie 2 tygodnie przed
helllloooo ??!!!
w ogole to gotuje sobie wlasnie kapuste na lazankizaraz ide obierac cebulke i pieczarki i bede smazyla
mmm ale mam ochote
conajmniej jak wczoraj na racuchy
![]()
, przecież niektóre z nas będą już w 2010 mami
beznadzieja chyba trzeba jeszcze raz napisać do administratorki
może zmienią
bo ten jest do bani
a R będzie wcinał naleśniczki
, nawet dobrze sobie nie polofrowałyśmy po sklepach bo w taką pogodę, dobrze że chociaż ciepło w miarę ;-)a jak bedzie dziewuszka to pozmieniasz na rozowe hahahahahzabka mowil ze gora 38 tydzien napewno nie ppozniej bo zespol antyfosf . jest grozny... boje si etylko cesarki bo wolalabym rodzic normalnie choc wiem ze dla dzidziusia lepiej cesarka bo mniej sie zmeczy tzn wiadomo ze przy naturalnym przy porodzie wypycha sie plyny z pluc dziecka czy co tam ale jak slyszalam ze np kolezanka rodzila tyle godzin i dzidzia zplamka sie urodzila na twarzy i w ogole no dobra jeszcze mam cza so tym myslec bbrr :0) bedzie dobrze
a ubranek ja mam fortune po antosiujeszcze tylko musze dokupic pajace ze 2 i 2 kaftaniki
![]()
znieczulenie niewplywa na dziecko cc trwa krotko wiec do dzidzi znieczulenie niezdazy dojsc ja mialam cc i jestem zadowolona ani ja sie niemeczylam ani malutka i miala taka ladna okrogla glowke a te naturalnie mialy taka podluzna i od tego parcia takie biedulki spuchniete byly ale czasem zalowalam ze nierodzilam naturalnie bo to jednak przezycie jedyne w swoim rodzaju ale z cc bylam zadowolona jedyne co bylo zle to to ze 4 doby po trzeba spedzic w szpitalu 1 dobe nic sie nie je i niepije i tylko lezy dopiero na 2 dobe zaczyna sie uczyc chodzic smieszne uczucie czlowiek jakby nigdy dotad niechodzil hahahaha a potem to juz normalnie :-)Miss,a ja słyszałam,że CC nie jest dobre dla dziecka,ze względu na znieczulenie.
My już zjadłyśmy śniadanko,gary umyte,zupka się gotuje. :-)
Teraz będziemy powoli się szykować do miasta.![]()
kochana ja na noc wlaczam wibracje bez glosu zeby mnie nikt niebudzil w nocy smsami no chyba ze cos by sie stalo to jakby dzwonil ktos to bez przerwy wibracje by mnie obudzilycześć dziewczyny
od rana chodzę zła jak osa, w dodatku nie wyspana
bo mojemu małżowi się zachciało mi pisać kilka smsów na dzień dobry o 7- jak do pracy dojechał. i mnie obudził. a jak ja się obudzę, to trudno mi zasnąć. ale zasnęłam, już mi tak fajnie było, a tu znowu smsy Grzesio pisał. myślałam, że ten telefon zabije!
i chodzę teraz zaspana i marudna. w dodatku boli brzucho dalej i cycole pobolewają. i pogoda do chrzanu. wrrrrrr.... co za dzień![]()
co za klempa ja tam sie niebede stresowac jak sie ucieszy to podziekuje i tyle w nosie ja mam a to zgrzytanie to pewnie od stresu ale mozesz zapytac lekarzaWitam dziewczynki:-)
dziękuje Ci Zabciu a do gina innego oczywiście się przenosze.ten od usg jest bardzo drogi ale juz znalazłam ponoc genialną kobietkę także spróbuję pójść do niej:-)
bardzo dobre myslenie.tak właśnie przychodzą fasolki- niespodziewanie;-)
Kochana dziekuję
Apap można brać w ciąży.
Wy jesteście nawet lepsze od lekarza bo zawsze człowieka pozytywnie nastawicie a mnie to było bardzo potrzebne:*
Dziękuje Olkale
i słońce na razie się nic nie martw o te badania,ze względu na to,że ciąża była zaraz po hsg.to tylko oznacza że lekarz dba o Ciebie i wyklucza wszelkie wątpliwości i niespodzianki.pomyśl sobie,że to tylko dobrze świadczy o Twoim lekarzu i jego dobrych intencjach
skarbie bardzo się cieszę! karta ciąży jest, dzidziuś sobie rośnie a plamienia jak wiesz w ciąży się zdarzają.jesteś pod kontrolą 2 lekarzy więc na pewno będą czuwać i pilnować tych plamień.życzę Ci,żeby te plamienia szybciutko zniknęły, wtedy będziesz już spokojniejsza
Zabciu czy ja mam Ci wlać w tyłek?;-) Ty zawsze nas uspokajałaś a teraz takie rzeczy wypisujesz? no kochana, ja Ci dam;-) wszystko jest w porządku.musisz być pozytywnie nastawiona to będzie ok.na usg tylko to się potwierdzi.uwierz w swojego dzidziusia- tak mi pisała Myszka i miała racjęwiadomo że od razu wszystkiego nie widać ale cierpliwości, nim się obejrzysz będą na monitorku nóżki,rączki,bijące jak dzwon serduszko, wszystko:-)
głowa do góry slonko.a głupie sny to normalka.co noc mam od jakiegoś czasu
;-)
dzięki Myszko:*
Miłego dzionka również życzę:-)
Zabciu niech jej Twój M powie, Ty się nawet nie stresuj:-) moja była bardzo niezadowolona.wszyscy płakali w środę razem ze mną po tej strasznej wizycie.i moi rodzice i rodzeństwo i teśc, pocieszali mnie i współczuli.a teściowa powiedziala tylko,że jesteśmy nieodpowiedzialnie że już mamy 2 dziecko.w ogóle nie przejęła się tym,że może go nie być, że torbiel,że pozamaciczna.nic.taki z niej kamien.teraz jak już jest w porządku to mi dwulicowiec pogratulował.
Kochane moje mam problem dziwny.
Od dwóch dni w nocy stukam zębami.Wiem to od M który spać nie może;-)
Tylko to nie jest zgrzytanie, tylko takie stukanie tak jak podczas dreszczy tylko wolniejsze.robaków żadnych nie mam.mama mówi,że może to nerwica, stres, co Wy myślicie?
no tak a po za tym teraz sa 2 tematy z 2011 bez sensu kobietki sie pogubiaej ale co jeszcze dotdam temat jet : starania by zostac brzuchatka 2011 ale przciez my brzuchatkami zostaniemy jestesmy w 2010 a w 2011 juz beda dzidziusie nasze :0 ) to nazwa i tak jest bledna![]()
ja sobie zaszaleje na zakupach dopiero po 1 usg :-):-(ale beznadziejna nazwa, wcale mi się nie podoba to 2011, przecież niektóre z nas będą już w 2010 mami
beznadzieja chyba trzeba jeszcze raz napisać do administratorki
może zmienią
bo ten jest do bani
a ja już jestem po wypadzie do miasta;-), przyjaciółka wyciągnęła mnie na pizzę :-) smakowało nama R będzie wcinał naleśniczki
, nawet dobrze sobie nie polofrowałyśmy po sklepach bo w taką pogodę, dobrze że chociaż ciepło w miarę ;-)

no tak a po za tym teraz sa 2 tematy z 2011 bez sensu kobietki sie pogubia
ja sobie zaszaleje na zakupach dopiero po 1 usg :-)![]()
nie wiem jakaś przesądna jestem
tak zawsze mama mówiła to jej posłucham a na razie to mój R wczoraj do mnie że musi sobie jakieś buty porządne sprawić na lata bo jak przyjdą dzieci o sobie tak szybko nie kupi 

( dodam że w tym m-cu kupił sobie już 2 pary) 

no racja racja hihihi ja juz mam w glowie co wszystko kupie mimo ze wiekszosc mam po malej to i tak wiele rzeczy che kupic :-)ja raczej z zakupami wstrzymam się do 3 miesiącanie wiem jakaś przesądna jestem
tak zawsze mama mówiła to jej posłucham a na razie to mój R wczoraj do mnie że musi sobie jakieś buty porządne sprawić na lata bo jak przyjdą dzieci o sobie tak szybko nie kupi
( dodam że w tym m-cu kupił sobie już 2 pary)
![]()