reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie ma się co naradzać tylko ustalić inną wersję nazwy wątku :tak:, w ogóle to słowo "brzuchatką" kto to wymyślił, kuje w uszy mnie normalnie :crazy:

Ja tak napisałam do założycielki wątku,bo wiadome,że te które teraz nie zaciążyły będą brzuchatkami w 2010,a nie pełnoetatowymi mamami.
Widzę,że wywołałam zamieszanie. Ale chiałyście zmiany tematu,więc czemu nie pisałyście do nikogo? Może nie byłoby "kucia w uszy". :happy:
Sorki,już więcej żadnych próśb o pomoc pisać nie będę. :happy:

reklama
Ja tak napisałam do założycielki wątku,bo wiadome,że te które teraz nie zaciążyły będą brzuchatkami w 2010,a nie pełnoetatowymi mamami.
Widzę,że wywołałam zamieszanie. Ale chiałyście zmiany tematu,więc czemu nie pisałyście do nikogo? Może nie byłoby "kucia w uszy". :happy:

Agutka nie stresuj się myślałam że modka sama wymyśliła ten tytuł wątku a chodzi mi o to że wcale nie miał związku z naszym macierzystym, wpadłam w lekką panikę bo nie mogłam go znaleźć a póki co mamy 2010 rok i żadnego wątku by już nie było tylko same 2011

a co do brzuchatek to po prostu mi się nie podoba i już co nie znaczy że nie będę na nim pisać bo dla mnie może się nazywać nawet zombi

Hej dziewczyny:)
Mam do Was pytanko czysto teoretyczne. We wtorek odbieram mojego kociaczka-adoptuje. Ale teraz tak się zastanawiam czy to jest najlepszy czas na kotka? No wiecie że w momencie staranek? Pytam Was o zdanie bo wiem że jest tutaj duzo starających się właścicieli kotów.
Miałam już robione jedno badanie na toksoplazmoze i wyszło że nigdy nie miałam. Ale w sumie to nie wiem czy dobrze czy źle bo moja była pani ginek powedziała tylko-wynik jest dobry. Chyba jak już będe miała kociaczka to będe sobie to badanie robić co 2-3 miesiące.
Jakie macie zdanie na ten temat?

Mam do Was pytanko czysto teoretyczne. We wtorek odbieram mojego kociaczka-adoptuje. Ale teraz tak się zastanawiam czy to jest najlepszy czas na kotka? No wiecie że w momencie staranek? Pytam Was o zdanie bo wiem że jest tutaj duzo starających się właścicieli kotów.
Miałam już robione jedno badanie na toksoplazmoze i wyszło że nigdy nie miałam. Ale w sumie to nie wiem czy dobrze czy źle bo moja była pani ginek powedziała tylko-wynik jest dobry. Chyba jak już będe miała kociaczka to będe sobie to badanie robić co 2-3 miesiące.

Tośka też adoptowała Filipka małego kociaka :tak: a raczej też na tym etapie jest :tak:;-)

słonko nie złość się ;-) fakt - każdy gadał o zmianie, a nikt nie działał :tak: mi brzuchatki też nie pasują :baffled: ale liczy się chęć, że zmieniłaś nam temat i to doceniam :tak:

ja bym się bała :sorry2: bo jak wszystko OK to po co ryzykować i w trakcie ciąży załapać...

ja bym się bała :sorry2: bo jak wszystko OK to po co ryzykować i w trakcie ciąży załapać...

No właśnie mam pewne obawy... Chociaż z tego co wiem to najszybciej można od kota który wyłazi na dwór a mój będzie typowo domowym kotem. Kuwete czyścić będzie mąż bo to juz ustaliliśmy, więc sama nie wiem. Ale z drugiej strony to wreszcie udało mi się mężulka namowić na kociaczka więc głupotą by było tego nie wykorzystać.

Agutka coś ostatnio nerwiasta jest czyżby fasolinka?????????????????

Wróżyłyście sobie może z obrączki??
bo mi i mojemu S wyszło to samo czyli dziewczynka-chłopiec-dziewczynka.
no pierwsza córcie mamy to czekam dalej:) oby się sprawdziło zawsze chciałam miec trójeczke dzieciaczków!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zabka przecież masz dużo zakupów ty sie nie pomieścisz dziewczyno:-D:-D:-D:-D:-D w szafach
no kochana ciuszkow za wiele niechce kupowac moze kilka tak dla przyjemnosci ;-) a jak bedzie syn to wiadomo w rozowe niebede go ubierac hahahah ale ja chce kupic moje wymarzone luzeczko i nowy wozek no i moze wanienke bo ta co mam mam od szwagierki i dluga jak zajdzie bedzie ja chciala a po za tym ta jest taaka duza chcialabym mniejsza :-) a tak to chyba nic wiecej no wiadomo kosmetyki i pieluchy itakie tam hihihihi
Batonik widzisz jacy Ci mężczyźni są przezorni:D

Missiiss ja mam to samo.tak lubię bigosik mojej mamy, odgrzałam sobie dzisiaj,zjadłam trochę i masakra tak mnie mdli.i odrzuciło mnie od kawy(co jest dla mnie szokiem) i od pieczarek, które zawsze lubiłam.kurcze jakiś krytyk kulinarny mi tam chyba w brzuniu rośnie:P

Zabciu ja też mam po małej sporo rzeczy, i wózek, wanienka, także nie będzie tak cięzko:) pożyczyłam trochę ubranek bratowej mam nadzieję,że mi odda bo były nie zniszczone;) już nie mogę się doczekać jak będę kolejną laleczkę przebierać, tulić, karmić, teraz juz nie będę musiała wracac do szkoły więc się nacieszę dzieciątkiem:) oby tylko Bozia zdrowie dala Maluszkowi.

U mnie ciągle pada.depresyjna pogoda.głowa boli.no i ten jajnik...ale zaciskam zęby.wiem,że muszę.chociaż czasem łzy cisnął sie do oczu..
no ja wozek musze nowy kupic boz mala to tak ordzilam i tak duzo jezdilysmy ze przez 2 lata to sie wysluzyl i opaski popekaly a nowych nigdzie niemozna kupic wiec kupujemy nowy :-D piekny zielony :-D
nie ma się co naradzać tylko ustalić inną wersję nazwy wątku :tak:, w ogóle to słowo "brzuchatką" kto to wymyślił, kuje w uszy mnie normalnie :crazy:
widze ze watek juz ma piekna nazwe :-) bez brzuchatek :-)
Witam się po wizycie :-)
Jestem mega szczęśliwa bo z moją Kruszynką wszystko dobrze! WYgląda ślicznie :-)
Nie wiemy jeszcze czy to syn czy córcia...więc dalej mówimy dzidziulek :-D
Miałam usg genetyczne -> wszystko w normie, pobrali mi krew na test papp-a i mają dzwonić za 7 dni z wynikami
super :-D

to masz szczęśliwą 13 :-)

jestem za zostaniem przy 2010 r :tak:

Mam pytanie do kobietek, które stasowały testy owu :tak:
Bo u mnie linia testowa była normalna, a owu- ledwo widoczna (pod lupą). A dziś linia testowa normalna, a owu- lekko słabsza od testowej (ale wyraźna jak nigdy). Uznać ją za + czy - ???
powinna byc taka sama albo ciemniejsza moze jutro bedzie jak talala a jak nie to dzisiejsza jest na +
agutka niezlosc sie my pokochalysmy nasze forum takie jakie bylo i chcialysmy zeby zostalo jak najbardziej podobne :-)
Agutka coś ostatnio nerwiasta jest czyżby fasolinka?????????????????
oooooooo to to to to :-)
Wróżyłyście sobie może z obrączki??
bo mi i mojemu S wyszło to samo czyli dziewczynka-chłopiec-dziewczynka.
no pierwsza córcie mamy to czekam dalej:) oby się sprawdziło zawsze chciałam miec trójeczke dzieciaczków!
kurka niewrozylam musialabym kiedys sprobowac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry