reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny dostałam maila od zielonej wampirzycy że dziewczyny proszą o zmiane nazwy wątku. Tak zrobiłam i co? Ustalcie między sobą co i jak i dajcie mi znać na priva. Moge to cofnąć i tyle.

ja myślę żeby było po części po staremu bo nawet po tej nazwie nie mogłam znaleźć wątku dzisiaj :no: a zmianę jedynie kosmetyczną np

staranka by zostać mamą - mamą fasolki - w 2010

Witam się po wizycie :-)
Jestem mega szczęśliwa bo z moją Kruszynką wszystko dobrze! WYgląda ślicznie :-)
Nie wiemy jeszcze czy to syn czy córcia...więc dalej mówimy dzidziulek :-D
Miałam usg genetyczne -> wszystko w normie, pobrali mi krew na test papp-a i mają dzwonić za 7 dni z wynikami
super :-D

eee no to super :D sama jestem styczniowka tzn urodzilam sie w styczniu 13 w piatek :-)

to masz szczęśliwą 13 :-)

ja pikole co za beznadziejny temat powinno byc w temacie 2010 a nie ze teraz sa 2 tematy z 2011 data niepodoba mi sie ten temat:no: powinni napisac staranka by zostac mama od 2010 roku

jestem za zostaniem przy 2010 r :tak:

Mam pytanie do kobietek, które stasowały testy owu :tak:
Bo u mnie linia testowa była normalna, a owu- ledwo widoczna (pod lupą). A dziś linia testowa normalna, a owu- lekko słabsza od testowej (ale wyraźna jak nigdy). Uznać ją za + czy - ???

ja myślę żeby było po części po staremu bo nawet po tej nazwie nie mogłam znaleźć wątku dzisiaj :no: a zmianę jedynie kosmetyczną np

staranka by zostać mamą - mamą fasolki - w 2010

podoba mi się :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
macku i batonik - dziękuję za odp :tak:mąż w pracy do 23:00, ale poczekam na niego i go dorwę :-D (ja kupiłam testy owu na allegro - instrukcji nie dostałam :dry:). Biorę dziś Lutkę 5 dzień, ale czytałam gdzieś, że nie zawsze zatrzymuje owu, więc sprawdzimy ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry