reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka ale sie uśmiałam a syn jaki szczęśliwy że takie kotki istnieją fajowe
najlepsze sa te ostatnie gadajace :-D ogladam i rycze ze smiechu a co tam niech fasolka dostanie troche chormokow radosci bo ostatnio tylko stredowe dostyawala ale teraz sie poprawie kochane dzis z wami dlugo nieposiedze bo o 4 musze wstac i znow na rynek a mi sie niechche ciekawe czy bedzie padac....

Chyba nie bo jak miałam usg wczoraj to nie było fasolki w macicy jeszcze :-(:no:
napewno byla tylko niebylo jej jeszcze widac bo to za szybko nastepnym razem juz bedzie a ty tez bylas w tym cyklu lewo jajowo owulacyjna??? :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja juz przywyklam ze niekture moje posty sa niezauwazane hihihi kochana spoko oko jestesmy razem :-)
tak bywa to fakt... ;)

lopop nie odpoczywałam. gdy tylko miałam możliwość to tutaj zaglądałam i tak jest zawsze. Na tym forum staraczek jestem od ponad 3lat i uwierz mi ale nie udaje mi się zawsze obskoczyć wszystkie wątki na których się wypowiadam i nie ma że ten lub ten jest mój ulubiony i tylko na tych piszę. Mam wiele tu przyjaciółek które są porozpraszane na wątkach i staram się popisać wszedzie tak jak to było gdy tu zaczełam wogóle pisać. niestety nie zawsze jest czas zwłaszcza jak sie ma obowiązki to na pewno rozumiesz i ty i inne dziewczyny.
I na pewno nie odpoczywałam od was! o nie... to nie fer co napisałaś wiesz :/

napewno byla tylko niebylo jej jeszcze widac bo to za szybko nastepnym razem juz bedzie a ty tez bylas w tym cyklu lewo jajowo owulacyjna??? :-D

tak też lewoowulacyjna ;-):tak: przy moim lewym jajniku był jakiś pęcherzyk i ginek powiedział że to może być ciałko żółte ale idę za tydz w pt na usg :tak: to może już coś zobaczę ;-):-) mam nadzieję że dwa

p.s. żabka a czujesz coś po lewej stronie czy po prawej czy pośrodku?

Ostatnia edycja:
reklama
tak też lewoowulacyjna ;-):tak: przy moim lewym jajniku był jakiś pęcherzyk i ginek powiedział że to może być ciałko żółte ale idę za tydz w pt na usg :tak: to może już coś zobaczę ;-):-) mam nadzieję że dwa

p.s. żabka a czujesz coś po lewej stronie czy po prawej czy pośrodku?
czasem po lewej a czasem po prawej wiec moze beda blizniaki kazdy z innego jajnika :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry