lopop
Szczęśliwa mamusia
Kinguś ja nie pisałam tak żebyś nie poczuła urażona bo przecież ja sie z Toba spotykałam na innym wątku mi chodziło .... ach mniejsza o to już nie ważnetak bywa to fakt...
lopop nie odpoczywałam. gdy tylko miałam możliwość to tutaj zaglądałam i tak jest zawsze. Na tym forum staraczek jestem od ponad 3lat i uwierz mi ale nie udaje mi się zawsze obskoczyć wszystkie wątki na których się wypowiadam i nie ma że ten lub ten jest mój ulubiony i tylko na tych piszę. Mam wiele tu przyjaciółek które są porozpraszane na wątkach i staram się popisać wszedzie tak jak to było gdy tu zaczełam wogóle pisać. niestety nie zawsze jest czas zwłaszcza jak sie ma obowiązki to na pewno rozumiesz i ty i inne dziewczyny.
I na pewno nie odpoczywałam od was! o nie... to nie fer co napisałaś wiesz :/
ale dzisiaj każdy drażliwy to chyba przez ten dzień
jak sobie wróżysz to kogoiś innego obrączkę zawieszasz na nitce chyba czerwonej już nie pamietam tak dokładnie- nie czerwona jak wróżysz nad szklanką wody, czyli nitka obojętnie otwierasz rączkę i ustawiasz zawieszoną obrączkę nad łapką tak aby nie dotykała skóry i jak się buja na kółka to córka jak na kręską to syn potem jak po każdym tym bujaniu to musisz w przerwie między kciukiem a palcem wskazującym wyciszyć nitkę z obrączkąa jak się wróży??? :-)
nie wiem czy zrozumiałaś coś
Ostatnio edytowane przez moderatora:

i ide spac bo o 4 musze wstac na rynek