reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej kobietki ;)
Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie kotka. Wezmę go ale poprostu będe musiala bardziej uważać i zbadać się co jakiś czas. Jak będzie taka możliwość to zbadam też kotka żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Wogóle to wczoraj byłam na kolejnej rozmowie o pracę i dzisiaj mieli się odezwać i nie oddzwaniają więc pewnie znowu dupa i mnie nie przyjmą. Czasem to zaczynam myśleć już że naprawde nawet do wywalania gnoju się nie nadaje :(
Miłego dnia wam życze

reklama
witam sie słonecznie bo na pomorzu super pogoda
ja dzisiaj jadę na podgląd czy zastrzyk zadziałał i pęcherzyk pękł
także trzymajcie kciuki aby wsio dobrze było i armia dotarła tam gdzie miała:-p:-):-)
tasiulka &&&&&&&&&&

Agutka czyżby bardzo proroczy sen:-):-)

dziewczyny mam wiadomości od erby wypoczywa na przedłużonym weekendzie z rodzinką
cześć może do poklikania wieczorem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop trzymam kciukiz a udana wizyte zeby bylo po twojej mysli &&&&

tasiulka nawet tak nie mow ze sie do niczeo nie nadajesz... teraz sa takie czasy ze trudno jest zdobyc dobra prace niestety :/ az sie boje ze jak wrocilabym do pracy wczesniej to by mnie wywalili i bym nie mogla znalezc roboty... do tego trzeba cierpliwosci ja pamietam jak sie do opola przeprowadzalam najpierw 3 miesiace pracy szukalam, :/ tyle cv wyslalam i tylko kilka firm sie odezwalo i moz ebylam na 3-4 rozmowach i tylko jedna mnie przyjela w tej w ktore teraz pracuje. wiec uszka do gory bedzie dobrze :) trzymam kciuki zeby sie odezwali &&&&& :)

mysza to u ciebie prawdopodobnie jakies 4-6 tygodni i juz bedziesz ruchy czula :D ja czulam w 17-18 tygodniu juz ale byly bardzo nieregularne :0)

tasiulka nawet tak nie mow ze sie do niczeo nie nadajesz... teraz sa takie czasy ze trudno jest zdobyc dobra prace niestety :/ az sie boje ze jak wrocilabym do pracy wczesniej to by mnie wywalili i bym nie mogla znalezc roboty... do tego trzeba cierpliwosci ja pamietam jak sie do opola przeprowadzalam najpierw 3 miesiace pracy szukalam, :/ tyle cv wyslalam i tylko kilka firm sie odezwalo i moz ebylam na 3-4 rozmowach i tylko jedna mnie przyjela w tej w ktore teraz pracuje. wiec uszka do gory bedzie dobrze :) trzymam kciuki zeby sie odezwali &&&&& :)

Dzięki za pocieszenie... Ale ja już pracy szukam od prawie pół roku więc masakra. Mialam kilka popozycji ale musiałabym specjalnie otwierać działalność ale takie oferty to mnie wogóle nie interesują. A już miałam nadzieje... ale cóż. Ide się zaszyć do kuchni i coś dobrego ugotować, bo to chyba jedyne co umiem dobrze robić...:(

Hej. :-)

Ale miałam dziś sen! :szok:
Byłam w ciąży bliźniaczej - dziewczynka i chłopiec. Wieczorem odeszły mi wody,ale spokojnie poszłam spać. :szok: Rano obudziły mnie skurcze porodowe,a że byłam sama w domu,to sama sobie poród odebrałam! :szok: :szok: :szok: Pierwszy raz coś takiego mi się śniło,hahaha. :-D No ciąża może mi się i śniła,ale żeby bliźniacza? :szok: :-D :-p

Dzięki Scully. :-)

Taaaak,jasne. ;-)
niezly ten sen hihihihi to jakie bedziesz miala w ciazy bo w ciazy to glupoty zawsze sie snia
Hej kobietki ;)
Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie kotka. Wezmę go ale poprostu będe musiala bardziej uważać i zbadać się co jakiś czas. Jak będzie taka możliwość to zbadam też kotka żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Wogóle to wczoraj byłam na kolejnej rozmowie o pracę i dzisiaj mieli się odezwać i nie oddzwaniają więc pewnie znowu dupa i mnie nie przyjmą. Czasem to zaczynam myśleć już że naprawde nawet do wywalania gnoju się nie nadaje :(
Miłego dnia wam życze
kochana niemartw sie ja tez szukalam pracy i nigdzie niebylo miejsc a teraz w ciazy to juz nikt mnie nieprzyjmie wiec oprzestalam juz szukac kochana napewno znajdziesz cos odpowiedniego :-)
witam sie słonecznie bo na pomorzu super pogoda
ja dzisiaj jadę na podgląd czy zastrzyk zadziałał i pęcherzyk pękł
także trzymajcie kciuki aby wsio dobrze było i armia dotarła tam gdzie miała:-p:-):-)
tasiulka &&&&&&&&&&

Agutka czyżby bardzo proroczy sen:-):-)
kciuki zacisniete :-D
dziewczyny mam wiadomości od erby wypoczywa na przedłużonym weekendzie z rodzinką
cześć może do poklikania wieczorem
no a co z jej @ przeciez jechala do ginki w dniu terminu @ dobrze pamietam ???i potem juz sie nieodezwala

witam sie popoludniowo mam troche czasu wolnego ,agutka no fajny ten sen ja mam ksiazke sennik jak chcesz to moge poszukac co ten sen oznaczal???

witam sie popoludniowo mam troche czasu wolnego ,agutka no fajny ten sen ja mam ksiazke sennik jak chcesz to moge poszukac co ten sen oznaczal???
nie ma nikogo jakos ostatnio nie moge trafic na was,,pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny

imagesCAE4O4UE.jpg
nie ma nikogo jakos ostatnio nie moge trafic na was,,pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny
dziewczyny nie myscie zle ale takie dzrzewa u mnie rosna nie odbierzcie zle ,,,pozdrawiam serdecznie ,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się na chwilkę;)

Zalatana dziś jestem;) Uczelnia,lekarz,sprzątanie,gotowanie i mdłości:D
Życzę Wam dziewczynki miłego weekendu, pełnego słońca i wysokich temperatur uczuć;) Buziaki

witajcie dziewczyny;-)
co to za Brzuchatka??:szok::baffled: niepodoba mi się....
wczoraj rano zrobiłam badanie krwi, po południu odebrałam, beta na poziomie ponad 43000 UI/L. teraz w poniedziałek mogę iść do wybranego szpitala i zapisać się na wizyte do gina - ciążowego:tak:
Mam nadzieje, że w końcu skończą się te moje tutejsze problemy z lekarzami:sorry2:

poza tym już gorsze wieści:baffled: dopadła mnie angina i mimo kurowania się domowymi sposobami musiałam sie wspomóc paracetamolem:-(, bo miałam już ponad 38 stopni:-(
na szczęście dziś już bez temperatuty, ale weekned spędzam w domu (dokładniej to nawet w łóżku, bo w poniedziałek muszę iść do pracy i do gina)

witajcie dziewczyny;-)
co to za Brzuchatka??:szok::baffled: niepodoba mi się....
wczoraj rano zrobiłam badanie krwi, po południu odebrałam, beta na poziomie ponad 43000 UI/L. teraz w poniedziałek mogę iść do wybranego szpitala i zapisać się na wizyte do gina - ciążowego:tak:
Mam nadzieje, że w końcu skończą się te moje tutejsze problemy z lekarzami:sorry2:

poza tym już gorsze wieści:baffled: dopadła mnie angina i mimo kurowania się domowymi sposobami musiałam sie wspomóc paracetamolem:-(, bo miałam już ponad 38 stopni:-(
na szczęście dziś już bez temperatuty, ale weekned spędzam w domu (dokładniej to nawet w łóżku, bo w poniedziałek muszę iść do pracy i do gina)

Hej dziewczyny czy ktoras zna jakies fajne sklepy w gdansku czy okolicaCH gdzie mozna kupic fajny wozek gleboko-spacerowy i lozeczko?
bede w polsce w sierpniu w gdansku to bym popatrzyla na jakies strony internetowe
dajcie znac

reklama
svensonka nie pomogę bo wózek kupowałam w chojnicach a nie w Gdańsku

dziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł i pięknie pozostałe sie wchłaniają i dostałam lutkę dowcipnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry