reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej. ;-)

A My wczoraj na ogródku zrobiliśmy sobie ognisko. :-D
Zuzia była przezachwycona! :-D

a jak tam zuzia sie ma ??

Miss,dziękuję jakoś daje radę. ;-) Strasznie Ją swędzi ta wysypka,no a ja nie wiem,jak Jej pomóc,oprócz lekami które ma przepisane. :-(

dziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł i pięknie pozostałe sie wchłaniają i dostałam lutkę dowcipnie

&&&&&&&&&&! :-)

agutka ahhh az mis ei przypomnialo czasy jak bylam malutka i rodzice palili liscie na ogrodzie a pozniej robilismy pieczone ziemniaczki w ognisku mmmniam :) jakos mnei na wspminki wzielo jak ogladam gumisie zawsze w niedziele z mezem i kacze opowiesci :P to mi si eprzypomina jak co sobote z mama i tata i bratem siadalismy wszyscy i ogladalismy te bajki :) zuzia napewno miala radoche z ogniska ja tez zawsz emiaam :) ach sama bym juz swojemu dziecku zrobila jakies ognicho i pieczone ziemniaczki ale za male jeszcze jest :P
a wysypka mam nadzieje ze zybciutko przejdzie najgorsze jest to ze dziecko sie meczy my na to patrzymy i niewiele mozemy :/

cześć dziewczyny
moja szwagierka urodziła dzisiaj chłopca:-) cieszę sie bardzo że już ma po, ale .... na dnie serca czai sie nutka żalu:-(
wiem że wydaje się to dziwne no ale cóż szkoda że nie jestem na jej miejscu

cześć dziewczyny
moja szwagierka urodziła dzisiaj chłopca:-) cieszę sie bardzo że już ma po, ale .... na dnie serca czai sie nutka żalu:-(
wiem że wydaje się to dziwne no ale cóż szkoda że nie jestem na jej miejscu

na pewno nie długo będziesz na jej miejscu :tak:;-)

:sorry2:a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie :sorry2: jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije :sorry2: miliony myśli :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
na pewno nie długo będziesz na jej miejscu :tak:;-)
nie wiem
:sorry2:a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie :sorry2: jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije :sorry2: miliony myśli :sorry2:
błagam Cie nie martw sie na własne życzenie życie i tak jest bardzo stresujące

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry