reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agutka ahhh az mis ei przypomnialo czasy jak bylam malutka i rodzice palili liscie na ogrodzie a pozniej robilismy pieczone ziemniaczki w ognisku mmmniam :) jakos mnei na wspminki wzielo jak ogladam gumisie zawsze w niedziele z mezem i kacze opowiesci :P to mi si eprzypomina jak co sobote z mama i tata i bratem siadalismy wszyscy i ogladalismy te bajki :) zuzia napewno miala radoche z ogniska ja tez zawsz emiaam :) ach sama bym juz swojemu dziecku zrobila jakies ognicho i pieczone ziemniaczki ale za male jeszcze jest :P
a wysypka mam nadzieje ze zybciutko przejdzie najgorsze jest to ze dziecko sie meczy my na to patrzymy i niewiele mozemy :/

Hehehe,z tymi bajkami,to się uśmiałam - fajnie macie! :-)
I Ty też ogniska się doczekasz. ;-)

A My byliśmy już na spacerku w lesie. :-) Ale fajnie było. :-)

Poza tym wygrałam wczoraj na allegro te wymarzone firanki i dziś rozmawiałam z Panią,że przyjadę po nie osobiście,bo to niedaleko ZG. :tak: Chciałam Zuzi wycieczkę zrobić. :-p A Pani mi na to,że ona w tygodniu będzie u Nas w mieście i mi je przywiezie! :-)

reklama
Ja to mam taka skleroze ale ostatnio mowilas ze w cizy jestes czy mi sie z kims innym pomylilo?????
no kiedyś tam pisałam że mdłości mnie ogarnęły ale wtedy przyszła@ i wyszło szydło z worka bo mam niski progesteron, więc raczej nie utrzymała się
no a teraz czekam kochana na rezultaty- trafiłam do dobrego ginka i mam nadzieję że tym razem się uda

witam niedzielnie, u Nas pogoda ładna więc niedługo obiadek i na dworek gdzieś trzeba sie wybrać :-D
dziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł i pięknie pozostałe sie wchłaniają i dostałam lutkę dowcipnie
no super wiadomosć teraz tylko czekać i zaciskać &&&&&;-)

:sorry2:a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie :sorry2: jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije :sorry2: miliony myśli :sorry2:
no tak to już jest,ze najpierw chcemy zajsć a teraz martwimy sie by było wszystko ok;-) i bedzie trzeba wierzyć i programować się pozytywnie :-D

Zobacz załącznik 243332
dziewczyny nie myscie zle ale takie dzrzewa u mnie rosna nie odbierzcie zle ,,,pozdrawiam serdecznie ,
niezle to drzewo mojemu grzesiowi napewno by sie spodobalo :-D
svensonka nie pomogę bo wózek kupowałam w chojnicach a nie w Gdańsku

dziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł i pięknie pozostałe sie wchłaniają i dostałam lutkę dowcipnie
super teraz czekamy na rezultaty :-)
;-)kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&& na 14 dni ;-):tak::-)
widze ze tobie tez juz stuknal 5 tydzien :-)
cześć dziewczyny
moja szwagierka urodziła dzisiaj chłopca:-) cieszę sie bardzo że już ma po, ale .... na dnie serca czai sie nutka żalu:-(
wiem że wydaje się to dziwne no ale cóż szkoda że nie jestem na jej miejscu
niedlugo bedziesz napewno :-)
:sorry2:a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie :sorry2: jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije :sorry2: miliony myśli :sorry2:
kochana to jest juz norma po 1 usg z pieknym serduszkiem bedziemy juz spokojne :-)
i wcięło mi odpowiedź :-( kurw* !!! a tak się napociłam i rozpisałam.

to ogólnie w skrócie- jestem w chu** zmęczona po wczorajszej walce z mokrą trawą na działce mojej mamy. brzuch boli pewnie przez moje problemy z jelitami (wczoraj miałam biegunkę), cycole bolą, sutki mam jakby zdrętwiałe- to pewnie przez dupka. w tym cyklu się pewnie nie udało, ale skoro clo działa i mam pęcherzyki po nim, to są większe szanse, że w kolejnych cyklach się uda :-)

pozatym idę się szykować, bo dziś jedziemy na roczek naszej chrześnicy :-) a ja muszę coś z włosami zrobić, bo mi się kurka porozrzucały na wszystkie stony świata- a nie tak łatwo je okiełznać. pójdą w ruch najbardziej wymyślne preparaty do włosów ;-)

pozdrawiam was, trzymam kciuki za testujące, te co mają boboseksy i te co jak ja czekają do terminu spodziewanej @ i oczywiście czekające na 1. usg :-) przesyłam buziaki i spadam okupować łazienkę, zanim mój małżyk się tam dostanie i zabarykaduje :-D
no czekamy z toba na dzien testowania
kupiłam sobie dwie książki i mam zamiar je czytać ostro :tak:;-)

wczoraj chodziłam zła jak osa bo mój R rozplanował tak dzień że nie znalazło się tam miejsce dla drzemki
ja chce sobie kupic " MAMO TATO JESTEM W DRODZE" ponoc fajna ksiazka o tym co dzidzius wyprawia w brzuszku przez cala ciaze :-)

Witajcie!!!!!!!!!!!
Wieki mnie tu nie było,ale myślałam że jak nie będę siedziała na babyboom,to będę mogła pochwalić się ciąża..niestety,już 5 cykl mija,i na razie cisza.zapisałam się do ginki na monitoring i badania hormonów.Widzę że sporo z Was zaciążyło,gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny. Witam w niedziele. Ale pogoda znowu slabiutka. dzisiaj okres się kończy i od jutra nowy cykl no i zaczynam ziółka pić oby się w końcu udało. Ale tak dużo napisałyście ze nie wiem kiedy nadrobię. pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry