Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pamiętasz ?agutka na kiedy masz@? jak moznaMysza,bo cyce bolą,a to znak @ u mnie.Więc niedługo zacznę 10ty cykl starań.
Ok,poszukałam sobie czegoś w netku,a teraz już poważnie znikam.
Baj! ;-)
siedzę i wypłakuję sobie oczy bo byłam w szpitalu u szwagierki i synuś cudnyhej dziewczyny co porabiacie dopiero co siadlam sobie spokoju jestem tak zmeczona ze szok ,spac mi sie chce
niesmutaj sie kochana moze sie zarazisz ;-)cześć byłam u szwagierki zobaczyć synka aż mi się łezki w oku zakręciły taki słodki
i mi teraz mega smutno
ja jeszcze niemyslalam o imionach w 1 ciazy chcialam synka kamila a coscie lidke ale wyszla klaudia a teraz niewiem :-)Żabko Batonik a Wy jakie imionka wybrałyście ?
Mnie jest wszystko jedno kto tam w brzuchu siedzi...wcześniej chciałam córkę, później synka, później znowu córkę ...teraz chcę Szymonka, ale ochota na kupowanie sukienek dalej mi nie minęłam...więc widać że nie jestem na nic ukierunkowana.
I nie wiem skąd mi się nagle w głowie wzięło że to raczej Szymonek...stało się tak jak zobaczyłam na ostatnim usg.
no sa piekne ja widze 3 razy dnia dzidziusie bo pracuje w szpitalu czaami ide sobie ogladac lzy ze szczecia mi sie cisna do oczu,cos pieknego,ja nadal czekam na @ ma byc 15stego, narazie nie mam zadnych objawow,tylko ostatnio 2 dni pod rzad cos mi zaszkodzilo wymioty o 4 nad ranem woda nic innego,a tydzien temu bolal mnie brzuch jak na @ ,teraz nicsiedzę i wypłakuję sobie oczy bo byłam w szpitalu u szwagierki i synuś cudny

witaj ja staram sie 3 cylk dopieroWitam dziewczyny
to i ja do was dolacze
Jestem mama 2 letniej Amelki od 8 cykli staramy sie o rodzenstwo dla niej ale jakos nam nie wychodzi![]()