Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja juz myalalam ze nas nielubisz ze nas opuscilas wpadaj czesciej :-)Witajcie!!!!!!!!!!!
Wieki mnie tu nie było,ale myślałam że jak nie będę siedziała na babyboom,to będę mogła pochwalić się ciąża..niestety,już 5 cykl mija,i na razie cisza.zapisałam się do ginki na monitoring i badania hormonów.Widzę że sporo z Was zaciążyło,gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz zobacze to to za ksiazka :-)Ja mam książkę wyd. Muza - Ciąża - podradnik dla rodziców. Polecam.
hahah bo ja lubie byc do przoduWitam się wieczornie ;-)
Myszka mam pytanie bo ostatnio na becie byłam w środę i była 125 i chyba jutro pójdę znowu jak myślisz jest sens i jaką wartość powinna teraz osiągnąć mniej więcej
Żabka prześcignęłaś mnie o jeden dzień z ciążą![]()
ale ty masz predzej usg szczesciaroBatonik po 48godzinach beta powinna mieć przyrost o minimum 75%, choć niektórzy piszą że o 65%.
Kochana ja bym nie robiła tej bety...po co denerwować się przed odebraniem wyniku...jak to niepotrzebne bo dzidziuś na pewno się pięknie rozwija. Lepiej zamiast na badanie wydać tą kasę na jakieś fajne śpioszki![]()
Jak sie czujesz ? Męczą Cię jakieś dolegliwości ? Na kiedy Ci wychodzi termin ?

a ja juz myalalam ze nas nielubisz ze nas opuscilas wpadaj czesciej :-)
zaraz zobacze to to za ksiazka :-)
hahah bo ja lubie byc do przoduale ty masz predzej usg szczesciaro
ale cieszę się że już tylko 5 dni może coś zobaczymy
;-) robiłaś betę Żabka?
;-) też podziwiałam Towją iskiereczkę na zdjęciu no i jak tu się nie zakochać, sama podko****ę się w Twoim i liczę że niedługo dane mi będzie zakochać się w swoim
ja to się martwię, czy mnie lekarz jutro przyjmie, czy tylko odbierze zaświadczenie z wynikiem beta i umówi na wizytę...a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie
jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije
miliony myśli
![]()
ja czytałam "w oczekiwaniu na dziecko" i bardzo mi się podobała, bo była o wielu aspektach. I nawet tatuś zaglądał do niej od czasu do czasuja chce sobie kupic " MAMO TATO JESTEM W DRODZE" ponoc fajna ksiazka o tym co dzidzius wyprawia w brzuszku przez cala ciaze :-)
nierobie bety bo u nas na wynik czeka sie 10 dni wiec bez sensu by bylo ja robicnie ma się co cieszyć Żabka tak tym usg bo ja już jedno miałam i nic nie wniosło tylko gorszy stressssssale cieszę się że już tylko 5 dni może coś zobaczymy
;-) robiłaś betę Żabka?
Mysza ślicznie Szymonek może to matczyna intuicja;-) też podziwiałam Towją iskiereczkę na zdjęciu no i jak tu się nie zakochać, sama podko****ę się w Twoim i liczę że niedługo dane mi będzie zakochać się w swoim
Mysza czyli ta beta ile powinna wzrosnąć jak w od środy (125) jutro będzie 5 dzień - 200%????
kurcze chyba wszystkie przejze :-)ja to się martwię, czy mnie lekarz jutro przyjmie, czy tylko odbierze zaświadczenie z wynikiem beta i umówi na wizytę...
ja czytałam "w oczekiwaniu na dziecko" i bardzo mi się podobała, bo była o wielu aspektach. I nawet tatuś zaglądał do niej od czasu do czasu
wiec dowie sie jutro jako ostatnia :-)Nie wiem czy Wam już pisałam że ostatnio miałam jakieś oświecenie i od 2 dni mówię do dzidziusia Szymonek :-)

czyzby fasolkowe zmeczenie hihihi co pare dni masz nowe objawy do wkecania hihihiihi ;-)Pięknie. :-)
Ja miałam tak wybrane dla Synka,gdyby Moja Wymarzona Córeczka nie okazała się jednak Zuzią. ;-) :-)
Dziś z Wami nie popiszę - całe popołudnie ledwo żyję - jakaś nie do życia jestem.
Dobranoc!
czyzby fasolkowe zmeczenie hihihi co pare dni masz nowe objawy do wkecania hihihiihi ;-)