reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się wieczornie ;-)

Myszka mam pytanie bo ostatnio na becie byłam w środę i była 125 i chyba jutro pójdę znowu jak myślisz jest sens i jaką wartość powinna teraz osiągnąć mniej więcej :sorry2:

Żabka prześcignęłaś mnie o jeden dzień z ciążą :)

reklama
Batonik po 48godzinach beta powinna mieć przyrost o minimum 75%, choć niektórzy piszą że o 65%.
Kochana ja bym nie robiła tej bety...po co denerwować się przed odebraniem wyniku...jak to niepotrzebne bo dzidziuś na pewno się pięknie rozwija. Lepiej zamiast na badanie wydać tą kasę na jakieś fajne śpioszki :-D
Jak sie czujesz ? Męczą Cię jakieś dolegliwości ? Na kiedy Ci wychodzi termin ?

Ja się napatrzeć nie mogę na mojego dzidziusia...film z usg cały czas w dvd włożony i co jakiś czas puszczamy. Cudownie widać jak robi nóżkami rowerek i rączki ma przy główce...i tak się śmiesznie nóżkami odbija :) i ten malutki śliczny nosek... Jestem taka zakochana w tej Iskiereczce.

Nie wiem czy Wam już pisałam że ostatnio miałam jakieś oświecenie i od 2 dni mówię do dzidziusia Szymonek :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!!!!!!!!!
Wieki mnie tu nie było,ale myślałam że jak nie będę siedziała na babyboom,to będę mogła pochwalić się ciąża..niestety,już 5 cykl mija,i na razie cisza.zapisałam się do ginki na monitoring i badania hormonów.Widzę że sporo z Was zaciążyło,gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja juz myalalam ze nas nielubisz ze nas opuscilas wpadaj czesciej :-)
Ja mam książkę wyd. Muza - Ciąża - podradnik dla rodziców. Polecam.
zaraz zobacze to to za ksiazka :-)
Witam się wieczornie ;-)

Myszka mam pytanie bo ostatnio na becie byłam w środę i była 125 i chyba jutro pójdę znowu jak myślisz jest sens i jaką wartość powinna teraz osiągnąć mniej więcej :sorry2:

Żabka prześcignęłaś mnie o jeden dzień z ciążą :)
hahah bo ja lubie byc do przodu :-D ale ty masz predzej usg szczesciaro

Batonik po 48godzinach beta powinna mieć przyrost o minimum 75%, choć niektórzy piszą że o 65%.
Kochana ja bym nie robiła tej bety...po co denerwować się przed odebraniem wyniku...jak to niepotrzebne bo dzidziuś na pewno się pięknie rozwija. Lepiej zamiast na badanie wydać tą kasę na jakieś fajne śpioszki :-D
Jak sie czujesz ? Męczą Cię jakieś dolegliwości ? Na kiedy Ci wychodzi termin ?

nie wiem może będę troszkę spokojniejsza jak zrobię tą betę :sorry2:
a dolegliwości to bolące cycki - zwłaszcza sutki, spanie na okrągło i sikanie na okrągło :-D

termin w internetowym kalendarzu wychodzi na 11 styczeń 2011

a ja juz myalalam ze nas nielubisz ze nas opuscilas wpadaj czesciej :-)

zaraz zobacze to to za ksiazka :-)

hahah bo ja lubie byc do przodu :-D ale ty masz predzej usg szczesciaro

nie ma się co cieszyć Żabka tak tym usg bo ja już jedno miałam i nic nie wniosło tylko gorszy stressssss :sorry2: ale cieszę się że już tylko 5 dni może coś zobaczymy :tak:;-) robiłaś betę Żabka?

Mysza ślicznie Szymonek może to matczyna intuicja :tak:;-) też podziwiałam Towją iskiereczkę na zdjęciu no i jak tu się nie zakochać, sama podko****ę się w Twoim i liczę że niedługo dane mi będzie zakochać się w swoim:tak:

Mysza czyli ta beta ile powinna wzrosnąć jak w od środy (125) jutro będzie 5 dzień - 200%????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:sorry2:a ja oczywiście jak zostaje na chwilę sama to mam mętlik w głowie :sorry2: jeszcze 5 dni do usg a ja już się martwię czy z ciążą wszystko OK czy rozwija się prawidłowo i czy serduszko zabije :sorry2: miliony myśli :sorry2:
ja to się martwię, czy mnie lekarz jutro przyjmie, czy tylko odbierze zaświadczenie z wynikiem beta i umówi na wizytę...

ja chce sobie kupic " MAMO TATO JESTEM W DRODZE" ponoc fajna ksiazka o tym co dzidzius wyprawia w brzuszku przez cala ciaze :-)
ja czytałam "w oczekiwaniu na dziecko" i bardzo mi się podobała, bo była o wielu aspektach. I nawet tatuś zaglądał do niej od czasu do czasu

nie ma się co cieszyć Żabka tak tym usg bo ja już jedno miałam i nic nie wniosło tylko gorszy stressssss :sorry2: ale cieszę się że już tylko 5 dni może coś zobaczymy :tak:;-) robiłaś betę Żabka?

Mysza ślicznie Szymonek może to matczyna intuicja :tak:;-) też podziwiałam Towją iskiereczkę na zdjęciu no i jak tu się nie zakochać, sama podko****ę się w Twoim i liczę że niedługo dane mi będzie zakochać się w swoim:tak:

Mysza czyli ta beta ile powinna wzrosnąć jak w od środy (125) jutro będzie 5 dzień - 200%????
nierobie bety bo u nas na wynik czeka sie 10 dni wiec bez sensu by bylo ja robic
ja to się martwię, czy mnie lekarz jutro przyjmie, czy tylko odbierze zaświadczenie z wynikiem beta i umówi na wizytę...

ja czytałam "w oczekiwaniu na dziecko" i bardzo mi się podobała, bo była o wielu aspektach. I nawet tatuś zaglądał do niej od czasu do czasu
kurcze chyba wszystkie przejze :-)
lece kochane w piecu szybko napalic bo tesciowa niedlugo wroci do domu i niechce zeby sapala ze w domu na noc niejest przepalone wroce do was za chwile :-)

no i wszystkie sobie poszly a ja zapomnialam wam kobietki napisac ze wczoraj powiedzielismy malej ze bedzie miala rodzenstwo i sie ucieszyla i nachylila sie do mojego brzucha i powiedziala "CZESC MALA DZIDZIO JESTEM TWOJA STARSZA SIOSTRZYCZKA " i przytulila mi sie do brzucha maz sie tylko usmiechnal a ja sie poryczalam ze szczescia :-) moj tata i szwagierki tez juz wiedza a tesciowa miala sie dowiedziec dzis ale pojechala na pole i jej mala niezdazyla powiedziec ze mamusia ma dzidzie w brzuszku :-D wiec dowie sie jutro jako ostatnia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Batonik jak robiłaś w środę i wynosiła 125 to po 48godzinach powinna wynosić ok 215. czyli w piątek...jakby licząc od piątku to dzisiaj powinna być ok 400 ;-) ale nie wiem czy to dobrze liczę.
Ja bym nie robiła...nic Cię to nie uspokoi -> przechodziłam przez to...tak samo będziesz czekać na bijące serduszko jak przed wynikami bety.
Kochana musisz ufać że wszystko jest dobrze...bo tak na pewno jest.

Żabko to fajnie że Klaudia tak miło zareagowała.

Nie wiem czy Wam już pisałam że ostatnio miałam jakieś oświecenie i od 2 dni mówię do dzidziusia Szymonek :-)

Pięknie. :-)
Ja miałam tak wybrane dla Synka,gdyby Moja Wymarzona Córeczka nie okazała się jednak Zuzią. ;-) :-)

Dziś z Wami nie popiszę - całe popołudnie ledwo żyję - jakaś nie do życia jestem. :baffled:

Dobranoc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry