batonik24
Mamusia Klusiaczka
nie wiem
błagam Cie nie martw sie na własne życzenie życie i tak jest bardzo stresujące
Staram się nie myśleć
bardzo się staram
myślę że będzie nam dane cieszyć się Okruszkiem ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem
błagam Cie nie martw sie na własne życzenie życie i tak jest bardzo stresujące
bardzo się staram
myślę że będzie nam dane cieszyć się Okruszkiem ;-)
spróbuj zająć czymś mysli i ręce wtedy te myśli sie oduną chociaż na trochę bo to się tylko łatwo mówi a i tak powracająStaram się nie myślećbardzo się staram
myślę że będzie nam dane cieszyć się Okruszkiem ;-)
wiesz że biegunka to u niektórych dziewczyn tez objaw ciąży ale u ciebie nie musi to tak oznaczaći wcięło mi odpowiedź :-( kurw* !!! a tak się napociłam i rozpisałam.
to ogólnie w skrócie- jestem w chu** zmęczona po wczorajszej walce z mokrą trawą na działce mojej mamy. brzuch boli pewnie przez moje problemy z jelitami (wczoraj miałam biegunkę), cycole bolą, sutki mam jakby zdrętwiałe- to pewnie przez dupka. w tym cyklu się pewnie nie udało, ale skoro clo działa i mam pęcherzyki po nim, to są większe szanse, że w kolejnych cyklach się uda :-)
pozatym idę się szykować, bo dziś jedziemy na roczek naszej chrześnicy :-) a ja muszę coś z włosami zrobić, bo mi się kurka porozrzucały na wszystkie stony świata- a nie tak łatwo je okiełznać. pójdą w ruch najbardziej wymyślne preparaty do włosów ;-)
pozdrawiam was, trzymam kciuki za testujące, te co mają boboseksy i te co jak ja czekają do terminu spodziewanej @ przesyłam buziaki i spadam okupować łazienkę, zanim mój małżyk się tam dostanie i zabarykaduje![]()
spróbuj zająć czymś mysli i ręce wtedy te myśli sie oduną chociaż na trochę bo to się tylko łatwo mówi a i tak powracają
będziecie z mężulem tulić słodkie maleństwo lub dwa słodkie maleństwa
;-)wiesz że biegunka to u niektórych dziewczyn tez objaw ciąży ale u ciebie nie musi to tak oznaczać
życzę cierpliwego czekania

wiesz że biegunka to u niektórych dziewczyn tez objaw ciąży ale u ciebie nie musi to tak oznaczać
życzę cierpliwego czekania
Hej
Widzę,że tu znowu jakoś pustoja też tylko na chwilę.ładna dzisiaj pogoda u nas więc po obiadku jak nie będzie padało to gdzieś wyruszymy
![]()
Lopop bardzo się cieszę że pęcherzyk jest, zobaczysz wszystko już teraz będzie dobrzew każdym razie życzę Ci żebyś za parę miesięcy to Ty tuliła swoje maleństwo
Batonik nie bój się już, na usg zobaczysz zdrowego maluszka z bijącym serduszkiem tylko nie wiem czy już teraz bo to serduszko to się ujawnia czasem później a u Ciebie to dopiero 5 tydzień więc jak nie będzie widać to się nie stresuj, ono na pewno zabije kochanaJa byłam na usg w 6tyg i 6 dniu i już było.czyli widzisz 2 tyg później niż Ty jesteś, więc głowa do góry słoneczko, więcej cierpliwości
![]()

ja bylam w 6,4tc i u mnie bilo juz ale dlugo szukala pinda dzidzia ale serducho bilo![]()