przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
witam sie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie![]()
Agutka to podobnie jak ja już w cuda przestałam wierzyć i tak jak Ty nastawiałam się na następny cykl a nie na ten i pach .... a u Ciebie dopiero następny będzie 10 czy ten jest 10 ?
z Gorzowa Wlkp.

przyszlirodzice Witam nową staraczkę ;-):-)
Batonik,ten teraz jest jeszcze 9. ;-)

&&&&&&&&& jeszcze 3 dni &&&&&& ;-)

Pisalas o usg ja poszkam pierwszy raz w 4 tygodniu i nic nie bylo widac takiej schizy dostalam ze szok kazal mi przyjsc po 2 tygodniavch czyli w 6 tygodniu i juz bylo widac zarodek z serduszkiem takze nie ma co panikowac choc latwo to mowic ja zylam jak wazywko przez 2 tygodnie prawie nie spiac i nie jedzac. Teraz ide na usg w piatek i mam nadzieje co to za male co nie co sie we mnie kryje modle sie o core jak zawsze zeby parka byla sle co bedzie to bedzie byle zdrowe
Od wczoraj ja z synkiem mamy zapalenie gardla ledwie co zyje po tej nocy nic przelykac nie mozemy katar kaszel i jeszcze mnie podbrzusze boli czytalam wczoraj na necie ze mamy po raz 2 juz ruchy moga czuc takie prawie nie zauwazalne od 15 tyg jupi wiec zobaczymy narazie ide o 13:30 do lekarza po jakis syrop bo nie mam silyyyyyyyyyyy