reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

moja babcia miała 2 razy bliźniaki 2 dziewczyny i 2 chłopaków(chłopcy niestety zmarli nie wiem czy po urodzeniu czy kiedy) a moja mam i jej siostra są jak dwie krople wody i mają łącznie 4 dzieci - moja mama 2 i ciocia też 2 tylko że mój kuzyn ma już dwoje dzieci, a z całej tej 4 jestem tylko jedną dziewczyną i zawsze wszyscy mi mówili że będę miała bliźniaki :tak::-D:-D:-D

na dodatek jak poszłam do ginka w wynikiem bety to mówił że wskazuje mu na ciążę bliźniaczą i że widzi po oczach że będzie :-D:-D:-D:-D dlatego dzisiaj poszłam jeszcze raz na betę zobaczyć jak przyrasta, mam nadzieję że będzie OK i że chociaż jedna zdrowa fasolka zagości na 9 miesięcy w moim brzuszku

jak tak to tym bardziej trzymam kciuki :-D ale fajnie, taki strzał z dubeltówki :-D

reklama
mój R też się śmieje że to byłby strzał z dwururki :-D;-), no nic pożyjemy zobaczymy mam nadzieję że wszystko będzie OK tym razem :tak:

na pewno będzie dobrze :-)

ja teraz czekam do @- czyli do poniedziałku 17. wiem że przyjdzie :-( już nie wpatruję się w ból brzucha, czy cycolów- nie chcę się nakręcać. bo jak się taką nadzieję ma, to wszystko się podciągnie pod to, że się jest w ciąży. nawet normalne beknięcie staje się objawem ciąży. a ja tak nie chcę, więc się już nie skupiam. a intuicja mi mówi, że to nie teraz- chociaż bardzo bym chciała. parę dni temu jeszcze bym wierzyła, że może jednak, ale teraz... taka beznadzieja mnie ogarnęła- a to u mnie zawsze oznaczało zbliżającą się @. nie mam złudzeń :-(

ale pocieszające jest, że jednak się udaje naszym staraczkom :-) i to też daje siłę do dalszej walki.

Uploaded with ImageShack.us

a to ja wczoraj bylam sobie z mezem w teatrze polskim na sztuce Hipnoza
w rolach glownych: Beata Scibakowna oraz Rafal Krolikowski

ale już ładnie brzuszek widać :-) ślicznie. ciążą ci służy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
svensonka ładnie wyglądasz :))
Agutka niedługo u ciebie bedzie wiadomo czy sie udało ;) 3mam kciuki!
bunia a skąd ta pewność? nie mów tak.. lepiej mów sobie że nie przylezie

ale już ładnie brzuszek widać :-) ślicznie. ciążą ci służy :-D

dziekuje nie wiem czy sluzy bo brzuszek mi rosnie a przytylam tylko 1kg wiec sie ciesze haha

milo mi to slyszec moj rafalek tez byl wczoraj zadowolony cycuszki jak jabluszka wiec jest na co patrzec haha

dla mnie chyba lepiej myśleć, że przylezie- bardziej boli jak bym nastawiała się na fasolkę a przyszła by @ niż na odwrót. zresztą... doła mam dzisiaj i tyle- czyli @ się czai i za tydzień się pojawi- zołza jedna. u mnie to standard, że mam takie humory, więc nie próbuję się doszukiwać jakichś objawów- bo dostanę fioła i wszystko nagle będzie mi się wydawało inne niż w poprzednich cyklach, będę się wkręcać a jak przyjdzie @ to będzie jak obuchem w łeb. to już 14 cykl starań, więc w krew mi weszło sceptyczne i ostrożne podejście

a ja troche smutna bo moj M już po urlopie i teraz znowu sama siedzę z synem...
nawet już się tak często nie poseksimy jak teraz gdy miał wolne ech.... no cóż takie zycie nie zawsze jest cudnie.
No ale mam nadzieje że nie zaniedbamy staranek mimo wszystko! do końca trzeba walczyć o tą dzidzię ;)

bunia my 17cykl :) nie można sie poddawać i trzeba jednak patrzyć optymistycznie na pewne sprawy. Będzie co ma być i tyle.. Ale to własnie wiara czyni nas tak silnymi że walczymy jeszcze!

witam sie i ja poniedzialkowo :)

i witam nowe satarczki :)

batonik to twoja babcia wymieka przy mojej :D moja miala 3x blizniaki i 2x trojaczki :) i 2 razy po jednym dzidzi :) i co ty na to :) i tez mialam szanse na blizniaki i sie ciesze teraz ze nie ma bo ostatnie blizniaki jeden jednojajowy nie przezyl bo sie whlonal a drugi za wczesnie urodzil :/ ale zycze ci zeby bylo po twojej mysli :) mialam wieksze szanse ale mi neo wyszlo bete mialam tez wieksza niz 66 % po 48 godzinach a jednak jedno dzidzio ;) &&&&&

agutka ty nie kracz ze nici bo sie okaze za 3 dni :) udanego wypadu na miasto :)

bunia fajnie ze chrzciny udane :) to chrzciny byly czy roczek kurcze zamotalam sie zraz doczytam :)

svensonka ladny bandzioch :) moj juz tez gdzies taki jest ale to wszystko po tamtej poprzedniej ciazy zostalo niestety ... ale ma m nadzieje ze w druiej ciazy szybciej mi brzunio urosnie :)

reklama
bunia my 17cykl :) nie można sie poddawać i trzeba jednak patrzyć optymistycznie na pewne sprawy. Będzie co ma być i tyle.. Ale to własnie wiara czyni nas tak silnymi że walczymy jeszcze!

też długo się staracie. jednak masz synusia i łatwiej uwierzyć, że wkońcu się uda :-) ja niestety nie mam jeszcze dziecka, więc nadzieja powoli mnie opuszcza. ale tak jak piszesz- będzie co ma być. jak naprawdę nie będę mogła mieć dzieci, to będę się musiała z tym pogodzić. i już mi się to zaczyna...

sorki :-( naprawdę mnie dzisiaj wzięło...

ide posprzątać dom i zająć się czymś, może mi szybciej przejdzie, bo inaczej to będę wam tu smęcić i zrzędzić. taki zrzędliwy dzień mam :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry