reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie i ja poniedzialkowo :)

batonik to twoja babcia wymieka przy mojej :D moja miala 3x blizniaki i 2x trojaczki :) i 2 razy po jednym dzidzi :) i co ty na to :) i tez mialam szanse na blizniaki i sie ciesze teraz ze nie ma bo ostatnie blizniaki jeden jednojajowy nie przezyl bo sie whlonal a drugi za wczesnie urodzil :/ ale zycze ci zeby bylo po twojej mysli :) mialam wieksze szanse ale mi neo wyszlo bete mialam tez wieksza niz 66 % po 48 godzinach a jednak jedno dzidzio ;) &&&&&

missiiss1301 ja nie mówię na 100% że bliźniaki tylko że szansa jest większa niż tam gdzie w rodzinie ich nie ma;-), poza tym ginek tak się śmiał że widzi po oczach że będzie bliźniacza :tak: jak dla mnie jasne że lepiej jedno bo ciąża mnoga to ciąża wysokiego ryzyka obojętnie jaka by ona nie była :sorry2:

reklama
batonik teraz przeczytalam co napisalam i to o wymiekaniu to wiesz z ena zarty bylo co nie ?? bo wiem ze niktorzy moga zle to odebrac mam nadzieje ze normalnie odebralas :) ja ci zycze jak najlepiej zebys ie marzenia spelnily :) ja w glebi duzy tez bym chciala ale sie w sumie ciesze z ejedno bo ciaza z zespolem to juz jest wysokiego ryzyka a co dopiero dorzucic do tego blizniacza i moja slaba szyjke wiec rozumiesz o co w mojej kwesti chodzi :) w ogole lekarz emowia ze ciaza blizniacza jest nieprawidlowa ciaza .. ale ja juz mam dechy w ogole jak np moja babcia rodzila trojaczki i wtedy usg nie bylo i rodzi a tu nagle trojka ?? kurka chyba bym oszalala... ale sie nie dziwie ze tak szybko odeszla (*) szkoda ze jej nie poznalam :( ale ponoc byla wspaniala kobieta ...
not o przychodz z wizyty od gin ai poazuj piekne zdjecie dwoch fasolinek :) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

bunia aj tam zaraz że nie bede mogła miec dzieci nie mow tak! nie dopuszczaj do siebie nawet takiej myśli! :no: na pewno w końcu ci się uda!
szkoda że agniesiar już tu nie zagląda ona by ci napisała przez co przeszła i jak długo... ja to jestem pikus jeszcze.
Głowa do góry i wiecej wiary! ;-)

batonik teraz przeczytalam co napisalam i to o wymiekaniu to wiesz z ena zarty bylo co nie ?? bo wiem ze niktorzy moga zle to odebrac mam nadzieje ze normalnie odebralas :) ja ci zycze jak najlepiej zebys ie marzenia spelnily :) ja w glebi duzy tez bym chciala ale sie w sumie ciesze z ejedno bo ciaza z zespolem to juz jest wysokiego ryzyka a co dopiero dorzucic do tego blizniacza i moja slaba szyjke wiec rozumiesz o co w mojej kwesti chodzi :) w ogole lekarz emowia ze ciaza blizniacza jest nieprawidlowa ciaza .. ale ja juz mam dechy w ogole jak np moja babcia rodzila trojaczki i wtedy usg nie bylo i rodzi a tu nagle trojka ?? kurka chyba bym oszalala... ale sie nie dziwie ze tak szybko odeszla (*) szkoda ze jej nie poznalam :( ale ponoc byla wspaniala kobieta ...
not o przychodz z wizyty od gin ai poazuj piekne zdjecie dwoch fasolinek :) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

oczywiście że odebrałam to normalnie :tak: w duchu marzyłam zawsze o tych bliźniakach, ale wiem że mnoga ciąża jest ryzykowna, dlatego jeśli będą dwie fasolki to będę się cieszyła ale jeśli jedna to też jeszcze bardziej byleby były zdrowe nasze fasolinki ;-):tak: a mam nadzieję że w piątek już coś będzie widać (5t5d) na usg to się przekonamy :tak::-)

ps po południu odbieram betę

znikam na jakiś czas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
batnik to trzymam kciuki za piekna betke choc to chyba nie potrzebne bo na pewno bedzie wysoka :) w 5,5 tc juz pewnie bedzie ladny pecherzyk i moze malenki zarodek ?? nie wiem al epecherzyk napewno bedzie a moze juz serduszko tez ?? nigdy tak wczesnie nei sprawdzalam le pecherzyk bedziena 100 % :)

i co? pozmywałam stertę naczyń, poodkurzałam cały dom, nastawiłam pranie i nic :-( humor dalej do bani. coraz bardziej jestem pewna że znowu się nie udało. jak zwykle przed @ mam taki humor, małż też wczoraj focha zrobił (najczęściej tak jest na tydzień przed @- i to by się zgadzało). cyce- donice bolą, ale co z tego? zawsze przed @ bolały- pomijając ostatni cykl, bo pewnie castagnus coś zdziałał, ale widać że na krótko. i wszystko wogóle raczej wskazuje na przybycie @ w niedługim czasie- zawsze tak było, to co się będę łudzić :-(

spadam, bo będę wam tu smęcić i marudzić- po co humorki psuć :-(

Witam dziewczynki:)
Znów nie mam czasu być na bb;( muszę się uczyć bo sesja nadchodzi a obowiązki domowe też na mnie czekają;)
Życzę Wam miłego dnia kochane:*

Bunia w tyłek Ci zaraz wleje! nie wolno Ci tracic wiary, możesz mieć gorszy dzień ale zobaczysz jutro już będzie lepiej:) proszę Cię głowa do góry.

Batonik ja trzymam dalej kciuki za Twoje bliźniaki:D a nawet jak by było jedno to też fajno, niech tylko będą zdrowe <i znowu liczba mnoga:P>

Svensonka sliczny brzunio i ładnie wyglądasz:)

Missiiss podziwiam Twoją św. pamięci babcię, jak przeszła takie skomplikowane ciąże to musiała być silną i cudowną kobietą:)

Kinga bardzo się cieszę że walczysz o dzidzię, ona na pewno przyjdzie.Filipek potrzebuje rodzeństwa:)

Zmykam.papatki:)

lena ja tez ja podziwiam ... tyle dzieci urodzic miec cierpliwosc do meza alkoholika bo niestety dziadke taki byl... ale szkoda ze szybko zmarla... u mojego taty jedno wychowywalo drugiego mama im zmarla jak najmlodsza siostra mojego taty miala 3-4 latka i to byla czternasta corka... fajnie miec takie duze rodzenstwo teraz jak robimy zjazdy rodzinne to jest super choc zdarzaja sie tez chore sytuacje bo co siostra taty to inne zdanie. z synow mojej babci tylko moj tata zyje jeszcze a tak same ciotki zostaly. mam nadzieje z emoj kochany tatus bedzie zyl jeszcze z 50 lat conajmniej :)

reklama
Zasłonek nie znalazłam,tak,jak miałam w planach,ale za to Zuzia ma nowe farbki,a ja farbę na moje big odrosty. :-p ;-)
Ale ulewa taka Nas złapała,że wszystko do wykręcania i suszenia - po same majty! :szok: :-D Śmiechu było co niemiara. :-D :-D :-D

Uploaded with ImageShack.us

a to ja wczoraj bylam sobie z mezem w teatrze polskim na sztuce Hipnoza
w rolach glownych: Beata Scibakowna oraz Rafal Krolikowski

Pięknie. :-)

Agutka niedługo u ciebie bedzie wiadomo czy sie udało ;) 3mam kciuki!

agutka ty nie kracz ze nici bo sie okaze za 3 dni :) udanego wypadu na miasto :)

Zobaczycie,że ja mam rację. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry