reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erba no własnie jak z ta twoją @ jest? bo ja nie doczytałam albo nie pisałaś

agutka my mielismy pojechac w tygodniu do parku jurajskiego ale pogoda nie dopisała i też niestety musielismy przełożyć to na inny termin.

sorki laseczki ale w czwartek nie mialam kiedy pisac bo przez 2 godziny po wizycie dochodzilam do siebie ( takze tak jak przypuszczałam ) , potem sie pakwoałam bo wyjezdzalismy z rodzinka , a tam w lesie bluconekt nie spisywał sie za dobrze
Teraz dostalam skierowanie na badania horm , i zobaczymy dzialamy na nowo ale wrzucamy na luzzzzzz :) to tyle tak na szybko :)
no napisałam o badaniach , a myslalam ze nieeee
a co tu sie dzieje ???? jakies newsy ????

Koniecznie z głośnikami...rewelacja :-D

[video=youtube;eeJjsceoKbY]http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY&feature=player_embedded[/video]

niezłe!!!! :-D aż mi się oczy zaszkliły ze śmiechu heh

erba rozumiem że sie nie udało... przykro :// powodzenia w nowym cyklu! i dobrych wyników życzę!

a ja w środę ide na badania krwi w końcu zrobię.

Myszka dobre heheheheh
Kinga niestety znowu zonk , ale coz nie mozna sie poddac
no i jeszcze dostalismy wtaminki progestron baby czy jakos tak ale to drogie szoookkk , ale moze uda mi sie z hurtowni wydobyc taniej

jasne że nie ma co się poddawać
trzeba walczyć o swoje marzenia! :)

zmykam dziewczyny obiad robić
dziś serwuję chłopakom rybę z warzywami :) zdrowo!
potem popołudnie z mężem ;)
nie wiem czy jeszcze dziś zajrzę ale jutro do południa na pewno!
Pa :)

Agutka na pewno się jeszcze jakiś słodki pieseczek znajdzie...i to właśnie on będzie Wam przeznaczony.

erba22 no to szkoda, ale nie poddajemy się.... Jednak za taki brak informacji przez tyle dni należy Ci się lanie! ;-)

Co do wydatków na wit i leki to ja dzisiaj policzyłam że miesięcznie zostawiam teraz w aptece 300zł...szok... + wizyta 300 lub więcej (bo ostatnio było 600zł) a gdzie jeszcze cała reszta ...ehh do bankructwa mnie to dziecko doprowadzi. ;-)

Wczoraj pisałam Wam że czuję się na Szymonka... i tak oglądamy dzisiaj z W. filmik z usg i mówię do niego że to Szymonek, a on do mnie " Tak, Szymonek z pipulką" :-D :-D :-D bo on uparcie twierdzi że to córka

reklama
Agutka na pewno się jeszcze jakiś słodki pieseczek znajdzie...i to właśnie on będzie Wam przeznaczony.

erba22 no to szkoda, ale nie poddajemy się.... Jednak za taki brak informacji przez tyle dni należy Ci się lanie! ;-)

Co do wydatków na wit i leki to ja dzisiaj policzyłam że miesięcznie zostawiam teraz w aptece 300zł...szok... + wizyta 300 lub więcej (bo ostatnio było 600zł) a gdzie jeszcze cała reszta ...ehh do bankructwa mnie to dziecko doprowadzi. ;-)

Wczoraj pisałam Wam że czuję się na Szymonka... i tak oglądamy dzisiaj z W. filmik z usg i mówię do niego że to Szymonek, a on do mnie " Tak, Szymonek z pipulką" :-D :-D :-D bo on uparcie twierdzi że to córka

Zgadza sie nie poddajemyyy się :)

Myszko za problemy z siecia jestem usprawiedliwiona :)

oki zmykam na pare chwil
baj baj

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry