Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doczekasz sie kochana kazdy sie tu doczekawitaj przyszlirodzice
zabka jakoś juz było tyle niepowodzeń że nie wiem juz jak to jest gdy nie przyjdzie @ w umowionym terminie i znika na przeszło 11 miesięcy
no dzis sie dowiedziala od malej i jakos niejest szczegolnie szczesliwa temat ciazy omija szerokim lukiem i wcale go niezaczyna jak cos powie to tylko na inne tematy ale mam to gdzies ja sie ciesze ona niemusiJa znów tylko na chwilkę
Lopop słońce takie oglądanie noworodków chyba jednak jest zaraźliwe bo mój bratanek urodził się w marcu a ja w kwietniu już byłam w ciąży a zachwycałam się tak samo jak Tyja wierzę,że skoro ten pęcherzyk ładnie pękł to coś z tego będzie
chciałabym Cię jakoś pocieszyć bo widzę,że ostatnio jesteś bardzo smutna ale nie wiem czy jakiekolwiek słowa przyniosą Ci ulgę.jakby co to jestem i trzymam bardzo mocno kciuki&&&&&&&
Batonik trzymam kciuki żeby pokazały się 2 bijące serduszka
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
Myszko czasem te dziwne przeczucia i impulsy się spawdzająja od połowy ciąży nagle zaczęłam się zwracać do brzuszka w formie żeńskiej mimo, że lekarz jeszcze nie określił płci i również nie wiem dlaczego tak mówiłam.coś w tym jest
Zabciu teściowa nie musi na razie w ogóle wiedzieć.ja żałuje że moja już wie, jędza jedna...tak mi ostatnio niszczy życie...dzisiaj przez nią bardzo pokłóciłam się z M.na szczęście już się pogodziliśmy ale było bardzo ciążko;( dlatego jak tylko pójdę do pracy wyprowadzamy się na swoje bo tu się nie da żyć![]()
no to ja trzymam kciuki za piatek :-)moja babcia miała 2 razy bliźniaki 2 dziewczyny i 2 chłopaków(chłopcy niestety zmarli nie wiem czy po urodzeniu czy kiedy) a moja mam i jej siostra są jak dwie krople wody i mają łącznie 4 dzieci - moja mama 2 i ciocia też 2 tylko że mój kuzyn ma już dwoje dzieci, a z całej tej 4 jestem tylko jedną dziewczyną i zawsze wszyscy mi mówili że będę miała bliźniaki
na dodatek jak poszłam do ginka w wynikiem bety to mówił że wskazuje mu na ciążę bliźniaczą i że widzi po oczach że będziedlatego dzisiaj poszłam jeszcze raz na betę zobaczyć jak przyrasta, mam nadzieję że będzie OK i że chociaż jedna zdrowa fasolka zagości na 9 miesięcy w moim brzuszku
slicznie wygladaszUploaded with ImageShack.us
a to ja wczoraj bylam sobie z mezem w teatrze polskim na sztuce Hipnoza
w rolach glownych: Beata Scibakowna oraz Rafal Krolikowski

niewiem ile powinna ci dzis wynosic ale gratuluje :-) jak roznie to wszystko jest ok:-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)

BATONIK- super to przedzial miedzy 5 a 6 tyg. gratuluje!!!!!!!:-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)
:-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)
;-)rośnie rośnie a 5 dni temu była 125![]()
jadę do sklepu chyba z tej radości kupię moim kruszynkom jakieś skarpetunie malutkie chociaż:-)
do potem
doczekasz sie kochana kazdy sie tu doczeka
no dzis sie dowiedziala od malej i jakos niejest szczegolnie szczesliwa temat ciazy omija szerokim lukiem i wcale go niezaczyna jak cos powie to tylko na inne tematy ale mam to gdzies ja sie ciesze ona niemusi
no to ja trzymam kciuki za piatek :-)
slicznie wygladasz
a ja kochane mam dzis pecha jak bylam dzis w urzedzie to byla masa ludzi i waskie przejscie to przeprosilam zeby przejsc i byl podest i niewiem czy zachaczylam o ten stopien czy o czyjas noge i lecialam ale na szczescie jakis starszy pan zlapal mnie za reke i nieglebnelam na ziemie ale stopa na samym srodku bolala niemilosiernie ale po jakims czasie dalo sie jakos isc koclawo ale szlam wiec kustykalam sie po miescie i wrocilam do domu i odpoczelam troszke jak lezalam to niebolalo ale jak wstalam i zrobilam pare krokow to noga zaczela bolec coraz gorzej to poprosilam meza zeby pojechal ze mna do lekarza no i byl tylko 1 taki do dupy co nawet na noge niespojzal ani niezlapal ani nic i dal mi jakies czopki p[rzeciwbolowe i krem i pojechalam do apteki a w aptece pokrecili glowa ze tych czopkow niedostane bo niewolna na poczatku ciazy to niewzielam i wrocilam do domu posmarowalam mascia i ta noga boli coraz gorzej raczej niepuchnie ale mi nic nigdy niepuchlo nawet jak w zebie sie ropa robila a moj maz to odrazu puchnie i kurde jestem tak padnieta ze wieczorem niewiem czy do was zajrze ale martwi mnie ta noga bo mi siue wydaje ze jest kosc peknieta bo inaczej by tak niebolala okropnie jakby byla tylko zbita nawet niezalecil usztywnienia jej jak za pare dni nieprzestanie biolec to pojade do szpitala do grudziadza na irurgie i niech mi zaloza usztywnienie albo gips bo przeswietlenia mi niemoga zrobic
amoze wy znacie jakies bezpieczne sposoby na usmierzenie bolu????
:-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)
jak sobie wróżysz to kogoiś innego obrączkę zawieszasz na nitce chyba czerwonej już nie pamietam tak dokładnie- nie czerwona jak wróżysz nad szklanką wody, czyli nitka obojętnie otwierasz rączkę i ustawiasz zawieszoną obrączkę nad łapką tak aby nie dotykała skóry i jak się buja na kółka to córka jak na kręską to syn potem jak po każdym tym bujaniu to musisz w przerwie między kciukiem a palcem wskazującym wyciszyć nitkę z obrączką
nie wiem czy zrozumiałaś coś
dziękuję
potem sobie zrobię jak mężuś wróci ;-):-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)

a ja nic nie rozumię...
test owu był +, zalewa mnie "woda", Lutkę biorę już z 8 dni, a temp niska...
zrozumieć ciałko... 
;-)rośnie rośnie a 5 dni temu była 125![]()
jadę do sklepu chyba z tej radości kupię moim kruszynkom jakieś skarpetunie malutkie chociaż:-)
do potem
A My się tak z Zuzią napaliłyśmy na sunię malunią,że szukamy i szukamy i .... nic. :-(
Ale zostawiłam telefon w Schronisku i Pani ma do mnie zadzwonić,bo są piesie,ale jeszcze takie ślepotki. :-)
Super. :-)
;-)(w l.mnogiej)
;-)udam się na zakupowe szaleństwo jak ginek powie że bije serduszko/ka
;-)
musisz na siebie uważać podwójnie
i zdecydowanie nóżka w górę żeby krew ładnie krążyła
najlepiej nasmarować altacetem