reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się poniedziałkowo.
Ja w oczekiwaniu na pierwszą @... Planowo powina być za 3 dni a tu narazie zadnych objawów. Zawsze bóle, bolące cycki a tym razem nic. Kurcze mam nadzieje że przyjdzie sama i nie bede musiała mieć wywoływanej. Z góry mówie że na ciąże się nie nastawiam bo nie ma takiej opcji, a poza tym tylko raz było bzyku bez zabezpieczenia więc wątpliwa sprawa. Mam nadzieje że jednak @ mnie zaskoczy i doczłapie się w ciągu kilku dni.

Pozdrowionka

Witam się poniedziałkowo...

niedawno z W. z łóżka się wygrzebaliśmy ;-)

Tasiulka pierwsza @ niekoniecznie musi przyjść planowo...pamiętaj że zwykle pojawia się po 4-6tyg. Życzę CI że jak ma się pojawić już to oby jak najszybciej.

Martuś ślicznie wyglądasz!

Batonik trzymam kciukasy za piękny przyrost bety &&& daj koniecznie szybko znać!
I czekam na Twój przyjazd :-) b
o na pewno będzie wszystko dobrze :-)

A ja zajęłam się gotowaniem zupy koperkowej :-) z ryżem :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!

tasiulka pamietaj ze @ poporonieniu nie musi przyjsc normalnie jak taka przed ciaza mozesz ciut dluzej na nia czekac lub krocej

Tasiulka pierwsza @ niekoniecznie musi przyjść planowo...pamiętaj że zwykle pojawia się po 4-6tyg. Życzę CI że jak ma się pojawić już to oby jak najszybciej.

Tak, wiem że może być później tylko dziwi mnie ten totalny brak objawów ale cóżpożyjemy zobaczymy. Lekarz powiedział że gdyby do końca maja nie przyszła to mam przyjechać i zaobzcy co jest grane. Wię c narazie cierpliwie czekam...

Miłego dnia wszystkim życzę

u mnie świeciło ładnie słonko, a teraz burza!!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

puściłam kota do domu, bo się burak włóczył, to focha strzelił jak nie wiem- jakby to moja wina była, że leje :-p:-p:-p

a swoją drogą- strasznie boję się burzy. jeszcze tak strasznie grzmi :szok::szok::szok::szok:

już mam dreszcze i ciężko mi się oddycha- zaczyna się moja panika, a sama w domu jestem :szok::szok::szok::szok::szok:

Witam Was kobitki :-)
Ale sie za Wami tęskniłam ( ale nie odpalalam bb bo na bluconekcie w lesie no nie hulało ), wyjazd superrr pogoda dopisałam takze naładowałam akumulatory i coz zaczynam od nowa . Teraz dostałam na badania proestronu tsh i czegos tam jeszcze ale nie moge sie doczytac co to ;-) .

A co tu na bb bo chyba nie nadrobie zaległości , piszcie babeczki co nowego :-)

reklama
bunia :-D to odnosnie kota :-D
a burzee lubie sama bym chciala zeby u mnie teraz byla chetnie bym popatrzyla za okno na to zjawisko :tak:;-) kurcze musze isc do szkolya chyba pojde jutro bo mi sie dzisiaj nie chce :/:baffled:

erba witaj nareszcie :tak: czyli co @ przylazla ?? fajnie ze wyjazd sie udal :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry