Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też się zegnam bo rano będę nie przytomnaZmykam dziewczynki!
Jutro wszystkie wstajemy z pozytywnymi myślami :-) ok ?
Słodkich snów (-_-)
agutka na kiedy masz@? jak mozna
Witam dziewczyny
to i ja do was dolacze
Jestem mama 2 letniej Amelki od 8 cykli staramy sie o rodzenstwo dla niej ale jakos nam nie wychodzi![]()

Hej! Ja też się staram. Jedno staranie zakończone sukcesem po 6 latach. Teraz dalej się staramy o drugie dziecko.

A niecały rok później i ja ślubowałam. :-) :-) :-)no i wszystkie sobie poszly a ja zapomnialam wam kobietki napisac ze wczoraj powiedzielismy malej ze bedzie miala rodzenstwo i sie ucieszyla i nachylila sie do mojego brzucha i powiedziala "CZESC MALA DZIDZIO JESTEM TWOJA STARSZA SIOSTRZYCZKA " i przytulila mi sie do brzucha maz sie tylko usmiechnal a ja sie poryczalam ze szczescia :-) moj tata i szwagierki tez juz wiedza a tesciowa miala sie dowiedziec dzis ale pojechala na pole i jej mala niezdazyla powiedziec ze mamusia ma dzidzie w brzuszkuwiec dowie sie jutro jako ostatnia :-)
Batonik jak robiłaś w środę i wynosiła 125 to po 48godzinach powinna wynosić ok 215. czyli w piątek...jakby licząc od piątku to dzisiaj powinna być ok 400 ;-) ale nie wiem czy to dobrze liczę.
Ja bym nie robiła...nic Cię to nie uspokoi -> przechodziłam przez to...tak samo będziesz czekać na bijące serduszko jak przed wynikami bety.
Kochana musisz ufać że wszystko jest dobrze...bo tak na pewno jest.
Żabko to fajnie że Klaudia tak miło zareagowała.
wyniki koło 14:-) tak właśnie sobie liczyłam i też mi wyszło że koło 400 powinnam mieć - mam nadzieję że będzie wyższa na bliźniaki 

Ale kto wkręca? Ja? Nie. :-) Ja wiem,że dostanę @.![]()

cześć byłam u szwagierki zobaczyć synka aż mi się łezki w oku zakręciły taki słodki
i mi teraz mega smutno
Żabko Batonik a Wy jakie imionka wybrałyście ?
Mnie jest wszystko jedno kto tam w brzuchu siedzi...wcześniej chciałam córkę, później synka, później znowu córkę ...teraz chcę Szymonka, ale ochota na kupowanie sukienek dalej mi nie minęłam...więc widać że nie jestem na nic ukierunkowana.
I nie wiem skąd mi się nagle w głowie wzięło że to raczej Szymonek...stało się tak jak zobaczyłam na ostatnim usg.
ale można go urobić myślę, mam na to całe 9 miesięcy 

&&&&&Agutka a skąd w Tobie tyle pewności że @ przylezie ?
Batonik tak mi się właśnie przypomniało że zgodnie z "umową" masz mnie teraz odwiedzićpamiętasz ?

pamiętam i szampana bezalkoholowego miałyśmy pić 

no umowa to umowa jak po usg będzie OK to będziemy myślały nad spotkaniem 
Mysza,bo cyce bolą,a to znak @ u mnie.Więc niedługo zacznę 10ty cykl starań.
Ok,poszukałam sobie czegoś w netku,a teraz już poważnie znikam.
Baj! ;-)
;-):-) może i Tobie się uda 

&&&&&
Ja już,chyba,w cuda przestałam wierzyć jednak. ;-)
Batonik,a to dobre.Ja już,chyba,w cuda przestałam wierzyć jednak. ;-)
Zobaczymy,czy będzie za miesiąc "strzał w 10",hahaha.
Dzwoniłam dziś pod ZG do jednego Urzędu Miasta,bo były tam do oddania suczki - fakt,że beżowo łaciate. ;-) Pani powiedziała,że w piątek już je oddano,buuu. :-( Ale mówi,że prawdopodobnie jest jeszcze jakaś malunia czarna. :-) Ma to sprawdzić i mi oddzwonić. :-) I jakby co,to mi przywiezie,bo sama jest z ZG. :-)
Pogoda u nas paskudna...leje deszczysko i ciepła brak.