ja niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żonaa mi się nie chce gotować

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żonaa mi się nie chce gotować

Tak 3mać! Mi też sie nie chce, a z reszta komu się chce jeść obiad w taki upal. Ja to się cieszę że wreszcie w domu jestem ,moge z Wami sobie popisać.a mi się nie chce gotować
ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkamija niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żona![]()
ja mierzę już dłuuugo bo 2,5 roku, mnie wciągnęłoA propo wykresów ja wogóle to zielona jestem w tych sprawach. Niestety nikt mi tego nie przedstawił, moze to nie jest konieczne?:-)

Chyba że tak, ale to jak sie go tu "ustawia"??nie jest konieczne ale bardzo upraszcza sprawę![]()

Ok, ale daje to cos?ja mierzę już dłuuugo bo 2,5 roku, mnie wciągnęło
jeśli będziesz zainteesowana to po krótce mogę Ci wytłumaczyć o co chodzi
daje tyle, że wiem dokładniej, kiedy jest owulka. Wiem też czy @ mi się naprawdę spóźnia czy po prostu owulka się przesunęła i dlatego @ może przyjść później. Wiem jakie długie mam fazy lutealne (czyli fazy wyższych tempek) i na tej podstawie mogę podejrzewać jak u mnie wygląda praca hormonówOk, ale daje to cos?
Jeśli zaszłabym w ciążę i dostałabym krwawienie jakieś (czasem kobiety mają jeszcze przez kilka miesięcy niby-okres) to na podstawie tempek wiem czy to jest @ czy nie. i wiele innych informacji.Mniam.... ja akurat zjadlam ryby popilam sokiem i niedobrze mi jest, a glodna nadal jestem. Bo przeciez co to dla mnie 2 bułki i serek, wogóle sie nie nasyciłam , a lubie zjesc!!ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkami![]()